Odliczam dni 25

15 marca 2025 12:23 / 3 osobom podoba się ten post
Witam ciepło Opiekunkowo w sobotę 15.03.2025  🤗.
Mam nadzieję, że macie piękną, słoneczną pogodę, bo jak słońce świeci 🌞, to od razu na duszy lżej 🥰.
Dzisiaj Nasz Opiekunkowy barometr podaje takie odczyty:

Gusia - 0 dni  = bezpiecznej podróży 🇵🇱 i cudownego czasu w domku z bliskimi Gusiu ❤️🥰.

Nincia - 1 dni= Nicia, przecież to już jutro będziesz w domku 😊🌞🎉!

Marta - 17 dni = to już tylko 2,5 tygodnia Marta 😃.

Magmab - 17 dni = Magmab, 17 dni to już naprawdę mniej niż więcej 🥰, licznik ciągle spada ✌️.

Creyzy- 23 dni= Creyzy coraz bliżej 3 tygodni 😍✨.

TolaTosia-24 dni= jestem tuż za Creyzy 😄.

Anetaaa - 30 dni= już tylko miesiąc w tej krótszej wersji Anetko ❤️, teraz to już z górki 🤗.

Babka -40 dni= Babko, jeszcze chwilka i 3 będzie z przodu licznika 😁= tak trzymać ✌️.

Aldonak- 52 dni = Aldonak, to już mniej jak 2 miesiące 😉✨= nie jest źle 😄.

15 marca 2025 13:27 / 3 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Witam ciepło Opiekunkowo w sobotę 15.03.2025  🤗.
Mam nadzieję, że macie piękną, słoneczną pogodę, bo jak słońce świeci 🌞, to od razu na duszy lżej 🥰.
Dzisiaj Nasz Opiekunkowy barometr podaje takie odczyty:

Gusia - 0 dni  = bezpiecznej podróży 🇵🇱 i cudownego czasu w domku z bliskimi Gusiu ❤️🥰.

Nincia - 1 dni= Nicia, przecież to już jutro będziesz w domku 😊🌞🎉!

Marta - 17 dni = to już tylko 2,5 tygodnia Marta 😃.

Magmab - 17 dni = Magmab, 17 dni to już naprawdę mniej niż więcej 🥰, licznik ciągle spada ✌️.

Creyzy- 23 dni= Creyzy coraz bliżej 3 tygodni 😍✨.

TolaTosia-24 dni= jestem tuż za Creyzy 😄.

Anetaaa - 30 dni= już tylko miesiąc w tej krótszej wersji Anetko ❤️, teraz to już z górki 🤗.

Babka -40 dni= Babko, jeszcze chwilka i 3 będzie z przodu licznika 😁= tak trzymać ✌️.

Aldonak- 52 dni = Aldonak, to już mniej jak 2 miesiące 😉✨= nie jest źle 😄.

Tak tak już jutro pod wieczór będę w domciu,ale dziś jeszcze cały dzień tutaj bo o 4-5 w nocy mam busa  
16 marca 2025 12:28 / 3 osobom podoba się ten post
Dziś niedziela i 16 dzień marca, 75 dzień roku 2025 i ostatni dzień 11 tygodnia tego roku 😮. W chwili obecnej Nasz Opiekunkowy licznik wygląda tak:

Nincia - 0 dni= Nicia, już w drodze do domku 🏡🇵🇱= bezpiecznej drogi Kochana ❤️.

Marta - 16 dni = Marta zbliża się do 2 tygodni 👊 😃.

Magmab - 16 dni = Magmab, wspaniały wynik 🌞🤩= dni pracy ubywa, kasy przybywa 😘.

Creyzy- 22 dni= za chwilę będą równe 3 tygodnie 🥰.

TolaTosia-23 dni= mnie zostały 3 tygodnie pracy + 1 dzień na pakowanie + 1 dzień na liczenie kasy 😎.

Anetaaa - 29 dni= brawo ✌️✨! Mamy u Ciebie Anetko już 2 z przodu licznika 😍.

Babka -39 dni= Babko, no i jest 3 z przodu licznika, 3 na początku jest dużo lższejsza niż 4, więc będzie tylko lepiej 😃.

Aldonak- 51 dni = Aldonak, kolejny dzień za Tobą ✌️= brawa dla długodystansowców 😄.

Wspaniałej końcówki tygodnia dla Wszystkich ❤️.
16 marca 2025 12:36 / 2 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Dziś niedziela i 16 dzień marca, 75 dzień roku 2025 i ostatni dzień 11 tygodnia tego roku 😮. W chwili obecnej Nasz Opiekunkowy licznik wygląda tak:

TolaTosia-23 dni= mnie zostały 3 tygodnie pracy + 1 dzień na pakowanie + 1 dzień na liczenie kasy 😎.

Babka -39 dni= Babko, no i jest 3 z przodu licznika, 3 na początku jest dużo lższejsza niż 4, więc będzie tylko lepiej 😃.

Aldonak- 51 dni = Aldonak, kolejny dzień za Tobą ✌️= brawa dla długodystansowców 😄.

