Dobranocki 11

24 września 2024 20:28 / 4 osobom podoba się ten post
24 września 2024 21:18 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dobranoc dziewczęta i chłopak :-) czas na ostatnie zabiegi przeciw zmarszkowe , herbatkę i lulu .
Już się lepiej czuje i operacja :-) nie będzie potrzebna . 
Spokojnej długiej nocy pod ciepłą kolderką .:dobranoc1:

Dzięki Bogu że w szpitalu nie wylądowałaś. Chorych trzeba odwiedzać i jak ja miałabym do Ciebie trafić?
Zdrowiej bo prac jesiennych w ogrodzie masz pewnie sporo 
Dobrej nocy wszystkim życzę 
25 września 2024 11:22 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzięki Bogu że w szpitalu nie wylądowałaś. Chorych trzeba odwiedzać i jak ja miałabym do Ciebie trafić?:-(
Zdrowiej bo prac jesiennych w ogrodzie masz pewnie sporo :oczko1:
Dobrej nocy wszystkim życzę :dobranoc3:

Dziękuję Gusiu .Aż PESEL sprawdziłam czy to ja czy nie ja   Jestem zdrowa i wesoła .Roboty dużo nie ma , jak się robi systematycznie to jest spoko .Nasionka zebrane susza się na parapecie , co nie co przycięte i co nie co wykopane i przeeniesione w inne miejsce .
Lubie ogród z całym dobrodziejstwem .
26 września 2024 20:17 / 2 osobom podoba się ten post
Pierwszy raz cały dzień przesiedziałem w domu,  żadnych zakupów. Prawie cały dzień padalo.
Życzę spokojnej nocy 
26 września 2024 20:49 / 2 osobom podoba się ten post
Długiej nocy a jeśli pada deszcz to  jeszcze lepiej się śpi : 
28 września 2024 22:07 / 1 osobie podoba się ten post
Wylączamy TV i inne takie, żeby nam czegoś nie zryło :) 
Dobranoc Wam :) 
28 września 2024 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
Dobranoc 
29 września 2024 20:02 / 2 osobom podoba się ten post
Nie miałam czasu przywitać się z Wami 
dlatego w dwójnasób życzę spokojnej długiej nocy 
.Jutro też będzie dzień i będzie dzień dobry 
30 września 2024 23:26
Dobranoc 
22 października 2024 21:14 / 2 osobom podoba się ten post
Jeszcze film i idziemy spać. Mąż włączyl jakiś film akcji z Liamem Neesonem . Jeden z moich ulubionych aktorów. Idę bo już leci :)
Dobranoc wam 
23 października 2024 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
Wiecie co? Naprawdę lubię nasze forum :) Jest normalnie - bez sarkazmu czy innego srakazmu 
Dobranoc Foremki i Foremku 
24 października 2024 10:01 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Wiecie co? Naprawdę lubię nasze forum :) Jest normalnie - bez sarkazmu czy innego srakazmu :-)
Dobranoc Foremki i Foremku :dobranoc3:

Wiesz co? Ja też lubię nasze forum. Chciałabym tylko,żeby więcej osób częściej i więcej pisało 
24 października 2024 11:11 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Wiesz co? Ja też lubię nasze forum. Chciałabym tylko,żeby więcej osób częściej i więcej pisało :oczko:

Racja, a nie tylko tak na wyżerkę :) Ale....po hippisowskim skręcie moze by coś drapnęłi, byle nie obscenicznie, bo pójdziemy z torbami
Dwa inteligenciaki niech wychylą nosa  zurnalisci z poszukiwaniami mile widziani i inni pogromcy duchów, chorych na zatoki też przyjmujemy - wszystko dozwolone byle nikt się nie upijał i nie rozrabiał Tyle ode mnie, ale ze stałych bywalców ktoś dopisze swoje preferencje? 
Tu się od razu witam z wami i zmykam bo kawa stygnie. Dziś z powodów logistycznych mam krótką przerwę. 
30 października 2024 21:48
To był dobry dzień. Pochmurny ale ciepły,u mnie na żółto. Na cmentarz pojechałam w żółtych kaloszach i żółtej kurtce przeciw deszczowej, widać mnie było z daleka,jak dużą, żółtą kaczkę 
A teraz przy szklance żółtego mleka mówię Wam dobranoc, życząc spokojnej nocy 🌜 
30 października 2024 22:01
Poszło dwa razy,ale chyba udało się jeszcze usunąć