Fantastycznie:)A składki od jakiej kwoty,można wiedzieć?Masz EKUZ i A1?
Witam, wyjezdzam na mój pierwszy wyjazd i mam jechac na miejsce busikiem, czy zawsze jezdzicie panie busikami, bo ja to chyba preferuje duze autokary. Jakos duzo sie nasluchalam o wypadkach w busikach i ze szybko jezdza. Tylko do staruszki do ktorej jade nie ma innego polaczenia.
Czesc swiezynka,nie zawsze ale busiki sa dosc popularne bo cie wioza z miejsca pod drzwi. Nie patrz na wypadki,dasz rade teraz jest chlodniej to tyz nie bedziesz sie kisic z goraca ale masz pewnosc,ze dotrzesz na miejsce. Zycze powodzenia i pisz jak ci tam jest :aniolki:
EwaR65 dziekuje za słowa wsparcia. Dokladnie sie tak czuje jak swiezynka.. ale mam nadzieje ze szczesliwie dotre na miejsce i ze miejsce bedzie dobre i nie zjade po dwoch dniach. Dziekuje zycze wszystkiego dobrego i dam znac jak dotre :-)
Lubię ten Gowork, chociaż nie raz coś ukryją przed światem. Pozdrawiam. Kropka.
A ja go nie lubię. Pozdrawiam. Kreska (a nawet dwie) :lol2:
Masz takie prawo, to Twój wybór.
Lubię ten Gowork, chociaż nie raz coś ukryją przed światem. Pozdrawiam. Kropka.
Ja jestem teraz drugi raz z nimi i tez nnie do konca wszystko wyjasnili mi. Nie dostalam informacji ze syn czasem na caly weekend przyjezdza. Ale tak poza tym jest ok. kasa jest, skladki sa, EKUZ jest. A1 nie mam ale pdobno jest nam niepotrzebne, jak bede maila chwile to to sprawdze w internecie. Dostepni tez raczej sa chociaz czasami ciezko sie do mojego koordynator dodzwonic ale zawsze oddzwania. Pozdrawiam Kropka.
Dyskusja, https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/370/prawo-dla-opiekunek/karta-ekuz-i-druk-a1-dla-opiekunki/page/28
A ten koordynator to przystojny jest? Bo nie wiem czy warto ryzykowac...