To prawda dziś tutaj też słoneczko i pięknie jest. Pewnie seniorkę wyciągnę na spacer. Spakowana jestem w 90 procentach. Wieczorem reszta a jutro tylko pranie rano wstawię.
To prawda dziś tutaj też słoneczko i pięknie jest. Pewnie seniorkę wyciągnę na spacer. Spakowana jestem w 90 procentach. Wieczorem reszta a jutro tylko pranie rano wstawię.
A u mnie słońce jak ten Józek,co to pojawia się i znika :-)
Ale ciepło, chociaż o upałach można już chyba zapomnieć. Przeszłam się po rynku,kupiłam wrzośce i drobne chryzantemy,jesień powoli nadchodzi. Później pomyślę gdzie te kwieciste nabytki rozmieszczę. Kawy dobrej z mobilnego stoiska się napiłam,tylko 2,50 a smakowała lepiej niż w kawiarni.
Dwa kilometry już dzisiaj mam za sobą,po południu postaram się do sześciu dobić . To taka moja codzienna norma do wychodzenia :-)
Witam piątkowo i zaczynam ostatni,trzeci tydzień pod tym adresem.Kawa pachnie,radio gra,dobrze jest.Całemu towarzystwu życzę pogodnego dnia,a Dusi dopakowania walizek?☕?
Witam. :chaplin: Za oknem :pada_deszcz: . Walizki dopakowane. Wszystkim życzę spokojnego i dobrego dnia.
Dusiu,to jednak udało się i dzisiaj wyjeżdzasz? Przyjemnej podróży i fajnego urlopu życzę :aniolki:
Dziękuję. Tak jadę wcześniej. Nie ma co zostawać w polu ognia bo różnie tutaj może być. Ja swoje zrobiłam . Nie moja juz to sprawa. Jadę odpoczac, sprawy załatwić i zaraz znowu wyjazd .
I słusznie,nie będziesz musiała uczestniczyć w "wojnie domowej", bo bez płaczu i nerwów na pewno się nie obędzie:oczko:. A tak w zgodzie i spokoju z seniorką się rozstaniesz. Jeszcze raz przyjemnej podróży Ci życzę :aniolki: