Dzień dobry☀️,szaro,ponuro a mimo to,dzień zaczął się przyjemnie. Wczoraj wieczorem robiłam przegląd lodówki. Trudno jest ekonomicznie prowadzić gospodarstwo jednoosobowe. Ciągle mam czegoś za dużo. Powyciągałam napoczęte produkty,przyjrzałam się co z czym połączyć,co dodać i co mogę z nich zrobić. I takim sposobem powstały 3 smarowidła do pieczywa. Jestem ich fanką,wolę taki dodatek niż najlepszą wędlinę. Popełniłam pastę ze słonecznika,pieczonej papryki i suszonych pomidorów,guacamole i takie fetowo- serkowo-jogurtowe smarowanko
. A że sama nie dałabym rady wszystkiego zjeść,to dzisiaj na śniadaniu były jeszcze dwie przyjaciółki,dotarły z chrupiącą bagietką i bułeczkami. Warzywka,dzbanek aromatycznej herbaty,fajna rozmowa i tak miło upłynął nam czas. Jak ja to lubię.
Nie chce mi się ale muszę wyjść na zakupy. Księgarnia,hebe i KiK czekają . W KiKu muszę dokupić takie światełka na druciku,wiecie o co chodzi. Qrcze,14:30 a ta szarzyzna za oknem sprawia,że ma się wrażenie jakby był już wieczór . No to spadam życząc Wam dobrego,spokojnego jeszcze dnia