Odliczam dni 25

24 marca 2025 14:28 / 6 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Opiekunkowo w poniedziałkowe popołudnie. Oto ostatni pełny tydzień marca, dziś mamy 24 dzień tego miesiąca i takie wskazania na Naszym liczniku:

Marta - 8 dni = to już prawie czas zjazdu, bo ostatni tydzień przeleci nie wiadomo kiedy 🤩✌️.

Magmab - 8 dni = Tobie Magmab został już raptem tylko tydzień z małym dodatkiem 😉.

Creyzy- 12 dni= Creyzy, to już nie są żarty= czas zaplanować jak tu wydać zarobioną mamonę, bo to już zaraz 😘.

TolaTosia-15 dni= coraz bliżej u mnie 2 tygodni, już prawie 🤗.

TaAnna- 15 dni= jaka piękna, okrągła liczba Aniu ❤️, a to też przecież tylko już 2 tygodnie+ 1 dzień na pakowanie się i podróż do domku.

Anetaaa - 21 dni= równe 3 tygodnie Anetko, a jeszcze zaraz na liczniku z przodu pojawi się 1 więc w ogóle są powody do świętowania 😍✌️.

Dusia1978- 25 dni= już tylko 3,5 tygodnia Dusiu 😄.

Babka -30 dni= super taka pomyłka Babko, bo jak się ją skoryguje, to człowiek nagle szybciej będzie w domku i tego Tobie życzę 😊.

Aldonak- 43 dni= to już przecież 6 tygodni, czyli raptem 1,5 miesiąca+ 1 dzień na pakowanie Aldonak 🤗✌️. A jak miło będzie się liczyło kaskę po takim długim zleceniu, ale i też  ile satysfakcji z swojego samozaparcia 👊🥰.

Miłego, pełnego drobnych, pozytywnych chwil ✨ poniedziałkowego popołudnia Nam Wszystkim ❤️.

25 marca 2025 11:39 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ❤️. Dzisiaj mamy 25 marca, wtorek. Nasz Opiekunkowy licznik tak się prezentuje🥰.

Marta - 7 dni = Marto, to już tylko tydzień 🥰.

Magmab - 7 dni = Magmab, za tydzień o tej porze będziesz już jechać do domku albo już w nim będziesz 😘✨.

Creyzy- 11 dni= Creyzy, to już tylko 1,5 tygodnia ❤️.

TolaTosia-13 dni=właśnie się dziś dowiedziałam, że zjeżdżam dzień wcześniej= za dwa tygodnie o tej porze będę już w domku 😯.

TaAnna- 14 dni= Aniu, równe 2 tygodnie 👊😊.

Anetaaa - 20 dni= i już jest mniej niż 3 tygodnie Anetko, a licznik dalej spada ❤️✨.

Dusia1978- 24 dni= zbliżamy się powoli do 3 tygodni Dusiu ❤️.

Babka -29 dni= i mamy 2 z przodu na liczniku😊.

Aldonak- 42 dni= równe 6 tygodni Aldonak 🤗✌️.

25 marca 2025 13:03 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam już po południu, u mnie też po obiedzie 
Życzę wszystkim spokojnej,przyjemnej reszty dnia 
25 marca 2025 13:48 / 5 osobom podoba się ten post
A ja jakaś zakręcona dziś jestem , przywitałam się w odliczajkach 
26 marca 2025 12:35 / 6 osobom podoba się ten post
Drogie Opiekunkowo 😀❤️, witam Wszystkich serdecznie w środowe południe 26 marca 🌸🌱.
Dziś nasz Opiekunkowy licznik prezentuje się następująco:

Marta - 6 dni = i już mamy mniej niż tydzień Marto ✌️.

Magmab - 6 dni = Magmab, to już tylko 2x 3 dni, a 3 dni to akurat 1 dzień na pracę + 1 dzień na pakowanie się + 1 dzień na liczenie kasy 😎😉.

Creyzy- 10 dni= piękna, okrągła liczba Creyzy, a już jutro na liczniku będzie już tylko 1 cyfra 🥰.

TolaTosia-12 dni= zostało mi ciutkę więcej jak 1,5 tygodnia 😘.

TaAnna- 13 dni= Aniu, to już mniej niż 2 tygodnie 🤩🌞.

Anetaaa - 19 dni= Anetko 🤗, raz, że masz już mniej niż 3 tygodnie i ciągle spada Ci licznik 😉, a dwa, że z przodu licznika wskoczyła Ci właśnie 1 😃.

Dusia1978- 23 dni= Dusiu 😊, zostały Ci już tylko 3 tygodnie z małym podatkiem= jest z górki ✌️.

