Powitajki przy kawie 77

13 listopada 2024 16:51 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Tak , mam sporo skarbów , bo nie patrzę na boki na cudze, a swoimi sprawami zajmuję się :-)
To taka rama.

Też nie jestem zezowata. Boki tylko zrywam 

13 listopada 2024 16:55 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

I co auto będzie robić tyle w garażu? Stać? Z głodu bym umarła . Ja na takim odludziu mieszkając muszę do sklepu jechać czy deszcz czy śnieg czy chce czy nie. 

Mam okazję pieszo chodzić 
Cudem przeżyłam poślizg 
 Odnotował to mózg i teraz mam awersję do jazdy po lodzie .
13 listopada 2024 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Też nie jestem zezowata. Boki tylko zrywam :placze1:

Też cierpię na tę przypadłośc 
13 listopada 2024 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

I co auto będzie robić tyle w garażu? Stać? Z głodu bym umarła . Ja na takim odludziu mieszkając muszę do sklepu jechać czy deszcz czy śnieg czy chce czy nie. 

Jesteś wprawionym kierowcą. Ja nie umiem prowadzić auta po ośnieżonych i śliskich drogach. Jestem bardziej niedzielnym kierowcą.
14 listopada 2024 06:53
Anetaaa

Jesteś wprawionym kierowcą. Ja nie umiem prowadzić auta po ośnieżonych i śliskich drogach. Jestem bardziej niedzielnym kierowcą.

Nie mam wyjścia. Mamy wysokie auta . Jedno terenowe. Mieszkamy na odludziu. Pierwszy sklep 7 km więc muszę sobie radzić. Jeżdżę już 26 lat i Bogu dzięki zmbez wypadku i tylko z jednym mandatem za prędkość. U mnie na wsi jak nas zasypie to dzwonię do gminy i wójt przysyła pług ale i my jako sąsiedzi sobie pomagamy. Kto ma traktor to drugiemu pomaga. My też innym pomagamy. Odkąd maz kupił traktor jest lżej. 
14 listopada 2024 06:55 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Mam okazję pieszo chodzić 
Cudem przeżyłam poślizg 
 Odnotował to mózg i teraz mam awersję do jazdy po lodzie .

7 km do pierwszego sklepu tak jak ja mam to nie da rady. Rodzice daleko teście też, sklepy, apteka itd więc auto konieczne jest. 
14 listopada 2024 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
Dobry wieczór i dobranoc w jednym wpisie ..Dzień miałam bardzo zajęty , jutro odrobię straty 
Spokoju w pracy a radości w domu życzę .
15 listopada 2024 15:39 / 4 osobom podoba się ten post
Hej hej  dzień dobry - czyżby halny wiał ? 
Co porabiacie przy tak pięknej dacie 15 listopada ?  Wnet Mikołaj zapuka do wrót forum i niegrzeczni forumowicze prezentu nie dostaną  .. 
Jaka macie pogodę ?
16 listopada 2024 09:58 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich ja w drodze do pracy więc od jutra dołączę do grona pracujących miłego dnia wszystkim 
16 listopada 2024 10:00 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry sobota nie jest dniem wolnym od pracy . Pranie dobiega końca jeszcze jeden wsad i wyjeżdżam . Pakowanie też dobiega końca , auto zatankowane i kawa w kubku czeka na wyjazd .Zajmie to kilka dni to taki spontaniczny wyjazd pod wpływem żołknącego tamaryszka .Jadę podziwiać jesienna naturę fotki zrobię ku pamięci 
Na kilka dni wymeldowuje się z forumowych wpisów tzn. że daje Wam spokój . Pracujcie i nie zapominajcie o sobie ,jesteście ważne a może i najważniejsze. Spełnienia marzeń.
16 listopada 2024 10:00 / 4 osobom podoba się ten post
Zaraz tam halny :) Może szukają wczorajszego dnia, a może są w pracy. Dzis nie pracuję, gotuję bigos sensationel :) , może to ich zaciekawi , a może czegoś dodadzą z przypraw :)  Mimo wolnego, dzien juz zaplanowany, wieczorem dzwonię do kliniki na zwiady.
Spokojnej soboty.

16 listopada 2024 10:02 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Zimno, ponuro. Typowy listopad. Wczoraj piękne słońce ☀️ dziś już zmiana. Ja dziś po obiedzie ruszę do galerii o tak popatrzec z ciekawości co by czas szybko minął. Jeszcze równo miesiąc czyli 16 grudnia i do domu. Oczywiście jak się nic nie wydarzy czy tu czy w domu. 
Spokojnego dnia ludziska. 
17 listopada 2024 05:59 / 3 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie
Moja pierwsza na tym adresie - jestem pierwszą opiekunką i znowu muszę wszystko ustawiać.
Na szczęście seniorka przyjazna, pogodna i "samoobsługowa".
Miłego dnia wszystkim
18 listopada 2024 08:39 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Nowy tydzień czas start. Równo 4 od dziś a ten typowo lekarski bo codziennie gdzieś wyjazd oprócz jutra więc zleci. Spokojnego dnia opiekunowo. 
19 listopada 2024 06:54 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo miłego i spokojnego wtorku wszystkim