Powitajki przy kawie 76

23 lutego 2024 11:31 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich z domku 🏠  W domu jest fajnie ale pogoda taka sama jak na wyjeździe  za to wiatr yrochę mniejszy wiaderka nie latają po okolicy i moja głowa jest bezpieczniejsza,tutaj na balkonie mam zadaszenie to mnie nie roztopi. Rodzinką już częściowo odwiedzona ale wnuczką 14 letnia ma ospę więc przez dwa tygodnie nie będzie odwiedzin bo choć my już ospę przeszliśmy ale podobno można zarazić się półpaścem który też nie jest przyjemny. W domku luz bo nic nie trzeba tylko można,chcę sprzątać to sprzątam nie chce mi się to nie robię tylko ten sam problem 🤔 co tu na obiad zrobić ale zawsze coś się wymyśli raz ja to znowu mąż i tak dzień leciTrochę się rozleniwiłam przez ten tudzień ale pomału wszystko wraca do normy. Koniec z naruszeniem bo mi ucieknie 😄 Trzymajcie się zdrowo ci w domu i w pracy a ja zmykam 
23 lutego 2024 14:25 / 2 osobom podoba się ten post
Dobry-u mnie juz fajerabend i wochenende :) Nie, nie - w pracy nie spałam czuwając :) Ne da se :)
23 lutego 2024 18:54 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

No to kiepsko że przez firmę nie chcesz:-(.Widzę Ciebie tutaj,zajęłabyś się ogrodem i tarasem a ja po powrocie musiałabym tylko dbać o kwiatowe cuda :lol1:

Kombinujesz jak podopieczna , na gotowe ? He he he .
23 lutego 2024 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Kombinujesz jak podopieczna , na gotowe ? He he he .

Kto z kim przestaje,....he he he 
Ale miałabyś pewność,że blumy nie zmarnieją pod Twoją nieobecność 
24 lutego 2024 05:43 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo w sobotę miłego dzionka wszystkim i nie przemęczajcie sie
24 lutego 2024 07:26 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim
milego dnia 
24 lutego 2024 07:29 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry jeszcze pół godzinki i dzień pracy czas rozpocząć byle do południa, później 
Przyjemnej soboty życzę wszystkim 
24 lutego 2024 09:09 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Kto z kim przestaje,....he he he 
Ale miałabyś pewność,że blumy nie zmarnieją pod Twoją nieobecność :-)

Ewidentnie :
Do roślin mam dar , kiedyś sąsiad mi powiedział, że jak wydrapie dziurkę w asfalcie i coś posadzę to na 100%  urośnie .
To taka informacja niesprawdzona, bo jeszcze tego nie robiłam 
24 lutego 2024 09:54 / 1 osobie podoba się ten post
Witam wszystkich w sobotę i życzę spokojnego dzionka 
24 lutego 2024 11:36 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 powoli ogarniam życie na zleceniu u Margaretki 
Dzisiaj Benrath i kaffka i sklepy 😊😊☕ ☕
24 lutego 2024 15:45 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry po południu . Wszyscy gdzieś wybywają,my z pdp też zaraz wybywamy. Pogoda wietrzna,słońce na zmianę z chmurami ale jeszcze nie pada,trzeba to wykorzystać i się przewietrzyć. Niestety,z wolnego nici . A jak nuda,to szukam jakiejś roboty. Dopiero skończyłam to , co sobie wynalazłam
Dobrego dnia jeszcze życzę 
24 lutego 2024 20:58 / 4 osobom podoba się ten post
Wieczorne Dobry Wieczór 
U mnie dużo zmian,ale pozytywnych.Od 1 marca zaczynam nową pracę, tym razem w Heimie tu w Aarau.Mieszkanie sobie ogarnełam, umowę podpisałam. Jadę na parę dni do domu odpocząć bo później nie wiem kiedy mi się uda.
Pozdrawiam weekendowo i do usłyszenia w marcu 
25 lutego 2024 06:56
Dzień doberek opiekunkowo miłej niedzieli wszystkim 
25 lutego 2024 07:24 / 1 osobie podoba się ten post
Anka1

Wieczorne Dobry Wieczór :-)
U mnie dużo zmian,ale pozytywnych.Od 1 marca zaczynam nową pracę, tym razem w Heimie tu w Aarau.Mieszkanie sobie ogarnełam, umowę podpisałam. Jadę na parę dni do domu odpocząć bo później nie wiem kiedy mi się uda.
Pozdrawiam weekendowo i do usłyszenia w marcu :-)

Fajnie  . Podoba mi się , jak opiekunka szuka nowych rozwiązań , więcej kasy , zadowolenia .Skoro obralad sobie taką drogę zawodową to postępujesz słusznie . Powiedzenia.
25 lutego 2024 07:37 / 2 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich w niedziele 
zapowiada sie ladny dzionek , wiec na spacerek dzisiaj ruszam 
milego dzionka