Dobranocki 11

31 października 2024 18:29 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc .Gasze światło i zamykam drzwi, muszę bronić swoich cukierków.
Spokojnej nocy 
31 października 2024 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkich wciągnęło. Dziwne....Dobranoc.
31 października 2024 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
No właśnie,mało coś tutaj nas dzisiaj. Mnie zakupy i kuchnia dzisiaj pochłonęły 
Spokojnej nocy i żadne złe duchy snu Wam niech nie zakłócają 
01 listopada 2024 18:29 / 2 osobom podoba się ten post
Noc była dobra, dzień również . Ktoś powiedział, że mistyki należy szukać w prozie dnia codziennego. I dziś był taki dzien. Dobry dzień. Jutro już musze wracać - w niedzielę pracuję za dziś, bo dziś był dzien pracujący w kantonie ZH, ale za to tam świat świętował tak było dziś pięknie. Koleżanka mi zdjęcia wysłała. 
Dobrej nocy wam życzę . 
02 listopada 2024 17:18 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc 

Wiatru nie ma a wszystkich wywiało 
Gusia chyba bimber pędzi , bo już wszystko wypróbowała . Napisz Gusiu jak wyszedł ,choć jest bez nóg 
06 listopada 2024 21:03 / 3 osobom podoba się ten post
No i taki był ten dzień ....Chciałam zobaczyc co na webinarze dają, ale nie dobiegłam. Najważniejsze jednak, że wszystko idzie ku dobremu. Na koniec nawet troszeczkę  śmiechłam  :) Ide w pierze- dobranoc wam .
07 listopada 2024 22:36 / 2 osobom podoba się ten post
Niestety póki co nie udało mi się porozmawiac z lekarzem z neurochirurgii w Wurzburgu. Znajdą czas - oddzwonią nawet dziś jeszcze, albo jutro, no ale grunt, że stan jest stabilny. Jeszcze czekam  a wam życzę dobrej nocy. 
08 listopada 2024 18:42 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc, jeszcze mnie czeka spacer z kotem . Skurczybyk nie usnie dopóki spaceru nie zaliczy .

Spokojnej nocy .

08 listopada 2024 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Niestety póki co nie udało mi się porozmawiac z lekarzem z neurochirurgii w Wurzburgu. Znajdą czas - oddzwonią nawet dziś jeszcze, albo jutro, no ale grunt, że stan jest stabilny. Jeszcze czekam  a wam życzę dobrej nocy. 

Tina napisz jak się czuje wasza koleżanka forumowa. Coś już wiadomo?
08 listopada 2024 21:35 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dobranoc, jeszcze mnie czeka spacer z kotem . Skurczybyk nie usnie dopóki spaceru nie zaliczy .

Spokojnej nocy .:dobranoc1:

Coraz więcej ludzi wyprowadza koty na spacery. Też już się wyłączam. Dobranoc.
08 listopada 2024 22:12
Magdalenka

Coraz więcej ludzi wyprowadza koty na spacery. :-) Też już się wyłączam. Dobranoc.
:dobranoc:

Mielismy kota, który z nami z psem na spacery wychodził. Na kazde drzewo po drodze musiał się wdrapać. Zabawnie to wyglądało. 
08 listopada 2024 22:13 / 1 osobie podoba się ten post
Magdalenka

Tina napisz jak się czuje wasza koleżanka forumowa. Coś już wiadomo?

To wiadomo, że będzie żyć, ale na razie jest jeszcze utrzymywana w śpiączce farmakologicznej. 
08 listopada 2024 22:14
Piękna pogoda dziś była, po pracy zakupy i spacer udane. Dobranoc. 
09 listopada 2024 11:20
Magdalenka

Coraz więcej ludzi wyprowadza koty na spacery. :-) Też już się wyłączam. Dobranoc.
:dobranoc:

Tak sobie zażartowałam. Właściwie to on mnie wyprowadza na spacer .Mam 2 koty Maniek i  Mańka .Ona humorzasta , bo to szylkretowa dama .Maniek burasek przytulasek . W parku , który jest w pobliżu wyprawia cuda ,reaguje na swoje imię i słowo "chodz' Jak już ma dość to wracamy do domu . Po szelescie suchych liści wiem gdzie jest . 
11 listopada 2024 18:59 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc .
I tak się zakończył dzień na oczekiwaniu na dobre wieści .Nie wiem czy usnę , zwale bezsenność na dzisiejsze święto . Cóż poradzę, trzeba jakoś żyć 
Spokojnej nocy .