chudniecie od zółek?ludu-a jakim cudem?!
Podobno sex spala duzo kalorii ale ja tam nie wiem, nie znam sie :D pajęczyne hoduje...
Podobno sex spala duzo kalorii ale ja tam nie wiem, nie znam sie :D pajęczyne hoduje...
hahah no prosze mi nie polubiać tego posta :D nie ma sie z czego cieszyć :PPP
Chyba potrzebuję teraz sztele gdzie wyjscia bede miała, teraz mi się miasta chce :)
może spalę troszkę kalorii ;d
Wczoraj miałam 4dzień imbirowy piłam 1,5litra niestety nie widzę u siebie żadnej pozytywnej zmiany,waga ani grama mniej nie pokazuje,ubrania leżą jak leżały,za to na lewym poliku dostałam dziwnych plam! Nie wiem czy to imbir czy coś innego więc dzisiaj robie przerwe.A jak u was z efektami??
te wszystkie herbatki ,ziółka ,specyfiki są po to ,zeby Was-Nas z kasy oskubać ......jak czasmi Was czytam dziewczyny ,to mam wrażenie ,ze bezrefleksyjnie łapiecie się na sposoby marketingowe producentów tych herbatek.
Herbatka zabójcą tłuszczu?-jakim to cudem ,a przemianę materii najlepiej poprawia ruch chociażby .
Ja osobiście nie pijam herbatek ,ziółek -a jeśli już to po to ,zeby mieć przyjemność ze smaku .
Za jakiś czas "wypuszczą "na rynek nowy specyfik i będą nam sugerować -ze jest naj naj -na to i na tamto ,a najlepiej na wszystko.
I tak w nieskończoność
:)