Dzien dobry , luty nie luty a trzeba było nosa wysciubić i tak codziennie - da się przeżyć :)
Maluda, sprawdż czy seniorka nie dorwała sie do jakiegoś sprzętu, zanim korki wam wywali :lol2:

Dzien dobry , luty nie luty a trzeba było nosa wysciubić i tak codziennie - da się przeżyć :)
Maluda, sprawdż czy seniorka nie dorwała sie do jakiegoś sprzętu, zanim korki wam wywali :lol2:
Popołudniowe ogłoszenie parafialne.Proszę kogoś o odliczanie dni i przejęcie tej zaszczytnej funkcji. Najprawdopodobniej będę jutro zjeżdżać,bo Seniorka wylądowała w klinice na bliżej nieokreślony czas.Dziękuję Wszystkim pięknie.Odezwę się jutro z dokładniejszymi informacjami. Trzymajcie się ciepło.
Trzymaj się Kochana :aniolki: i stabilniejszej, następnej oferty :niebo pieklo:.
Jak nikogo nie ma, to ja mogę zostać skrybą :-), tak mi się nudzi w domku, że zacznę sobie liczyć dni do wyjazdu na stellę, a Wam Kochani do zjazdu do domków (a jak chcecie to mogę Wam od razu w bonusie dorzucić kiedy znów wrócicie do pracy :diabel2: ).
Witam w nowym tygodniu. :chaplin: Nim się obejrzymy będzie już marzec i coraz bliżej do wiosny. 😃🌷🌞
Dziś mają być paliatywni i fizjo do seniorki. Podobno ma też przychodzić jakich psycholog do seniora aby mu troszkę po tłumaczyć o seniorce, jej stanie zdrowia, o tym żeby był cichszy bo niestety naszego gadania nie pojmuje i naprawdę ja zdrowa osoba mam go po prostu DOSC!!!! i dlatego mu zakomunikowakam , że ja tu nie wrócę bo nie lubię tak upierdliwych ludzi, którzy kota by zaglaskali na smierc. Nie mówię o seniorce , która naprawdę potrzebuje ciszy , spokoju. Skończy się na tym, że wyląduje w hospicjum żeby jakoś te ostatni chwilę tam spędzić.
Miłego poniedziałku opiekunowo i spokojnego całego tygodnia.
Ty najpierw dojedź spokojnie do pracy:ksiaze na rumaku: i wtedy przejmiesz odliczajki:pisze_listy:. Te kilka dni porachuję ja:kocha nie kocha:
Witam Wszystkich serdecznie w środę.Jeszcze nie mam żadnego info od Alex ale po dziewiątej i tak muszę zadzwonić do firmy, żeby łatwiej mi busa.No i wreszcie nie spałam jak zając pod między.Kawa pachnie i czeka na mnie.