Juz mam to w pompie:gwizdanie: po jutrze mnie tu po poludniu juz niema!
Juz mam to w pompie:gwizdanie: po jutrze mnie tu po poludniu juz niema!
Dzień dobry
Ja dzisiaj na wysokich obrotach :-)
Po śniadaniu spacer ,przebieranie pościeli ,pranie i tak do obiadu zeszło .Teraz pranie na taras wywieszam ,wstawiam kolejne ,a po przerwie zakupy ,żeby coś zmienniczka miała w lodówce, bo już jutro przyjeżdża ,a ja wieczorem pakuję się z moimi tobołkami (dwie walizki i plecak )do pociągu i w drogę do domku .
Miłego i spokojnego dla życzę wszystkim :-)
Ps
Gdzie jest Luke ?
Mam nadzieję, że nie na basenie :zaskoczenie1:
Dzień dobry
Ja dzisiaj na wysokich obrotach :-)
Po śniadaniu spacer ,przebieranie pościeli ,pranie i tak do obiadu zeszło .Teraz pranie na taras wywieszam ,wstawiam kolejne ,a po przerwie zakupy ,żeby coś zmienniczka miała w lodówce, bo już jutro przyjeżdża ,a ja wieczorem pakuję się z moimi tobołkami (dwie walizki i plecak )do pociągu i w drogę do domku .
Miłego i spokojnego dla życzę wszystkim :-)
Ps
Gdzie jest Luke ?
Mam nadzieję, że nie na basenie :zaskoczenie1:
A jedziesz tym nowy Monachium Warszawa?
Coś Ty Luke teraz łamie serca berlinianek 😊
Widzisz Luke jesteś poszukiwany , wracaj😊
Tak ,jechałam już nim ostatnio, ale przyznam ,że średnio ta podróż mi się podoba Bilety na miejsca sypialnie bardzo drogie ,bo od 700 zĺ w zwyż ,a w tej drugiej klasie ja jakoś nie byłam w stanie się położyć i spać ,chociaż od Wiednia jechałam sama w przedziale .Warsu nie ma ,nie można sobie nic ciepłego kupić ,na dodatek ja wysiadam o 4 rano ,więc bałam się, że prześpię moją stację .Jedyny plus ,to ,to ,że mam tylko jedną przesiadkę w Salzburgu ,a tak ,to zdecydowanie podróż w dzień mi bardziej odpowiada .
Coś Ty Luke teraz łamie serca berlinianek 😊
Widzisz Luke jesteś poszukiwany , wracaj😊
To dopiero dzisiaj,jeśli ma imieniny,przytulasków nadostawał:oczko:
A można budzenie zamówić?