Też nie mam się czym przechwalać,tylko 161cm:-(,ale innych zalet wiele :lol1:
Dlugi płaszcz noszę,kozaki albo botki na słupku i już wzrost odpowiedni do takiej długości :-)
Też nie mam się czym przechwalać,tylko 161cm:-(,ale innych zalet wiele :lol1:
Dlugi płaszcz noszę,kozaki albo botki na słupku i już wzrost odpowiedni do takiej długości :-)
Dusiu,nie masz co się dziwić. To jednorazowy koncert i tylko dzisiaj. Miałam być rano w domu, więc nic dziwnego, gdybym wieczorem na ten koncert pojechała. Kilka najbliższych dni mam zaplanowane, oczywiście biorę pod uwagę to,że niektórych rzeczy nie uda mi się zrealizować,ale bilans zawsze wychodzi na plus. Nie mam w domu męża,dzieci, planuję pod siebie,po powrocie zawsze same przyjemne rzeczy,a jak coś się nie uda, nikt nie jest zawiedziony. Będąc w Polsce żyję tak,jak lubię,nie muszę się do niczego ani do nikogo dostosowywać. Lubię swoje życie :-)
Ale na jutro, ponieważ plany uległy zmianie, planuję zostać w domu i cieszyć się własnymi kątami. Tyle że moje plany zmieniają się często z godziny na godzinę i często robię coś spontanicznie :oczko:
Ja zawsze biorę pod uwagę taką okoliczność, że i zmienniczka nie dojedzie często z własnego widzimisię lub nie wsiądzie poprostu do busa. Już miałam takie zajebiste , że też musiałam zostać dłużej o to nawet o kilka dni bo mnie wyrolowała a z seniorami nikt nie mógł i nie chciał zostać. Tutaj też może tak być i biorę to na poprawkę.