HALO KTOS MNIE SŁYSZY.GDZIE TEN ODLICZANTUS SIE PODZIAŁ.........no nic jutro odliczy za 2 dni...:zupa:

HALO KTOS MNIE SŁYSZY.GDZIE TEN ODLICZANTUS SIE PODZIAŁ.........no nic jutro odliczy za 2 dni...:zupa:
Babko to odliczaj za mnie, bo ja tutaj mam co chwilę kontrolę i inspenkcję wszystkiego: śmieci też. Nie mam też pauzy bo z dziadkiem trzeba cały czas siedzieć i pilnować, dopiero teraz mam wolną chwilę pierwszy raz od kiedy wstałam, a za chwilę przyjdzie fizjo i też nie odpocznę, więc...
KOCHANA TOLU gdybym u:aniolki:miała bym odliczała oj ty bidulko gdzieś Ty trafila jakaz musi być w Tobie siła.....ano wytrwałości życzę i oby szybko zleciało.....Przepraszam
Mamy kolejny czwartek 🥰🤗, dziś już 20 marca 😮- ale zleciało !Jutro już oficjalnie wiosna 🌱💐, a tymczasem Nasz Opiekunkowy licznik pięknie spada w dół 😉:
Marta - 12 dni = coraz mniej dni do powrotu 😀.
Magmab - 12 dni = Magmab, to już tylko 1,5 tygodnia + czas na pakowanie 😎.
Creyzy- 16 dni= Creyzy, jeszcze chwila i zostaną Ci tylko 2 tygodnie 🥰.
TolaTosia-19 dni= pięknie mi licznik spada, ale nie cieszę się jeszcze bo możliwe, że ze względu na to jak świetnym podopiecznym jest dziadek to będę przedłużała do końca kwietnia.
TaAnna- 19 dni= jest 1 z przodu na liczniku 👊😊.
Anetaaa - 25 dni= jaka ładna, bo okrągła liczba i to wszak już tylko 3,5 tygodnia 😉.
Dusia1978- 29 dni= jak na liczniku pojawia się 2 z przodu to już wiadomo, że jest z górki 🤗✌️.
Babka -35 dni= no i mamy równe 5 tygodni Babko= nie jest źle 🙂.
Aldonak- 47 dni = licznik ciągle spada ✌️.
Witam Opiekunkowo serdecznie w sobotę 22 marca 😍, czyli mamy już oficjalnie drugi dzień kalendarzowej wiosny 🌸✨.
Nasz Opiekunkowy licznik podaje na dzień dzisiejszy takie oto odczyty:
Marta - 10 dni = Marto, to już tylko 1,5 tygodnia 🥰.
Magmab - 10 dni = Magmab, to ostatni dwucyfrowy dzień na tym zleceniu 😃.
Creyzy- 14 dni= Creyzy, no i mamy równe 2 tygodnie 👊🙂.
TolaTosia-17 dni.
TaAnna- 17 dni.
Anetaaa - 23 dni.= jeszcze trochę Anetko i będą już tylko 3 tygodnie 😀
Dusia1978- 27 dni.
Babka -33 dni.
Miłego łikendos wszystkim ❤️.