Powitajki przy kawie 75

03 października 2023 08:50 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry 
Witam serdecznie z urlopu :radosc1:
Mam ofertę dla Pana ?
Nie matrymonialną ?
Jest praca w Szwajcarii od 10 października, przez firmę, może ktoś chętny by się znalazł. 
W razie czego, to proszę o kontakt. 
U mnie po staremu, bez zmian i to mnie cieszy i to bardzo. O nowościach napiszę pod koniec urlopu, bo i takie zaistniał ?
:najlepszego2:do usłyszenia :-)

Kika - odpoczywaj ?? 
03 października 2023 09:03 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dla pracujących w DE dziś święto. W Pl pracujemy. Ja powoli ogarniam gruchę porządku robiąc . Pracownicy na budowie pracują. Dziś już zaczną murować ściany więc będzie widać już efekty. 
Wszystkim spokojnego dnia. 
03 października 2023 10:59 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Dla pracujących w DE dziś święto. W Pl pracujemy. Ja powoli ogarniam gruchę porządku robiąc . Pracownicy na budowie pracują. Dziś już zaczną murować ściany więc będzie widać już efekty. 
Wszystkim spokojnego dnia. 

Dziękuję i również życzę spokojnego dnia  
03 października 2023 11:11 / 2 osobom podoba się ten post
W tej robocie,święto różni się tym od zwykłego dnia,że zakupów nie robimy.
Od innych obowiązków nie uciekniemy. Dzień dobry,u mnie ciepło ale pochmurnie i na deszcz się zanosi. W sumie może padać,bo wychodzić i szwendać się po kawiarniach,nie bardzo mi się chce. Seniorka doszła już do siebie i wróciło pytanie,gdzie dzisiaj pójdziemy . Trzy dni w domu to dla niej zdecydowanie za dużo . Nie zdaje sobie sprawy i nie chce przyjąć do wiadomości ,że jest jeszcze osłabiona. Po domu ledwie chodzi a co tu mówić o spacerach. U nas dopiero śniadanie,Pdp jeszcze w piżamie,ale tak jest każdego dnia. Ubiera się dopiero ok 13tej,jak obejrzy już swoje seriale. Chyba dzisiaj ją wykąpię i umyję jej włosy,wczoraj była jeszcze zbyt słaba. A dalej zobaczymy,co nam dzień przyniesie.
Dusia pewnie szczęśliwa jesteś ,patrząc "jak się mury pną do góry"?
Luke zapewne zwiedza i wycieczkuje się gdzieś z rodziną i tylko nie wiem,gdzie Mleczko się znów zabunkrowała. Coś ostatnio często "się odparowuje". Hej,mam się martwić o Ciebie?
Wszystkim życzę dobrego dnia 
03 października 2023 11:44 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  powoli zbieram się w całość ( nie chce pisać do kupy)
Na śniadanie naleśniki z boczkiem  teraz powinnam  ale nie w planach  na mieście 
 Popołudniu zupa ogórkowa z polskich ogorkoff 
03 października 2023 16:07 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

W tej robocie,święto różni się tym od zwykłego dnia,że zakupów nie robimy:oczko1:.
Od innych obowiązków nie uciekniemy. Dzień dobry,u mnie ciepło ale pochmurnie i na deszcz się zanosi. W sumie może padać,bo wychodzić i szwendać się po kawiarniach,nie bardzo mi się chce. Seniorka doszła już do siebie i wróciło pytanie,gdzie dzisiaj pójdziemy :oczko:. Trzy dni w domu to dla niej zdecydowanie za dużo . Nie zdaje sobie sprawy i nie chce przyjąć do wiadomości ,że jest jeszcze osłabiona. Po domu ledwie chodzi a co tu mówić o spacerach. U nas dopiero śniadanie,Pdp jeszcze w piżamie,ale tak jest każdego dnia. Ubiera się dopiero ok 13tej,jak obejrzy już swoje seriale. Chyba dzisiaj ją wykąpię i umyję jej włosy,wczoraj była jeszcze zbyt słaba. A dalej zobaczymy,co nam dzień przyniesie.
Dusia pewnie szczęśliwa jesteś ,patrząc "jak się mury pną do góry"?
Luke zapewne zwiedza i wycieczkuje się gdzieś z rodziną i tylko nie wiem,gdzie Mleczko się znów zabunkrowała. Coś ostatnio często "się odparowuje". Hej,mam się martwić o Ciebie?
Wszystkim życzę dobrego dnia :najlepszego3:

