Powitajki przy kawie 75

12 listopada 2023 10:04 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo miłej i spokojnej niedzieli wszystkim 
12 listopada 2023 12:46 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  pięknie , mroźno , jjrxioro skrxy , teraz herbatka pod kocykiem . 
Udanej niedzieli 
13 listopada 2023 05:35 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w mój ostatni poniedziałek tutaj,bo w nastepny będę już w busie ??☘️. Dzień zapowiada się intensywny i ciekawy .Wszystkim życzę wspaniałego humorku  ?.
13 listopada 2023 06:21 / 3 osobom podoba się ten post
Witam.  w nowym tygodniu. Na dziś większych planów nie mam. Na obiad coś tam wymyślę na szybko. 
Wszystkim życzę spokojnego dnia i całego tygodnia. 
13 listopada 2023 08:06 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  dzisiaj trochę pracy w planach 
13 listopada 2023 09:10 / 4 osobom podoba się ten post
se

Dziś ciekawy dzień w Polsce. Co nam przyniesie. 
13 listopada 2023 09:23
Będzie w hotelu inauguracyjna wódka pita! Ponad stu świeżaków stawia!
13 listopada 2023 09:33 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

se

Dziś ciekawy dzień w Polsce. Co nam przyniesie. 

Dzień dobry wczoraj wróciłam późno do domu - bo musiałam . Też tak jak Luke jestem ciekawa .Byłam w gosciach w takim domu, gdzie nie ma telewizora, nie miałam wyboru . Chce oglądać na bierzaco co nam się szykuje na 4 lata .

Teraz biorę się do pracy, żeby o 12 tej usiąść spokojnie i nie martwić się, że coś się przypali .
Dobrego dnia 
13 listopada 2023 09:41
Mleczko

Dzień dobry wczoraj wróciłam późno do domu - bo musiałam . Też tak jak Luke jestem ciekawa .Byłam w gosciach w takim domu, gdzie nie ma telewizora, nie miałam wyboru . Chce oglądać na bierzaco co nam się szykuje na 4 lata .

Teraz biorę się do pracy, żeby o 12 tej usiąść spokojnie i nie martwić się, że coś się przypali .
Dobrego dnia :-)

Czyli bierzesz, co ci wyemitują?
13 listopada 2023 09:44 / 2 osobom podoba się ten post
Abu

Czyli bierzesz, co ci wyemitują?

Chcę widzieć .Mam swoje sympatie i antypatie w polityce i w życiu osobistym .

13 listopada 2023 09:46
Mleczko

Chcę widzieć .Mam swoje sympatie i antypatie w polityce i w życiu osobistym .

Prawidłowo!
Tsza być na bieżąco! 
13 listopada 2023 10:37 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  dziś za oknem 
Mimo tego, spokojnego dnia życzę wszystkim i wiele powodów do uśmiechu 
13 listopada 2023 14:36 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Nie przedłuża Ci umowy 
Małolatów nie zatrudniają :-)

Bez obaw,bez skalpela i szprycowania za dużo odmłodzić się nie da ,cudów nie będzie
13 listopada 2023 15:12 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w pochmurny poniedziałek. Za mną kilka fajnych dni,bogatych w spotkania ,urodzinowo-imieninową imprezkę,bieganie po sklepach z agd. Projekt kuchni zatwierdzony,szczegóły dopracowane,teraz tylko kilka tygodni oczekiwania na moją nową kuchnię. Nie potrwa to długo,ok 3 tygodni z czego bardzo się cieszę. Ładna będzie,taka "moja", nie wiem tylko czemu taka droga,bo przecież kuchnia niewielka . Cóż,musi poboleć trochę i pasa też zacisnąć trochę będę musiała. Jak mi się uda to ostatnie,naprawdę nie wiem,bo postury jestem raczej drobnej i zawsze w paskach dodatkowe dziurki robić musiałam .
Sobotę,niedzielę i dzisiaj jeszcze ,nosa z domu nie wysunęłam,bo cieknie mi z niego i ogólnie przeziębiona jestem. Dzisiaj już lepiej,jutro zacznę działać normalnie.
Od 12-tej siedzę przed telewizornią. Dzieje się. Jak na "naczelnika" przystało,mały wódz zapewnił sobie wielkie wejście na pierwsze obrady nowego sejmu. Żenujące to było,ale chyba tylko dla oglądających,na pewno nie dla dla "naczelnika narodu". Podobną żenadę mogło wzbudzić wystąpienie premiera. Nawet pan marszałek senior spuścił głowę,żeby nie widać było jego lekkiego uśmiechu.
Nie będę zanudzać,bo telewizor lub inne urządzenia każdy ma,kto chce to ogląda albo zagląda i wie,"co tam panie w polityce"
Dobrego jeszcze dnia Wam życzę 

13 listopada 2023 15:20 / 3 osobom podoba się ten post
I mamy nowego marszałka ! Szymon Hołownia 👏👏👏