Dzień dobry Opiekunkowo :odpoczynek_kominek::ubieranie_choinki::prezenty_swiateczne:
Ja nadal się kuruje , coraz lepiej, jeszcze trochę zanim wrócę do pracy.
Pozdrawiam serdecznie 😊
Dzień dobry Opiekunkowo :odpoczynek_kominek::ubieranie_choinki::prezenty_swiateczne:
Pozdrawiam serdecznie 😊
Witam wigilijnie.Nawet wstać mi się nie chce.Tutaj praktycznie dzień jak co dzień. Wieczorem obiadokolacja u Coco,jakieś Raclette serwuje.Potem emigruję do siebie i włączę kolędy.Ot I takie święta,ale za kilka dni do domku. Wszystkim życzę spokojnych,radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Radosnych świąt Bożego Narodzenia pracującym i urlopujacym :ubieranie_choinki:
Ja w domu , czuje się trochę jak kruche ciasteczko , stary piernik i pstrąg w galarecie 😊
Gdybym pracowała w Duesseldorf ie to też bym ciasteczka upiekła , pstrąg byłby także . Mieszkanie udekorowane, piękne gwiazdy betlejemskie . Inne święta ale też święta . W domu wiadomo wszystko świętuje z nami . Nawet psisko Paco dostanie misia na okazje w czerwonej czapeczce .
Smacznego karpia ale też Raclett może być pyszne w serdecznym towarzystwie . Maluda uszy do góry 😊może mogłaś coś zamówić? Pisałaś że rodzina ok
Pozdrawiam serdecznie 😊