Mleczko,ja się nie zwalniam,ja miałam poprostu takie krotkie,trzytygodniowe zlecenie.A do domu zawsze mi śpieszno,czy to po trzech czy też ośmiu tygodniach ????
Mleczko,ja się nie zwalniam,ja miałam poprostu takie krotkie,trzytygodniowe zlecenie.A do domu zawsze mi śpieszno,czy to po trzech czy też ośmiu tygodniach ????
Dzien dobry :) Witam się szybko po wojażach w naszym small-talku :) Zaraz jade w miasto skorzystać z paru usług póki jestem w Polsce .
Maluda, gdzie kupiłaś taki kubek-ten biały do kawy :) Bardzo bym chciała go mieć, ale szukając w google po obrazku wyrzuca mnie na jakieś obszary, gdzie takiego z prostotą i klasą nie zobaczyłam :-(
Miłego weekendu ,już muszę lecieć :)
Tina,ściągłam z neta ?
Witam. :chaplin: Sobotę czas zacząć. Moje kochanie ❤️ już w domciu więc przejmuje większość spraw związanych z podwórkiem i budową.
Maluda szerokiej drogi i spokojnego urlopu a wszystkim spokojnego dnia. :angel1:
Doberek sobotnio w oczekiwaniu na busa.Spałam sobie na dole,bo pokój był już przyszykowany dla zmiany.No i spało mi się dobrze.Referencje głównodowodząca wczoraj mi przywiozła z kilkoma wskazówkami na przyszłość ?.E,tam, nie wyprowadzałam Jej z błedu.No,to ja spadam,urlop zaczynam a Wam szybko mijających dni.
Beatko, szczęśliwej podróży i spokojnego urlopu :aniolki:
Dziękuję bardzo Martuś :buziaki1: