Jak by co to tylko z Panem Kamilem gadajcie...spoko gość, bardziej konkretny niż te biurowe kobietki...
Jak by co to tylko z Panem Kamilem gadajcie...spoko gość, bardziej konkretny niż te biurowe kobietki...
Witam, wyjezdzam na mój pierwszy wyjazd i mam jechac na miejsce busikiem, czy zawsze jezdzicie panie busikami, bo ja to chyba preferuje duze autokary. Jakos duzo sie nasluchalam o wypadkach w busikach i ze szybko jezdza. Tylko do staruszki do ktorej jade nie ma innego polaczenia.
Obiad? :))))
Ja zawsze jeszcze Sindbadem. Prywatnym przewoźnikiem też nie lubię jeździć, mam złe doświadczenia...
Ja zawsze jeszcze Sindbadem. Prywatnym przewoźnikiem też nie lubię jeździć, mam złe doświadczenia...
Częściej w prywatnych firmach spotykałam niewyspanych kierowców, raz miałam obawy, że Pan był nieco "wczorajszy" i miałam problem z bagażem, który jak twierdził kierowca busa jest za duży. Nie mam szczęścia u prywatnych przewoźników
To ten pan Kamil byl wczorajszy?
To ten pan Kamil byl wczorajszy?
Teraz gowork sie reklamuje, ze placi 300zl extra jesli opiekunka zdecyduje sie szybko wyjechac oraz wyplata do 1000zl wieksza niz u konkurencji ... - ciekawe kto ma racje !
marba jak podpisałas umowe z tą firmą ? mi proponowali umowę na rok wynagrodzenie 1400 zl brutto i diete 24.51E w ub.roku dieta byla 28,09E nie podpisalam umowy
Już nie ma diet, proponują konkretne stawki netto + premie za święta teraz.
A od jakiej kwoty odprowadzaja ZUS?
Ja mam odprowadzane od 4059 zł brutto - sprawdzałam w ZUSie, potwierdziłam.