Już Ty sobie nie dorabiaj treści, której nie ma. Pochwała, pochwała !!!!! A co Ty Kasiu masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem ??? Będę Ci odpowiadała z instrukcją ;-))) w załaczeniu hehehe
Już Ty sobie nie dorabiaj treści, której nie ma. Pochwała, pochwała !!!!! A co Ty Kasiu masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem ??? Będę Ci odpowiadała z instrukcją ;-))) w załaczeniu hehehe
Mhm.....nie wiem jak to odczytac -jako komplement ,czy jako ironię.......faktem jest jednak niezaprzeczalnym ,że od tego gadania to aż mi sie zajady porobiły:):):):):)........
Migiem do regulaminu! I nie dublować postów więcej proszę! Moderator
Mnie mija dziś 6-ty tydzień pobytu i tak sobie dziś pomyślalam,że jakbym krótkie stele miała to niewiadomo kiedy i wracałabym do domu. No ale o końcu jeszcze nie myśle,tak chyba najlepiej jak chce się dotrwać do końca :)
Migiem do regulaminu! I nie dublować postów więcej proszę! Moderator
U mnie firma decyduje o długości wyjazdu,a często decyduje za rodzine kogo pośle do pdp. Trochę dziwne to praktyki i rzadko spotykane ale tak jest.
Nawet jakby były dwie opiekunki chcące się zamieniac co 6 tygodni to agencja nie poszłaby im na rękę bo najkrótszy wyjad to 8 tygodni i nawet rodzina nie może sie sprzeciwic.
Jestem ciekawa jak będzie u mnie z przedłużeniem.Obiecywali,że no problem,ale życie pokaże.
Czytam to co piszesz o firmie, bo każdego dnia dzwonią do mnie. Teraz to nawet nie odbieram jak jestem tutaj. Zastanawiam się czy nie przejść do nich, bo proponują mi lepszą stawkę