Odliczam dni 25

18 marca 2025 14:40 / 2 osobom podoba się ten post
HALO KTOS MNIE SŁYSZY.GDZIE TEN ODLICZANTUS SIE PODZIAŁ.........no nic jutro odliczy za 2 dni...
18 marca 2025 14:45 / 3 osobom podoba się ten post
Babka

HALO KTOS MNIE SŁYSZY.GDZIE TEN ODLICZANTUS SIE PODZIAŁ.........no nic jutro odliczy za 2 dni...:zupa:

Babko to odliczaj za mnie, bo ja tutaj mam co chwilę kontrolę i inspenkcję wszystkiego: śmieci też. Nie mam też pauzy bo z dziadkiem trzeba cały czas siedzieć i pilnować, dopiero teraz mam wolną chwilę pierwszy raz od kiedy wstałam, a za chwilę przyjdzie fizjo i też nie odpocznę, więc...
18 marca 2025 14:55 / 5 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo serdecznie wtorkowym popołudniem 😃, dziś mamy 18 marca i wreszcie cieplejszą pogodę 🥰.
Nasz Opiekunkowy licznik takie wskazania podaje:

Marta - 14 dni = Marto równe dwa tygodnie przed Tobą 👊✨.

Magmab - 14 dni = Magmab, za dwa tygodnie o tej porze będziesz jechać do domku, albo już w domku będziesz 😘🇵🇱🏡.

Creyzy- 18 dni= licznik dalej spada ✌️😉.

TolaTosia-21 dni= zostały mi równe 3 tygodnie ❤️.

TaAnna- 21 dni= Aniu, jeszcze chwila i na licznik wskoczy Ci 1 z przodu 😃.

Anetaaa - 27 dni= Anetko, to już mniej jak 4 tygodnie = super wynik 😎✌️.

Dusia1978- 31 dni= Dusiu został Ci miesiąc w tym dłuższym wydaniu 😊.

Babka -37 dni= jeszcze chwila i będzie miesiąc Babko 😀.

Aldonak- 49 dni = Aldonak, no i jest 4 z przodu 😄.
18 marca 2025 15:06 / 3 osobom podoba się ten post
Pomału do przodu. Dziękuję. 🌷
18 marca 2025 15:07 / 3 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Babko to odliczaj za mnie, bo ja tutaj mam co chwilę kontrolę i inspenkcję wszystkiego: śmieci też. Nie mam też pauzy bo z dziadkiem trzeba cały czas siedzieć i pilnować, dopiero teraz mam wolną chwilę pierwszy raz od kiedy wstałam, a za chwilę przyjdzie fizjo i też nie odpocznę, więc...

KOCHANA TOLU gdybym umiała bym odliczała oj ty bidulko gdzieś Ty trafila jakaz musi być w Tobie siła.....ano wytrwałości życzę i oby szybko zleciało.....Przepraszam
18 marca 2025 15:40 / 3 osobom podoba się ten post
Babka

KOCHANA TOLU gdybym u:aniolki:miała bym odliczała oj ty bidulko gdzieś Ty trafila jakaz musi być w Tobie siła.....ano wytrwałości życzę i oby szybko zleciało.....Przepraszam

Spoko Babko, nic się nie stało i nie ma za co przepraszać 😃.
18 marca 2025 16:53 / 3 osobom podoba się ten post
O tak będę się cieszyła jak już będzie Jedyneczka z przodu bo tym razem był długi turnus więc oby jak najszybciej zleciał czas bo nie ukrywam jestem już zmęczona. Wiadomo prawdziwe zmęczenie wychodzi jak już jesteśmy w domu Co może potwierdzić Gusia.
19 marca 2025 14:16 / 4 osobom podoba się ten post
Oto środek tygodnia i druga połowa marca w pełni 😀: mamy 19 marca 2025, słońce daje nieźle czadu i z tego co się orientuję to wysokie temperatury mają już pozostać 😀🌞. Za kilka dni zaczyna nam się oficjalnie kalendarzowa wiosna, a tymczasem liczymy dalej:

Marta - 13 dni = łooo Marta 😀, to już przecież mniej jak dwa tygodnie 🥰✌️.

Magmab - 13 dni = Magmab, dla Ciebie Kochana 13 na pewno jest szczęśliwa, bo pokazuje jak ładnie spada Ci licznik 🤩🤗.

Creyzy- 17 dni= Creyzy to już w przecież, tak technicznie 2 tygodnie 😎.