Babka -28 dni= Babko kochana 😀❤️, od dziś równe 4 tygodnie ❤️✨.

Aldonak- 42 dni= i już jest dziś mniej niż 6 tygodnie Aldonak 😄.

Wspaniałego środka tygodnia Nam Wszystkim 😀❤️✨.
27 marca 2025 12:57 / 5 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo serdecznie w czwartek, 27 marca 🥰🌸, nasz Opiekunkowy wskaźnik takie ma na dziś odczyty:

Marta - 5 dni = teraz czas Twojego zlecenia można na palcach jednej ręki policzyć 😎.

Magmab - 5 dni = Magmab, długość Twojego zlecenia jest na 5 😉.

Creyzy- 9 dni= już tylko jedną cyferka na liczniku Creyzy 😀.

TolaTosia-11 dni= zostało mi 1,5 tygodnia ❤️.

TaAnna- 12 dni.

Anetaaa - 18 dni.

Dusia1978- 22 dni= jeszcze chwila i będą już tylko 3 tygodnie Dusiu 😘.

Babka -27 dni= Babko kochana 😀❤️, a dziś masz już mniej niż 4 tygodnie ✌️.

Aldonak- 41 dni.

28 marca 2025 06:53 / 5 osobom podoba się ten post
Jutro jadę do pracy na krótki, bo tylko 4 tygodniowy "turnus"
Poproszę od jutra 28 dni
28 marca 2025 07:12 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Jutro jadę do pracy na krótki, bo tylko 4 tygodniowy "turnus":ferrari:
Poproszę od jutra 28 dni:pisze_listy:

Malgi kochana z samego rana tyś odliczajkom bardzo oddana.......i jak tam myśle nie czas na głupoty przejmij to zadanie BIEGEIM DO ROBOTY...Nasza Tosia deko zajęta bo przeca jest w pracy myślę że ta wygoda będzie jak na tacy....Pianie koguta wszak i Ciebie budzi tak,więc powiem krótko WRACAJ DO NAS LUDZI..... Tosia od laptopa sznura zapomniała tak więc dzisiaj bedzie HEPI cała.......PRZYBYWAJ......
28 marca 2025 07:35 / 4 osobom podoba się ten post
Babka

Malgi kochana z samego rana tyś odliczajkom bardzo oddana.......i jak tam myśle nie czas na głupoty przejmij to zadanie BIEGEIM DO ROBOTY...Nasza Tosia deko zajęta bo przeca jest w pracy myślę że ta wygoda będzie jak na tacy....Pianie koguta wszak i Ciebie budzi tak,więc powiem krótko WRACAJ DO NAS LUDZI.....:niebo pieklo: Tosia od laptopa sznura zapomniała tak więc dzisiaj bedzie HEPI cała.......:jade:PRZYBYWAJ......:niech zyje:

Jutro jeszcze Tosia niech odlicza, a od niedzieli przejmę odliczajki, niech sobie dziewczyna odpocznie - taki mały prezencik urodzinowy
28 marca 2025 07:36 / 4 osobom podoba się ten post
NO I WŁASNIE.......SUPER.PRZYBYWAJ
28 marca 2025 12:52 / 5 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo w kolejne południe ☺️, u mnie słonecznie, a drzewo przed drzwiami wejściowymi cudnie obsypało się kwiatami 🌸, choć kwiecień dopiero za kilka dni. Dziś mamy 28 marca i ostatni piątek w tym miesiącu. Nasz Opiekunkowy licznik tak się prezentuje:

Malgi- czyści i poleruje miotłę, bo będzie na niej jutro pracy lecieć 😁. Bezpiecznej i szybkiej drogi do pracy jutro Malgi ❤️.

Marta - 4 dni = już prawie koniec Marto 😘.

Magmab - 4 dni= to już końcówka, brawo Magmab i Marta= za chwilę będziecie dziewczyny w domu 🥰.

Creyzy- 8 dni= jeszcze chwila i będzie już tylko tydzień Creyzy ❤️.

TolaTosia-10 dni= już mniej jak półtora tygodnia mam 😃.

TaAnna- 11dni= Aniu, zostało Ci tylko już 1,5 tygodnia 😀✌️.

Anetaaa - 17 dni= Anetko, zbliżasz się już powoli do 2 tygodni ❤️.

Dusia1978- 21 dni= idealnie już tylko 3 tygodnie Dusiu 😘. Świętujemy 🥳.

Babka -26 dni= Babcinko słodka i miła, jeszcze chwila i będziesz miała raptem 3,5 tygodnia przed sobą na liczniku 😍✌️.