Ubywa, ubywa i chyba trzeba odkurzyć walizkę 😁 by spakować to co kupione i to co nie będę już używać 😁😁😁
16 marca 2025 14:08 / 3 osobom podoba się ten post
Proszę  o dopisanie mnie w odliczajkach od dzisiaj 23 dni dziękuję.
16 marca 2025 15:36 / 3 osobom podoba się ten post
TaAnna

Proszę  o dopisanie mnie w odliczajkach od dzisiaj 23 dni dziękuję.

Dziś już nie mogę edytować, więc dodam Cię jutro 😀.
16 marca 2025 16:23 / 4 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Tola Tosia dziękuję bardzo za odliczanie i innym którzy wcześniej odliczali.  Ja jeszcze w drodze może za 2 godz. będę w domciu 
16 marca 2025 17:47 / 3 osobom podoba się ten post
Proszę o poprawkę w odliczajkach od jutra 19 dni dziękuję 
16 marca 2025 19:04 / 2 osobom podoba się ten post
creyzy

Proszę o poprawkę w odliczajkach od jutra 19 dni dziękuję 

Pieronem Ci to leci......no ale trza sie pogodzic życie musi wynagrodzić.
16 marca 2025 21:13 / 2 osobom podoba się ten post
Poproszę od jutra póki co 32 dni i nocy. 
Dziękuję 😘 
16 marca 2025 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Poproszę od jutra póki co 32 dni i nocy. 
Dziękuję 😘 

Skojarzyło mi się z tytułem filmu o królowej Anie "Anna 1000 dni" 😁, ale tyle na raz na szczęście na zleceniu nie można zostać.
17 marca 2025 06:50 / 1 osobie podoba się ten post
TolaTosia

Skojarzyło mi się z tytułem filmu o królowej Anie "Anna 1000 dni" 😁, ale tyle na raz na szczęście na zleceniu nie można zostać.

Miałam w planie być do 20 czerwca ale tutaj na święta syn i synowa z drugiego końca Niemczech przyjeżdżają na kilka dni to niech zajmują się matka bo czemu ja mam usługiwać im do stołu podawać więc chętnie pojadę na święta do domu. 
17 marca 2025 07:00 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Miałam w planie być do 20 czerwca ale tutaj na święta syn i synowa z drugiego końca Niemczech przyjeżdżają na kilka dni to niech zajmują się matka bo czemu ja mam usługiwać im do stołu podawać więc chętnie pojadę na święta do domu. 

TO fajnie z taka pauzą Świąteczną zleci szybcitko...
17 marca 2025 11:27 / 3 osobom podoba się ten post
Dziś poniedziałek 17 marca i ostatnie dni zimy, bo już w tym tygodniu zacznie się nam kalendarzowa wiosna 🌱🌸🌞.
Witam więc serdecznie Wszystkich w tym nowym, mieszanym= zimowo-wiosennym 🍃 tygodniu 😘, odliczamy dalej:

Marta - 15 dni = Marto zostały Ci tylko dwa tygodnie + 1 dzień na pakowanie 😎.

Magmab - 15 dni = Magmab, 15 dni na liczniku to nic innego jak 2 tygodnie z płatnym bonusem 🙃.

Creyzy- 19 dni= Creyzy skróciła swój pobyt trochę i oto już 1 na liczniku z przodu ✌️😍.

TolaTosia-22 dni= już jutro będę w połowie zlecenia 🥰.

TaAnna- 22 dni= witaj Aniu w odliczajkach ❤️ i będziemy wspólnie liczyły nasze ubywajace dni 🤗.

Anetaaa - 28 dni= równe 4 tygodnie 👊 i będziesz w domku Anetko 🏡 🇵🇱.

Dusia1978- 32 dni= witamy z powrotem w odliczajkach Dusiu ❤️.

Babka -38 dni= Babko, jeszcze tylko miesiąc z małym podatkiem VAT 😉.

Aldonak- 50 dni = Aldonak, piękna okrągła liczba na liczniku ✨.
17 marca 2025 14:04 / 3 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Dziś poniedziałek 17 marca i ostatnie dni zimy, bo już w tym tygodniu zacznie się nam kalendarzowa wiosna 🌱🌸🌞.
Witam więc serdecznie Wszystkich w tym nowym, mieszanym= zimowo-wiosennym 🍃 tygodniu 😘, odliczamy dalej:

Marta - 15 dni = Marto zostały Ci tylko dwa tygodnie + 1 dzień na pakowanie 😎.

Magmab - 15 dni = Magmab, 15 dni na liczniku to nic innego jak 2 tygodnie z płatnym bonusem 🙃.

Creyzy- 19 dni= Creyzy skróciła swój pobyt trochę i oto już 1 na liczniku z przodu ✌️😍.

TolaTosia-22 dni= już jutro będę w połowie zlecenia 🥰.

TaAnna- 22 dni= witaj Aniu w odliczajkach ❤️ i będziemy wspólnie liczyły nasze ubywajace dni 🤗.

Anetaaa - 28 dni= równe 4 tygodnie 👊 i będziesz w domku Anetko 🏡 🇵🇱.

Dusia1978- 32 dni= witamy z powrotem w odliczajkach Dusiu ❤️.

Babka -38 dni= Babko, jeszcze tylko miesiąc z małym podatkiem VAT 😉.

Aldonak- 50 dni = Aldonak, piękna okrągła liczba na liczniku ✨.

Noi Dusia przed szereg wyszła...........ot tak po znajomości...szkoda że to nie dla wszystkich gości