Dobranocki 11

29 listopada 2024 23:20 / 3 osobom podoba się ten post
30 listopada 2024 18:57 / 2 osobom podoba się ten post
Dobrej nocy 
01 grudnia 2024 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
Nie wiem co napisać, bo cieszę się jak szalona :) A żeby nikomu w głowie nie mieszać, to napiszę, że siedząc juz w pociągu , okolo godziny 15 , otrzymałam wiadomosć,  że przyjaciółka się wybudziła. Wiadomość od jej córki, która pracuje zamiast niej. Mało tego- rozumie, odpowiada . Za godzinę następna,  ze jej się na zarty zebrało i zrobiła rowerek w Krankenbecie - czyli nie ma też i paraliżu z żadnej strony. Zemdlałam, podskoczyłam a na koniec rozbeczałam się ze szczęscia. Zadziałał na bank ktoś z góry, choc moze i ja mialam w tym trochę udzialu, bo może otworzyla oczy aby sprawdzic czy ta @ już poszła :) Juz jestem na miejscu, po drodze zaszlam do kościoła podziękować . Spiwoć wam dzis jednak nie będę, nie o tej porze :)
Śpijcie dobrze, ja sie zabiorę za whisky- już polana :) 
01 grudnia 2024 23:23 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Nie wiem co napisać, bo cieszę się jak szalona :) A żeby nikomu w głowie nie mieszać, to napiszę, że siedząc juz w pociągu , okolo godziny 15 , otrzymałam wiadomosć,  że przyjaciółka się wybudziła. Wiadomość od jej córki, która pracuje zamiast niej. Mało tego- rozumie, odpowiada . Za godzinę następna,  ze jej się na zarty zebrało i zrobiła rowerek w Krankenbecie - czyli nie ma też i paraliżu z żadnej strony. Zemdlałam, podskoczyłam a na koniec rozbeczałam się ze szczęscia. Zadziałał na bank ktoś z góry, choc moze i ja mialam w tym trochę udzialu, bo może otworzyla oczy aby sprawdzic czy ta @ już poszła :) Juz jestem na miejscu, po drodze zaszlam do kościoła podziękować . Spiwoć wam dzis jednak nie będę, nie o tej porze :)
Śpijcie dobrze, ja sie zabiorę za whisky- już polana :) 

02 grudnia 2024 08:13 / 2 osobom podoba się ten post
Tina, bardzo się cieszę. Myślałam o Niej cały czas. Teraz tylko pomodlić się o całkowity powrót do zdrowia
02 grudnia 2024 16:20 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Tina, bardzo się cieszę. Myślałam o Niej cały czas. Teraz tylko pomodlić się o całkowity powrót do zdrowia:radosc1:

To co sie stało, to najlepszy prezent pod słoncem :)
A ja się zakręciłam i jestem Krankgeschrieben :) Nie po wczorajszym  ale lebiega kochana nie może się mnie doczekać i w środę znów się tam pojawię :) 
03 grudnia 2024 07:01 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

:serce: To co sie stało, to najlepszy prezent pod słoncem :)
A ja się zakręciłam i jestem Krankgeschrieben :) Nie po wczorajszym :-) ale lebiega kochana nie może się mnie doczekać i w środę znów się tam pojawię :) 

Cieszymy się z Tobą - proszę "ucałować" od nas pacjentkę i powiedzieć jej, że wszyscy mtślimy o niej i życzymy powrotu do normalności
03 grudnia 2024 10:46 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Cieszymy się z Tobą - proszę "ucałować" od nas pacjentkę:aniolki: i powiedzieć jej, że wszyscy mtślimy o niej i życzymy powrotu do normalności:aniolki:

Tak zrobię :) Jakoś trafię między rurkami  , bo jeszcze jest podłaczona do paru urządzen, aby homeostazę wyrównać. Poza tym rozrabia, jak mnie donieśli . Słabiutka jeszcze, ale poczucie humoru , żyleta - tak typowe dla niej - wróciło 
03 grudnia 2024 22:34 / 1 osobie podoba się ten post