Aldonak- 40dni.= piękne Ci Aldonak licznik spada, piękna okrągła liczba, a jutro już 3 na przód licznika wskoczy 😄.

Cudownego zapiątku ✨🌞🤗 Wszystkim Dobrym Duszkom w Opiekunkowie życzę ❤️.
28 marca 2025 12:53 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Jutro jeszcze Tosia niech odlicza, a od niedzieli przejmę odliczajki, niech sobie dziewczyna odpocznie - taki mały prezencik urodzinowy:lovu2:

Urodziny miałam równy miesiąc temu 😁, ale podarunki przyjmuję cały rok 🤗🌞🤣.
29 marca 2025 11:29 / 4 osobom podoba się ten post
Witam Wszystkich ciepło w sobotnie przedpołudnie 🌞🥰, u mnie pod Bremen pogoda dopisuje, mamy piękny, słoneczny początek wiosny 🌱🌸, a u Was ☺️😀? 
Dziś mamy 29 marca, 88 dzień roku i 9 dzień wiosny 🌱🌞. Nasz Opiekunkowy licznik takie odczyty podaje:

Marta - 3 dni= Marto droga, pakuj się już i kasę przeliczaj 😎🤗.

Magmab - 3 dni= Magmab, no to odliczamy 😃: trzy...!.

Creyzy- 7 dni= Creyzy ❤️ i mamy już tylko tydzień ✌️🥰🥳.

TolaTosia-9 dni= już tylko 1 cyferka u mnie 🥳❤️ i dzięki Bogu bo to zlecenie to jakiś cyrk.

TaAnna- 10 dni= Aniu, to już mniej niż 1,5 tygodnia, a za chwilę jeszcze licznik wskoczy Ci na 1 cyferkę 😍🥰.

Anetaaa - 16 dni= Anetko, jeszcze chwila i będą równe 2 tygodnie 😁😘.

Dusia1978- 20 dni= i już jest mniej niż 3 tygodnie  Dusiu 😉.

Babka -25 dni= już tylko 3,5 tygodnia u Ciebie Babuniu ❤️😀, a do tego 25 to taka ładna okrągła liczba, więc świętujemy 🥳.

Malgi-28 dni= bezpiecznej i przyjemnej podróży na zlecenie Malgi 🥰❤️, z 2 z przodu licznika zleci nie wiadomo kiedy ✨✌️.

Aldonak- 39 dni.= Aldonak Kochana, już 3 z przodu licznika 😀= jest już z górki ✌️✨.

30 marca 2025 07:16 / 4 osobom podoba się ten post
Dziś mamy 30 marca
89 dzień roku i 10 dzień wiosny
No to liczymy:

Marta - 2 dni - pakuje kofry

Magmab - 2 dni - też pakuje manatki

Creyzy - 6 dni - śpiewa: "Ta ostatnia niedziela"

TolaTosia - 8 dni - tydzień i jeden dzień

TaAnna - 9 dni - zmiana kodu na jednocyfrówkę

Anetaaa - 15 dni - dwa tygodnie i jeden dzień

Dusia1978 - 19 dni - zmiana kodu na jedynkę z przodu

Babka - 24 dni -

Malgi - 27 dni - zaczynam nowy "turnus" u "starej" podopiecznej

Aldonak - 38 dni -
30 marca 2025 08:00 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Dziś mamy 30 marca :najlepszego1:
89 dzień roku i 10 dzień wiosny :kwiaty_serca:
No to liczymy:pisze_listy::

Marta - 2 dni - pakuje kofry:zwyciezca:

Magmab - 2 dni - też pakuje manatki:zwyciezca:

Creyzy - 6 dni - śpiewa: "Ta ostatnia niedziela":najlepszego1:

TolaTosia - 8 dni - tydzień i jeden dzień:bzy_bzy:

TaAnna - 9 dni - zmiana kodu na jednocyfrówkę:szampan:

Anetaaa - 15 dni - dwa tygodnie i jeden dzień:bzy_bzy:

Dusia1978 - 19 dni - zmiana kodu na jedynkę z przodu:szampan:

Babka - 24 dni - :najlepszego2:

Malgi - 27 dni - zaczynam nowy "turnus" u "starej" podopiecznej :bzy_bzy:

Aldonak - 38 dni - :najlepszego2:

Pięknie to ujełas ...NOWY TURNUS U STAREJ.......no trafne i wiadomo gdzieś jest pięknej słonecznej w tym deszczu niedzieli niechaj sie stara no młodą wybieli...