Dobry wieczór

Naprawdę długo mnie tu nie było ze 2 miechy jak nic .Tym bardziej pozdrawiam.wszystkich tych co mnie lubią i tych co już mniej😉😁
Co u mnie ....Dalej w Heimie (tym samym )i dalej na tym samym adresie. Co do Heimu to mój oddział zmienił nazwę, Team (częściowo)i podopiecznych też częściowo.Z demencyjnego na... i tu UWAGA PSYCHIATRIA +.A że dostałam propozycie by na tym oddziale zostać z nowym prężnym oddziałowym (z dużym doświadczeniem )+ kilkoro innych postawnych ludzi no to się zgodziłam. 🙈Czy temu zadaniu podołam okaże się w praniu,ja sama do końca taka normalna nie jestem to może się uda .🙈🙉 Część demencyjnych podop..przeszla na inne oddziały a ci trudniejsi + 2 nowych o podłożu psych. jest u nas .Wszyscy sobie dobrze życzą🙂 ale się obserwujemy. W przyszłym tyg dokopują nam jeszcze 2 osoby to zobaczymy .Ci dobrze ustawieni lekowo do rany przyłóż, są też aktywowani z niektórymi można wyjść na spacer bo okolica wokół piękna, do kafejki, na koncert,na mszę,do klubu na tance,bo my to mamy na miejscu.
Pożyjemy zobaczymy i znów nowe wyzwanie no i ciągle nas szkolą.
Maluda spóźnione ale 101 lat 🥳
Urlopujacym by nie chorowali
Jadącym do domu szerokości
Jak coś pominęłam wybaczcie 😁😉
Jeszcze jutro i 3 dni wolnego,zasłużone i jadę z koleżanką oj daleko Grindelwald I Lauterbrunnen😊