Ja to jestem tak kobieta, że jeszcze cielę w dupie a powrózek kręcę. ??? Dopiero fundamenty a ja już meble wybieram . ??? i mierze i patrzę w projekt czy takie mimsie zmieszczą co sobie umyslalam. ?? Myślę, ze do naszego wyjazdu do pracy budynek będzie w stanie surowym zamkniętym. 
Przez zimę przestoi  i na wiosnę będzie wykańczanie. Oby zdrowie dopisala będzie wszystko ok. 
03 października 2023 16:35 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - suszę grzybki . Zspoczelam produkcję wina z ciemnych winogron .W piwnicy mam sporo flaszek  ometkowanych .Powinnam wypróbować te najstarsze, tylko poszukam smakosza    do towarzystwa .Pogoda piękna , dzisiaj robiłam porządki na tarasie a teraz odpoczywam 
Pozdrawiam  

03 października 2023 16:48 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Ja to jestem tak kobieta, że jeszcze cielę w dupie a powrózek kręcę. ??? Dopiero fundamenty a ja już meble wybieram . ??? i mierze i patrzę w projekt czy takie mimsie zmieszczą co sobie umyslalam. ?? Myślę, ze do naszego wyjazdu do pracy budynek będzie w stanie surowym zamkniętym. 
Przez zimę przestoi  i na wiosnę będzie wykańczanie. Oby zdrowie dopisala będzie wszystko ok. 

I to jest bardzo dobre podejście ?. Jak już dom będzie gotowy,nie będziesz musiała tracić czasu na wymyślanie i szukanie 
03 października 2023 16:49 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry - suszę grzybki . Zspoczelam produkcję wina z ciemnych winogron .W piwnicy mam sporo flaszek  ometkowanych .Powinnam wypróbować te najstarsze, tylko poszukam smakosza  :cola:  do towarzystwa .Pogoda piękna , dzisiaj robiłam porządki na tarasie a teraz odpoczywam 
Pozdrawiam :radosc: 

Ale kusicielka z Ciebie. Chyba muszę wprosić się na tę degustację 
03 października 2023 21:03
Gusia29

Ale kusicielka z Ciebie. Chyba muszę wprosić się na tę degustację :lol1:

Gusiu przypomnij mi nazwę tego cuda do sprzątania para wodna. 
04 października 2023 07:03 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  i środę już mamy. Słońce ☀️ już wstaje ale wieje wiatr . Dziś nie mam nic do załatwienia jedynie do sklepu podjechać. Jutro natomiast jadę do Lublina do lekarzy. Załatwiam wszystko hurtowo.  . Dziś na obiad karp w śmietanie bo moje kochanie ❤️ wczoraj tak od niechcenia zarzucił wędkę w sadzawce  i dał się złapać taki około 3 kg.  
Wszystkim życzę spokojnego dnia. 
04 października 2023 07:46 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  dziś środa, a więc już połowa tygodnia, zaraz weekend, u mnie ostatni w pracy przed urlopem  życzę wszystkim spokojnego dnia 
04 października 2023 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Gusiu przypomnij mi nazwę tego cuda do sprzątania para wodna. 

Parownica KARCHER SC3 Easy fix. Ja płaciłam za swoją w Media Expert coś ponad 700zł. Extra dokupiłem tą końcówkę do mycia okien. Są różne,poszukaj w necie i porównaj.
04 października 2023 10:15 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Parownica KARCHER SC3 Easy fix. Ja płaciłam za swoją w Media Expert coś ponad 700zł. Extra dokupiłem tą końcówkę do mycia okien. Są różne,poszukaj w necie i porównaj.

Dziękuję. Już właśnie zamówiłam sobie cały zestaw ..
04 października 2023 10:19 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  jak pięknie chłodno w Duess 
Udanego dnia
Dzisiaj pracujemy