Zakupy

04 czerwca 2014 15:32
Ja obecnie poluje na jakas ładną sukienkę w kolorze "jabłuszkowym", taim bliżej nieokreślonym, piekny, wymyśoonym sobie przeze mnie zielonym. Juz widzę, jak ją znajdę.. :P
05 czerwca 2014 15:50
Kupiłam sobie dzisiaj taki pilnik elektroniczny http://www.rossnet.pl/Produkt/Fusswohl-elektroniczny-pilnik-do-stop-1-szt,341918,1856
Podobny jest z Scholla, pewnie lepszy bo o niebo droższy - 40 euro. Ten z Fusswohl normalnie w Rossmanie jest po 16 euro, ale był w promocji za 11,99. Tak wstępnie go użyłam i fajnie, ale spróbuję jeszcze po uprzednim wymoczeniu stóp.
05 czerwca 2014 15:52
wichurra

Kupiłam sobie dzisiaj taki pilnik elektroniczny http://www.rossnet.pl/Produkt/Fusswohl-elektroniczny-pilnik-do-stop-1-szt,341918,1856
Podobny jest z Scholla, pewnie lepszy bo o niebo droższy - 40 euro. Ten z Fusswohl normalnie w Rossmanie jest po 16 euro, ale był w promocji za 11,99. Tak wstępnie go użyłam i fajnie, ale spróbuję jeszcze po uprzednim wymoczeniu stóp.

Ten schollowski czy taki cudny? no nie wiem.. moze jakby był zasilany z kabelka to ok, ja mam szybkotwardniejace stópki wiec i tak muszę najpierw tarką a dopiero potem tą pilarką dogłaskać :)
05 czerwca 2014 15:57
No nie wiem jaki jest Scholla, bo go nie mam, a w sklepie są zapakowane. Jednak jak coś kosztuje 40 euro, to powinno być lepsze od czegoś za 16 euro. I też porównując inne produkty Scholla i Fusswohl, to Scholl ma jednak lepszą jakość.
05 czerwca 2014 16:05 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesz co, nie zawsze tak, czesto sie placi za znaczek a reszta juz nie taka fajna, może sie okazać, że ten za 16 w niczym nie ustepuje temu za 40
05 czerwca 2014 16:31
Ja jednak mam dobre doświadczenia z tymi "znaczkowanymi" produktami.
05 czerwca 2014 16:32
Joannah

Ja obecnie poluje na jakas ładną sukienkę w kolorze "jabłuszkowym", taim bliżej nieokreślonym, piekny, wymyśoonym sobie przeze mnie zielonym. Juz widzę, jak ją znajdę.. :P

W TAKKO jest teraz " zielono" az oczy bola ;-) moze cos wybierzesz ))
05 czerwca 2014 17:23
Junona_S

Ja to zauważyłam jak odruchowo patrzyłam za rzeczami dla małego.Wszystkie rozmiary nie takie-trzeba na oko patrzeć ;)

Bo większośc szyją w Chinach ;-////  kiedyś było chyba inaczej. 
05 czerwca 2014 17:24
No... na mnie chionskie gatki xxxl sa czasem za małe a spodnie kupiłam w rozmiarze 36 i sa luźne :D a ja mam 38...
05 czerwca 2014 20:10
nomka

No... na mnie chionskie gatki xxxl sa czasem za małe a spodnie kupiłam w rozmiarze 36 i sa luźne :D a ja mam 38...

To ja już lepiej nic nie powiem. Nie nadaję się kompletnie na Chinkę ;-///  juz lepiej gdzieś w Afryce trzeba mnie porzucić ;-)))  pod chatką jakiegoś wodza. 
05 czerwca 2014 20:32
wichurra

Ja akurat mam Scholla. Dla mnie doskonały. Jedna uwaga - ten pilnik działa na "suche" pięty. Wymoczone - pilnikiem. ??? Fizycznie mi nie pasuje - bardzo jestem ciekawa Twoich spostrzeżeń.
05 czerwca 2014 21:24
No na suche, ale wcześniej wymoczone w wodzie. Myślałam, że jak się skóra tak trochę rozpulchni, to łatwiej zejdzie. Przynajmniej tak zawsze zwykłym pilnikiem robiłam i schodziło lepiej.
06 czerwca 2014 09:17 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Ja akurat mam Scholla. Dla mnie doskonały. Jedna uwaga - ten pilnik działa na "suche" pięty. Wymoczone - pilnikiem. ??? Fizycznie mi nie pasuje - bardzo jestem ciekawa Twoich spostrzeżeń.

Rzeczywiście - na wymoczone wcześniej stopy nie działa. Tzn. o wiele mniej działa.
06 czerwca 2014 09:46
Benita, wichura-zamierzałam kupić w DE pilnik Schola, ale jak zobaczyłam cenę 60 euro, to szok (cena marzec 2014 )
06 czerwca 2014 10:20
bieta

Benita, wichura-zamierzałam kupić w DE pilnik Schola, ale jak zobaczyłam cenę 60 euro, to szok (cena marzec 2014 )

tez sie nad nim zastanawialam, ale ja widzialam promocje 30e, z zwykle kosztuje 40e w rossmanie :)
to nie wiem gdzie Ty tak cene widzialas, a ten drugi co wspomnialyscie jest tez w promocji po 12e, dzis pojde to zobacze i napewno ktorys kupie 
tylko ktory ???