Powitajki przy kawie 78

18 lutego 2025 06:56 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dzien dobry , luty nie luty a trzeba było nosa wysciubić i tak codziennie - da się przeżyć :)
Maluda, sprawdż czy seniorka nie dorwała sie do jakiegoś sprzętu, zanim korki wam wywali :lol2:

Korki wyłączyłam już wczoraj 
18 lutego 2025 07:08 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pracusie w ten mroźny poranek .Dzisiaj jestem wcześniej na nogach z powodu kota .  Mój Maniek jak chce wyjść to nie ma zmiłuj, muszę wstać i otworzyć drzwi na taras . Z tego jednak wynika pożytek, bo wiem jaka pogoda .
Muszę napisać szczerze, że staję się leniwa 
I czas nad tym popracować, ponieważ wiosna tuż, tuż 
Dobrego dnia 

18 lutego 2025 07:15 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😁😄😃😀
18 lutego 2025 07:46 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie również mroźny ranek, ale później bez mrozu i już piękne słońce ☀️ oko cieszy i werwy dodaje 
Życzę wszystkim dobrego dnia 
18 lutego 2025 08:26 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry we wtorek dla mnie dobry dzień bo seniorkę wyposarzyłam do przedszkola i do 16,00 mam wolne  .Na dworze też jest mróź -6 st. więc nie wiem czy gdzieś pójdę słoneczka nie ma ale podobno ma być.Jeszcze trochę sobie poleżę bo wcześnie musiałam wstać,potem śniadanko i zobaczymy co dzień przyniesie. Do miasta jest daleko bo ok 3km więc na nogach mi się nie chce iść może pójdę tylko tu blisko połazić,albo poczytam gazetki polskie lub weznę się za krzyżówki .Wszystkim życzę miłego i spokojnego dzionka i aby do wiosny  .
18 lutego 2025 17:39 / 7 osobom podoba się ten post
Popołudniowe ogłoszenie parafialne.Proszę kogoś o odliczanie dni i przejęcie tej zaszczytnej funkcji. Najprawdopodobniej będę jutro zjeżdżać,bo Seniorka wylądowała w klinice na bliżej nieokreślony czas.Dziękuję Wszystkim pięknie.Odezwę się jutro z dokładniejszymi informacjami. Trzymajcie się ciepło. 
18 lutego 2025 20:34 / 6 osobom podoba się ten post
Maluda

Popołudniowe ogłoszenie parafialne.Proszę kogoś o odliczanie dni i przejęcie tej zaszczytnej funkcji. Najprawdopodobniej będę jutro zjeżdżać,bo Seniorka wylądowała w klinice na bliżej nieokreślony czas.Dziękuję Wszystkim pięknie.Odezwę się jutro z dokładniejszymi informacjami. Trzymajcie się ciepło. 

Trzymaj się Kochana  i stabilniejszej, następnej oferty .
Jak nikogo nie ma, to ja mogę zostać skrybą , tak mi się nudzi w domku, że zacznę sobie liczyć dni do wyjazdu na stellę, a Wam Kochani do zjazdu do domków (a jak chcecie to mogę Wam od razu w bonusie dorzucić kiedy znów wrócicie do pracy  ).
18 lutego 2025 20:51 / 7 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Trzymaj się Kochana :aniolki: i stabilniejszej, następnej oferty :niebo pieklo:.
Jak nikogo nie ma, to ja mogę zostać skrybą :-), tak mi się nudzi w domku, że zacznę sobie liczyć dni do wyjazdu na stellę, a Wam Kochani do zjazdu do domków (a jak chcecie to mogę Wam od razu w bonusie dorzucić kiedy znów wrócicie do pracy :diabel2: ).

Ty najpierw dojedź spokojnie do pracy i wtedy przejmiesz odliczajki. Te kilka dni porachuję ja
18 lutego 2025 21:07 / 7 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór, witam się z wami. Podkręcam grzejnik w pokoju żeby było cieplej. Niestety podopieczna lubi chłodniejsze powietrze w domu a ja ciepłolubna jestem. Przyjemnej nocy życzę wszystkim.
18 lutego 2025 21:14 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam w nowym tygodniu. :chaplin: Nim się obejrzymy będzie już marzec i coraz bliżej do wiosny. 😃🌷🌞 
Dziś mają być paliatywni i fizjo do seniorki. Podobno ma też przychodzić jakich psycholog do seniora aby mu troszkę po tłumaczyć o seniorce, jej stanie zdrowia, o tym żeby był cichszy bo niestety naszego gadania nie pojmuje i naprawdę ja zdrowa osoba mam go po prostu DOSC!!!! i dlatego mu zakomunikowakam , że ja tu nie wrócę bo nie lubię tak upierdliwych ludzi, którzy kota by zaglaskali na smierc.  Nie mówię o seniorce , która naprawdę potrzebuje ciszy , spokoju. Skończy się na tym, że wyląduje w hospicjum żeby jakoś te ostatni chwilę tam spędzić. 
Miłego poniedziałku opiekunowo i spokojnego całego tygodnia. 

Nie chce się od ciebie odczepić i nie daje ci żyć? Dasz radę, do starszyzny często nie dociera.
18 lutego 2025 21:46 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Ty najpierw dojedź spokojnie do pracy:ksiaze na rumaku: i wtedy przejmiesz odliczajki:pisze_listy:. Te kilka dni porachuję ja:kocha nie kocha:

Na koniu do pracy bym mogła, jakby przystojny rycerz był w pakiecie .
19 lutego 2025 06:01 / 6 osobom podoba się ten post
Witam Wszystkich serdecznie w środę.Jeszcze nie mam żadnego info od Alex ale po dziewiątej i tak muszę zadzwonić do firmy, żeby łatwiej  mi busa.No i wreszcie nie spałam jak zając pod między.Kawa pachnie i czeka na mnie. 
19 lutego 2025 06:48 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam Wszystkich serdecznie w środę.Jeszcze nie mam żadnego info od Alex ale po dziewiątej i tak muszę zadzwonić do firmy, żeby łatwiej  mi busa.No i wreszcie nie spałam jak zając pod między.Kawa pachnie i czeka na mnie. 

Szerokiej drogi do domu i lepszego kolejnego zlecenia. 😃
19 lutego 2025 07:46 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim 
19 lutego 2025 07:51 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo witam wszystkich i życzę spokojnego dnia