Powitajki przy kawie 78

17 grudnia 2024 05:29 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo
Dziś mam w planach wypad do pobliskiego lasu z koleżanką, która mieszka tu na stałe
Miłego dnia wszystkim
17 grudnia 2024 05:42 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek we wtorek. Przeziębienia ciąg dalszy. A za oknem pi...a i pada.Zaraz zabieram się za kawę. Mam nadzieję,że dzień upłynie spokojnie.No,to narka.
17 grudnia 2024 08:59 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w paskudny pogodowo dzień .Wieje i pada,dobrze, że to ciepły wiatr .
Święta zbliżają się milowymi krokami a zapachy wprowadzają w ekstazę. Teraz króluje cynamon .

Jestem na chodzie od 6 rano .Lubię poranki w ciszy i spokoju, chociaż sama tłukę się  jak jest taka potrzeba .
Dobrego dnia 
18 grudnia 2024 05:47 / 3 osobom podoba się ten post
Witam środowo
Mój ostatni dzień na zleceniu
Dziś przyjeżdża zmienniczka i będę jej przekazywać obowiązki
Miłego dnia ludkowie

18 grudnia 2024 06:20 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek środowo, post mi wcięło i powiedziałam na głos brzydkie słowo. Biorę się za kawę a Wam-bezstresowego dnia życzę. 
18 grudnia 2024 06:46 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam już z domu. Dotarłam wczoraj po 16 po 22 godzinach podróży. 🙄☹️ Grunt, że cała i zdrowa. Dziś idę do lekarza bo mnie przeziębienie rozkłada i żeby nie było gorzej to dziś już muszę żarzyć jakiś antybiotyk. Poza tym dzień jak co dzień. Muszę załatwić innych pilnych spraw. Wszystkim życzę spokojnego dnia. 
19 grudnia 2024 05:52 / 2 osobom podoba się ten post
Doberek czwartkowo. Dziś mam wolne popołudnie,które wykorzystam na małe kimanko i jakiś dobry film. Żadnych terminów nie mamy,więc dzień jak co dzień. Wszystkim bezstresowego dnia,a wyjeżdżającym spokojnej drogi do domku. 
19 grudnia 2024 18:48 / 6 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór dzisiaj  zaskoczył mnie deszcz 
Efektem tego jest tempratura ciała wskazująca że święta spędzę w łóżku 
Spokojnego wieczoru 
19 grudnia 2024 21:04 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Spokojnego wieczoru 
:choroba:

Zdrówka Mleczko 
20 grudnia 2024 05:51 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek piątkowo -jaka pogoda,to jeszcze nie wiem,bo ciemno.Kawa pachnie,radio gra.I niech tak spokojnie zleci przez cały dzień. Wszystkim życzę spokojnego dnia I długiej przerwy poobiedniej.
20 grudnia 2024 06:51 / 4 osobom podoba się ten post
Witam.  Ciemno i zimno . Wcale nie ma uroku , że to Boże Narodzenie. ☹️ Przeziębienie mija ale bez antybiotyku byłoby ciężko bo u mnie to już był początek anginy. Zaraz jadę po odbiór wędliny od rzeźnija bo tutaj jest taki lokalny facet, ktity ma bardzo dobre wyroby. O 11 podolog bo mam problem z paznokciem u stopy i może po południu wezme się za jakieś przygotowania do świąt. Normalnie bez szaleństwa. 
Spokojnego dnia opiekunowo. 
20 grudnia 2024 08:11 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Spokojnego wieczoru 
:choroba:

Ja też niestety nie będę mogła tańczyć, bo rozpakowując auto poślizgnęłam się tak niefortunnie, że uszkodziłam sobie biodro
A w temacie witam bladym świtem
Wczoraj jeszcze zaliczyłam spotkanie opłatkowe rady seniorów i wszystkich mieszkańców gminy, a dziś ostatnie spotkanie Senioritek, a jutro z KGW Szarlotki jedziemy na Jarmark do Bytowa sprzedawać swoje "wyroby". A w niedzielę jedziemy z mężem na tygodniowy wypad nad morze
Mam nadzieję, że dam rady wszystko ogarnąć.
Miłego dnia wszystkim
20 grudnia 2024 08:17 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Ja też niestety nie będę mogła tańczyć, bo rozpakowując auto poślizgnęłam się tak niefortunnie, że uszkodziłam sobie biodro:wiking:
A w temacie witam bladym świtem:najlepszego3:
Wczoraj jeszcze zaliczyłam spotkanie opłatkowe rady seniorów i wszystkich mieszkańców gminy, a dziś ostatnie spotkanie Senioritek, a jutro z KGW Szarlotki jedziemy na Jarmark do Bytowa sprzedawać swoje "wyroby". A w niedzielę jedziemy z mężem na tygodniowy wypad nad morze:moje_wakacje:
Mam nadzieję, że dam rady wszystko ogarnąć.
Miłego dnia wszystkim:angel1:

Nie szalej Malgi,uważaj na siebie 
21 grudnia 2024 05:29 / 3 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio niewyspana. No i zjeżdżam jeden dzień wcześniej, czyli za tydzień. Jutro będę śpiewać - Ta ostatnia niedziela. Forum rzeczywiście zamarło , a jeszcze jak Luke odjedzie, to już całkiem będzie pusto i na forum i odliczajkach. No trudno. Po świętach powoli zaczną wracać, taką mam nadzieję. No i lecę na kawę, narka. 
21 grudnia 2024 15:52 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w sobotnie popołudnie szaro ponutmro deszczowo wcale nie czuje klimatu świat może dlatego ze  daleko od rodziny spokojnego popołudnia życzę