TolaTosia-20 dni= mam już mniej niż 3 tygodnie 🥰.

TaAnna- 20 dni= Aniu, to już ostatni dzień z 2 z przodu 😉 😃.

Anetaaa - 26 dni= Anetko, licznik pięknie spada 😎✌️.

Dusia1978- 30 dni= Dusiu, teraz już tylko miesiąc w tej krótkiej wersji😘.

Babka -36 dni= to już tylko 5 tygodni + 1 dzień Babko 🤗.

Aldonak- 48 dni = to już mniej niż 7 tygodni= idziemy w kierunku 1,5 miesiąca 👊🤩.

20 marca 2025 14:55 / 4 osobom podoba się ten post
Mamy kolejny czwartek 🥰🤗, dziś już 20 marca 😮- ale zleciało !Jutro już oficjalnie wiosna 🌱💐, a tymczasem Nasz Opiekunkowy licznik pięknie spada w dół 😉:

Marta - 12 dni = coraz mniej dni do powrotu 😀.

Magmab - 12 dni = Magmab, to już tylko 1,5 tygodnia + czas na pakowanie 😎.

Creyzy- 16 dni= Creyzy, jeszcze chwila i zostaną Ci tylko 2 tygodnie 🥰.

TolaTosia-19 dni= pięknie mi licznik spada, ale nie cieszę się jeszcze bo możliwe, że ze względu na to jak świetnym podopiecznym jest dziadek to będę przedłużała do końca kwietnia.

TaAnna- 19 dni= jest 1 z przodu na liczniku 👊😊.

Anetaaa - 25 dni= jaka ładna, bo okrągła liczba i to wszak już tylko 3,5 tygodnia 😉.

Dusia1978- 29 dni= jak na liczniku pojawia się 2 z przodu to już wiadomo, że jest z górki 🤗✌️.

Babka -35 dni= no i mamy równe 5 tygodni Babko= nie jest źle 🙂.

Aldonak- 47 dni = licznik ciągle spada ✌️.

20 marca 2025 15:18 / 3 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Mamy kolejny czwartek 🥰🤗, dziś już 20 marca 😮- ale zleciało !Jutro już oficjalnie wiosna 🌱💐, a tymczasem Nasz Opiekunkowy licznik pięknie spada w dół 😉:

Marta - 12 dni = coraz mniej dni do powrotu 😀.

Magmab - 12 dni = Magmab, to już tylko 1,5 tygodnia + czas na pakowanie 😎.

Creyzy- 16 dni= Creyzy, jeszcze chwila i zostaną Ci tylko 2 tygodnie 🥰.

TolaTosia-19 dni= pięknie mi licznik spada, ale nie cieszę się jeszcze bo możliwe, że ze względu na to jak świetnym podopiecznym jest dziadek to będę przedłużała do końca kwietnia.

TaAnna- 19 dni= jest 1 z przodu na liczniku 👊😊.

Anetaaa - 25 dni= jaka ładna, bo okrągła liczba i to wszak już tylko 3,5 tygodnia 😉.

Dusia1978- 29 dni= jak na liczniku pojawia się 2 z przodu to już wiadomo, że jest z górki 🤗✌️.

Babka -35 dni= no i mamy równe 5 tygodni Babko= nie jest źle 🙂.

Aldonak- 47 dni = licznik ciągle spada ✌️.

Jak to miło byc zadowolonycm z pracy BRAWO TY. Pozdrawiam cieplutko.
21 marca 2025 12:31 / 5 osobom podoba się ten post
Pierwszy dzień kalendarzowej wiosny 🥰🌱🌞🌸. Dziś mamy wszak 21 marca 😃. Piękny to dzień, bo pełen nadziei, którą niesie ze sobą wiosna 🌱💐. Niech słońce zawsze gości w naszych myślach, a łatwiej o to kiedy dni są dłuższe i słoneczka jest więcej 🌞😊. Przez następne miesiące praca będzie nam płynęła lżej niż w okresie zimowym ❤️. 
W dniu dzisiejszym Nasz Opiekunkowy licznik tak się prezentuje:

Marta - 11 dni = Marto, jeszcze chwila i będziesz miała tylko jedną cyfrę na liczniku 😃.

Magmab - 11 dni = Magmab, tak liczę, liczę i Tobie to już chyba tylko 2 dni na Stelli zostały 😂, bo przecież 1(dzień)+1( dzień) = 2 dni, nie 🤣? Kochana, Ty to się tam już pakuj 😘.

