Witam w poniedziałek. Nowy tydzień i koniec miesiąca za pasem.
Marta spokojnego ostatniego dnia pracy, szerokiej drogi i super urlopu. :moje_wakacje:
Wszystkim dobrego dnia i całego tygodnia.
Witam w poniedziałek. Nowy tydzień i koniec miesiąca za pasem.
Marta spokojnego ostatniego dnia pracy, szerokiej drogi i super urlopu. :moje_wakacje:
Wszystkim dobrego dnia i całego tygodnia.
Dzień dobry :kawa1::kawa:ostatni cały dzień w pracy przede mną, trzeba też już walizkę spakować, jutro tylko do obiadu i :moje_wakacje::hihi:
Życzę wszystkim dobrego dnia i całego tygodnia :buziaki2::kwiatek dla ciebie2:
Witam ,ja jak Tina,zabiegana jestem. Jak to w domu:-)Ale już się obrobiłam,jutro cmentarz,w czwartek zakupy i gotowanie,w piątek najazd gości ,zaraz po odwiedzeniu grobów naszych bliskich a teraz relaks. Jak ja lubię być w domu. Za oknem szaro,mieszkanie wysprzątane,przyjemnie ciepło, światełka i świeczuszki się palą ,zielona herbata smakuje,książka wciąga (Chłopki. Opowieść o naszych babkach,Joanny Kuciel-Frydryszak),w tle leci cichutko Szopen. Muzyka pasuje do opowieści.
Życzę Wam przyjemnego jeszcze dnia :angel3:
Dzień dobry
Po dłuższej nieobecności - wróciłem na zlecenia ... i do podglądania opiekunkowych newsów 🤪
Dzień dobry i pozdrawiam gorąco.
Za oknem 9 stopni - jeszcze w plusie , ale czuć że zbliża się , małymi kroczkami zimny czas 😁
Mam odpowiednie ubrania i nie martwię się😀
Najwyżej na 10 godz zostawal. W miedzyczasie doglądała go Pettsitterka, dopoki ja albo mąż nie wrócił z pracy. Do opieki już nie jeżdzę , ale tez juz nie mieszkamy w Polsce.
Nie wiedziałam, że za granicą urzędujecie. Gdzie się przeprowadziliście, do Niemiec?
Tina i Gusia śmieją się ze mnie a ja nie żartowałam. Nie jest mi do twarzy w płaszczu. :strach na wroble: Wy drogie koleżanki jak lubicie to noście. :-) Szerokiej drogi dla podróżujących, a tym co na zleceniach życzę spokojnej pracy. Mamy teraz okres przeziębieniowy, nie wyrabiam się z odliczaniem. Babcia do której przychodzę rozchorowała się. Jakoś będzie trzeba przebrnąć przez ten czas.