11 lipca 2017 18:05 / 4 osobom podoba się ten post
87JKSmon60Witam,nie polecam współpracy z tą firmą.Pracowałam 3 tyg.w Niemczech,a szanowne panie z księgowości naliczyły mi kwotę 500 euro podatku do zapłaty.Napisalam do nich pismo,aby mi wyjaśnili ską taka duża kwota się wzieła,niestety nikt do dnia dzisiejszego nie udzielił mi odpowiedzi.Dzwonilam,pisalam,niestety bez rezultatu.Firma widać zatrudnia niekompetentne osoby zajmujące sięrozliczeiem pitów.Ja zakończylam współpracę raz na zawsze z Work Express z Katowic
Uuuuu, chyba jakaś konkurencja szaleje. Firma Work Express tak się składa, to jedna z lepszych firm, jesli chodzi o warunki zatrudnienia. Panie z księgowosci przemiłe i jesli zdarza się pomyłka, a zdazyć się moze wszędzie, natychmiast korygują. Pierdoły opowiadasz jak mały Kaziu. Za 3 tygodnie pracu w De zarobiłaś/eś powiedzmy 800 euro i naliczyli 500 euro podatku???? 65% od zarobionej kwoty? To jakaś bzdura. Pracowałam kiedyś z nimi i oprócz niezbyt dobrego wynagrodzenia, nie mam żadnych zarzutów. A1, EKUZ, ekwiwalent urlopowy, druk RMUA co miesiąc, pasek wynagrodzenia i rozliczenie delegacji co miesiąc.