Ja obecnie poluje na jakas ładną sukienkę w kolorze "jabłuszkowym", taim bliżej nieokreślonym, piekny, wymyśoonym sobie przeze mnie zielonym. Juz widzę, jak ją znajdę.. :P
Ja obecnie poluje na jakas ładną sukienkę w kolorze "jabłuszkowym", taim bliżej nieokreślonym, piekny, wymyśoonym sobie przeze mnie zielonym. Juz widzę, jak ją znajdę.. :P
Benita, wichura-zamierzałam kupić w DE pilnik Schola, ale jak zobaczyłam cenę 60 euro, to szok (cena marzec 2014 )
W Rossmanie widziałam ostatnio po 39,99 Euro w promocji. Ja kupiłam w Polsce przed BN - 144zł w promocji. Potem był troszkę ponad 160 zł, więc wszystko jedno, czy w de, czy w pl - jedna cena. Jak pierwszy raz zobaczyłam, to stwierdziłam, że nie ma głupich - za drogo. Potem skruszałam, kupiłam i jak dla mnie - wart jest każdrgo wydanego grosza. Acha, sam pilnik można dokupić - 60 zł ((może to za dwie sztuki??). Jeden pewnie starczy na rok - jest napisane, ze na kilkanaście "sesji".
tez sie nad nim zastanawialam, ale ja widzialam promocje 30e, z zwykle kosztuje 40e w rossmanie :)
to nie wiem gdzie Ty tak cene widzialas, a ten drugi co wspomnialyscie jest tez w promocji po 12e, dzis pojde to zobacze i napewno ktorys kupie
tylko ktory ???
Oto jest pytanie:)
Też je sobie zadawałam i zdecydowałam się na tańszy. Na razie 2 razy użyłam i piłuje. Moje stopy są w dobrym stanie i ten pilnik jako bajer potraktowałam, ale widzę, że będzie spełniał swoje zadanie.
P.S.
Kupiłam dla siostry drugą sztukę z Fusswohl. W DMie był wystawiony pilnik z Scholla i na pewno ma bardziej gruboziarnistą tarkę, więc może trochę lepiej działać. Balea ma też swój pilnik, kosztuje 20 euro, ale jakoś szału nie robi.
A czytaliście , że ponoć po przebadaniu wielu kremów przeciwzmarszczkowych testy wygrał tani krem z lidla?
Jak ten krem sie nazywa
Tutaj masz. Kosztuje 9 zł
http://www.zeberka.pl/art/krem-z-lidla-za-9-zl-najlepszym-kosmetykiem-na-zmarszczki-30197
Wichurka,
a spojrzałaś moze, czy do tego Fuuswohla można dokupywać tarki na wymianę?
Mam wielki kłopot z piętami i też chyba sobie kupię.
W TAKKO jest teraz " zielono" az oczy bola ;-) moze cos wybierzesz :-)))