Creyzy- 15 dni= Creyzy, jeszcze tylko 2 tygodnie + 1 dzień na liczenie kasy 😎.

TolaTosia-18 dni.

TaAnna- 18 dni.

Anetaaa - 24 dni.

Dusia1978- 28 dni= Dusiu, teraz już tylko 4 równe tygodnie zostały ❤️.

Babka -34 dni= to już mniej niż 5 tygodnie Babko 😃✌️.

Aldonak- 46 dni.
22 marca 2025 07:38 / 4 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo serdecznie w sobotę 22 marca 😍, czyli mamy już oficjalnie drugi dzień kalendarzowej wiosny 🌸✨.
Nasz Opiekunkowy licznik podaje na dzień dzisiejszy takie oto odczyty:

Marta - 10 dni = Marto, to już tylko 1,5 tygodnia 🥰.

Magmab - 10 dni = Magmab, to ostatni dwucyfrowy dzień na tym zleceniu 😃.

Creyzy- 14 dni= Creyzy, no i mamy równe 2 tygodnie 👊🙂.

TolaTosia-17 dni.

TaAnna- 17 dni.

Anetaaa - 23 dni.= jeszcze trochę Anetko i będą już tylko 3 tygodnie 😀

Dusia1978- 27 dni.

Babka -33 dni.

Miłego łikendos wszystkim ❤️.

22 marca 2025 08:06 / 1 osobie podoba się ten post
TolaTosia

Witam Opiekunkowo serdecznie w sobotę 22 marca 😍, czyli mamy już oficjalnie drugi dzień kalendarzowej wiosny 🌸✨.
Nasz Opiekunkowy licznik podaje na dzień dzisiejszy takie oto odczyty:

Marta - 10 dni = Marto, to już tylko 1,5 tygodnia 🥰.

Magmab - 10 dni = Magmab, to ostatni dwucyfrowy dzień na tym zleceniu 😃.

Creyzy- 14 dni= Creyzy, no i mamy równe 2 tygodnie 👊🙂.

TolaTosia-17 dni.

TaAnna- 17 dni.

Anetaaa - 23 dni.= jeszcze trochę Anetko i będą już tylko 3 tygodnie 😀

Dusia1978- 27 dni.

Babka -33 dni.

Miłego łikendos wszystkim ❤️.

A CO TAK ZAŚ BABKA NA SZARYM KOŃCU........gdzie tamta moja przykrywka.....oj dziś mnie zaskoczyłaś bardzo mile  tak lubię te poranna chwile...
23 marca 2025 12:40 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Opiekunkowo w niedzielne południe 🌞✨ w pięknym miesiącu jakim potrafi być marzec 🌸. Mam nadzieję, że nawet pracusie na stellach mają dziś leniwy 😎, niedzielny dzień pełen drobnych przyjemności - i tego Nam Wszystkim: tym na zleceniach i w domkach życzę 🥰.
Dziś mamy 23 dzień marca, niedzielę= ostatni dzień 12 tygodnia tego 2025 roku i jego 82 dzień już 😮.
Nasz Opiekunkowy licznik prezentuje się następująco:

Marta - 9 dni = Marta 😀- mamy już tylko jedną cyferkę na liczniku ✌️.

Magmab - 9 dni = Magmab, u Ciebie również już tylko jedną cyfra na liczniku= klawo jest 👊❤️.

Creyzy- 13 dni= Creyzy, to już mniej jak dwa tygodnie 🥰.

TolaTosia-16 dni= za chwilę zostaną mi dwa tygodnie 😀.

TaAnna- 16 dni= Aniu, to już tylko 2 tygodnie na Twoim liczniku + 2 dni na pakowanie się i powrót 😘

Anetaaa - 22 dni.

Dusia1978- 26 dni.

Babka -32 dni.

Aldonak- 44 dni.

24 marca 2025 07:30 / 4 osobom podoba się ten post
Witaj moja Tolu ...widac ja babka i jak w przedszkolu tak żemse liczyła i sie pomyliła a to wielka jest różnica jak o jeden dzień krócej człek sie zachwyca.Bardzo prosze od dziś ...30 bo takie mam wieści i już mamy dobry dzień wszystkie smutki ida w cień bardzo prosze dzis to zmień......i dziekuje pięknie.....30 mi pęknie.