O kurcze coś mi zjadło końcówkę ale niech każdy się domyśli :-)
O kurcze coś mi zjadło końcówkę ale niech każdy się domyśli :-)
Zasłużony prezent. Kiedy mamy się sobą zaopiekować jak nie teraz? Zawsze się mówi "później później później" nie można tak robić, wręcz trzeba dbać o siebie regularnie. Popieram wyjście:-)
Witajcie. :najlepszego2:Mało nas mało, może jeszcze wrócą z przerw między zleceniami. Życzę piszącym, czytającym i urlopującym przyjemnego wieczoru.
Dzień dobry co nowego w wielkim świecie .Ja dzisiaj spałam bardzo źle . Wieczorem sasiadka nas odwiedziła i przesiedziałam swoją godzinę później ceramiczny kotek spadł i się uśmiercił .Był to ulubiony kotek mojej podopiecznej .Mam kaca i nie wiem jak go nazwać. Moralnego nie mam, nikomu krzywdy od zrobiłam , alkohollu nie piję to też odpada . Tak bywa że czlowiek planuje a los wszystko rujnuje.
Dobrego dnia :chaplin:
Hej,jak ma się Twój kac? Mam nadzieję że minął? Chyba że to Ty uśmierciłaś porcelanowego kotka,to będzie Cię długo trzymał :-(. Kac,nie kotek :oczko:
Jeszcze jestem poturbowana .Zaraz idę lulu::-) to prześpię ten nieprzyjemny stan
Wrażliwa jestem prawie jak dane osobowe , tu RODO nie za działa .
A kotek dam spadł , wyjaśniła mi to druga opiekunka i wcale mi nie jest lżej na duszy .:-(
Fajnie że pracujecie we dwie,możecie się wzajemnie pocieszać w trudniejszych chwilach :aniolki:
Już wyjechałaś ? Szczęśliwej drogi już czas
.......:ferrari:
Ubogo u nas z emotikonkami :-) mogłaby moderacja coś dodać .
Dziękuję,jeszcze w domku. Wyjeżdżam jutro ok 14-14:30. W taką pogodę cabrio raczej odpada :-). Mógłby jakiś bus w emotkach się pojawić:oczko: