Powitajki przy kawie 77

02 stycznia 2025 14:36 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Podchodząc serio do sprawy, to obecnie takie zabawki to żaden towar deficytowy- jak kiedyś bylo. Trzeba się fest nagimastykować aby dzieciaków nie zasypac zabawkami wszelakiego rodzaju, bo to odniesie odwrotny skutek . 

Masz dużo racji, biorąc jeszcze pod uwagę jakiej jakości mamy teraz zabawki. Często to nie to samo co kiedyś. Mieliśmy porządne rzeczy, można było je przekazywać z pokolenia na pokolenie. Teraz produkują dużo chińskiego badziewia. Ja czy ty kupimy lepszejsze, droższe, przede wszystkim ekologiczne i bezpieczne, ale większość ludzi wybiera ilość nie jakość.. Nie oszukujmy się, jakość ma swoją cenę.
02 stycznia 2025 14:38 / 4 osobom podoba się ten post
Jeszcze się przywitam ze wszystkimi. Dzień dobry, no i jestestem już o rok starsza
02 stycznia 2025 19:37 / 3 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Masz dużo racji, biorąc jeszcze pod uwagę jakiej jakości mamy teraz zabawki. Często to nie to samo co kiedyś. Mieliśmy porządne rzeczy, można było je przekazywać z pokolenia na pokolenie. Teraz produkują dużo chińskiego badziewia. Ja czy ty kupimy lepszejsze, droższe, przede wszystkim ekologiczne i bezpieczne, ale większość ludzi wybiera ilość nie jakość.. Nie oszukujmy się, jakość ma swoją cenę.

Nie wiem z czego musiały by być te zabawki wykonane, aby po mnie czy moim rodzenstwie dalo sie je przekazać  Musielismy wiedziec co jest w środku :) Sprawdzaly się tylko książki albo zabawki kontrukcyjne. Lalki i misie można było przekazać na organy 
Podobnie jest z dziecmi mojego syna i dobrze :) Dziecko się uczy poprzez zabawę- tak poznaje świat. Ale nie wystarczy je zasypać zabawkami, bo samo się bawic nie będzie - przynajmniej niezbyt długo. 
02 stycznia 2025 19:59 / 3 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór w nowym roku. Stary też nalezycie pozegnany. Bylismy na tych fajerwerkach - bardziej słuchowisko niż widowisko bo była mgła jak.........cholera  i słabo było widać. Mnóstwo ludzi jak co roku. W pracy się stawiłam następnego dnia- przezyłam , ale dzis mam za to labę i tak aż do poniedziałku. 
Aby nam się w Nowym Roku dobrze działo - tego wszystkim życzę :) 
02 stycznia 2025 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie wiem z czego musiały by być te zabawki wykonane, aby po mnie czy moim rodzenstwie dalo sie je przekazać :lol2: Musielismy wiedziec co jest w środku :) Sprawdzaly się tylko książki albo zabawki kontrukcyjne. Lalki i misie można było przekazać na organy :lol3:
Podobnie jest z dziecmi mojego syna i dobrze :) Dziecko się uczy poprzez zabawę- tak poznaje świat. Ale nie wystarczy je zasypać zabawkami, bo samo się bawic nie będzie - przynajmniej niezbyt długo. 

Dziecięca ciekawość jest pocieszna Myśmy nie miały takich aspiracji do rozkładania zabawek na części pierwsze. Ja z siostrami byłyśmy strasznie nudne. Pamiętam, że uwiebiałyśmy lalki, wózki dla lalek. Miło powspominać.
03 stycznia 2025 06:22 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Jeszcze ciemno i wietrznie a ja witam się rana. Kawa już zaparzoną i pachnie na całym domu. Znowu mam robotę na starej chałupie więc nie tracimy czasu i chceny przed wyjazdem zrobić jak najwięcej żeby zgodnie z planem do końca lipca uprzątnąć i zawalić start dom bo robotnicy wejdą do robienia tarasu. Wszystko będzie jeśli zdrowie pozwoli. 
Czekam dalej na info od agencji bo profil poszedł do rodziny. 
Spokojnego piątku i całego weekendu kochani i aby do przodu. 
04 stycznia 2025 17:12 / 1 osobie podoba się ten post
Witam się z Wami w sobotnie popołudnie i życzę spokojnego wieczoru