Gusia29Dzień dobry w piękny,wtorkowy poranek. Witam z domku. Wróciłam w nocy z niedzieli na poniedziałek. Pierwszy dzień po powrocie,jak zawsze,nie mogę nacieszyć się swoimi kątami,nawet jak wracam z "luksusów ":-) .Pogoda cudna,kawka na balkonie,słońce grzeje,rozwieszone pranie pachnie . Lubię zapach świeżego prania. Mam jeszcze trochę ponad miesiąc wolnego. Zmienniczka zostaje do 15 maja,co prawda chciałam wcześniej wrócić do mojej pdp,ale w domku też chętnie dłużej posiedzę . Cieszę się,bo i zmienniczka,i pdp,i rodzina ,słowem wszyscy są zadowoleni 👍.
Dzisiaj wizyta u lekarki rodzinnej,jutro okulista. Coś mi ostatnio oczy dokuczają. Wstaję z zapuchniętymi,w ciągu dnia łzawią a wieczorem swędzą niemiłosiernie:-(. No i już trzeci raz w tym roku miałam zbiory jęczmienia. Niech mi fachowiec dobierze odpowiednie krople czy coś ,bo te bez recepty z apteki niestety nie pomagają .
Zabieram drugą kawkę i wracam na balkon i życzę nam wszystkim pięknego,dobrego dnia :najlepszego3:
Na jęczmień polecam świeże drożdże - na wszelkie wrzodowe rzeczy też. Odłamać kawałek kostki i codziennie skonsumować. A oczy może tak reagują na alergię? Teraz mnóstwo drzew pyli...