Dzień dobry opiekunkowo w ostatni weekend na wyjeździe jestem już zmęczona opieka nad dwoma osobami na wózku ale lubię swoją pracę we wtorek do domku miłego dnia wszystkim :aniolki::
Dzień dobry opiekunkowo w ostatni weekend na wyjeździe jestem już zmęczona opieka nad dwoma osobami na wózku ale lubię swoją pracę we wtorek do domku miłego dnia wszystkim :aniolki::
Witam w słoneczny,niedzielny poranek☀️. Słonko grzeje od rana ale już nie wspina się tak wysoko po niebie jak w letnich miesiącach. Cisza jeszcze dookoła. W myślach układam plan dnia,jeszcze kilka rzeczy mam do zrobienia przed wyjazdem. Nie wiem o której jutro przyjedzie po mnie bus. Wolałabym później niż wcześniej?. Tym razem zdecydowałam się na przewoźnika Mazurskie busy,jeszcze z nimi nie jechałam . Nie dociera jeszcze do mnie,że we wtorek zamelduję się na nowym miejscu.
Szacun wielki dla naszej koleżanki z dwójką podopiecznych na wózkach?:aniolki:.Creyzy,nie mam śmiałości prosić o to,żebyś coś więcej napisała,jak sobie radzisz,jak wygląda Twój dzień. Domyślam się że wolnego czasu nie masz za wiele a jak już go masz,to odpoczywasz . Ale pewnie nie tylko ja dowiedziałbym się chętnie czegoś więcej.
Kawusia na balkonie smakuje wybornie,słońce grzeje,posiedzę sobie jeszcze trochę.
Spokojnej,przyjemnej niedzieli życzę :najlepszego3:
Gusiu szczęśliwej podróży Ci życzę ?
Bergisch Gladbach to fajne miasteczko i byłam bardzo zdziwiona, że tak blisko Koloni, a takie górki tam są, jest gdzie spacerować. Ja byłam w takiej dzielnicy, że autobus zawracał ?, cały czas pod górę się jechało, widoki miałam piękne. Z zakupami nie było problemu, bo córka pdp wykupowała nam bilet miesięczny i po mieście można było sobie jeździć do woli. Mam miłe wspomnienia związane z tym miejscem, planowałam tam nawet wrócić, ale niestety niedługo po moim wyjeździe pdp trafiła do heimu.
Od tego czasu nigdy w te okolice nie trafiłam, a szkoda bo do Koloni parę kilometrów i w wolnym czasie chętnie bym sobie pozwiedzała, bo z kolei jak w Koloni pracowałam, to na bardzo krótkie wymiany i na dodatek to była praca prywatnie więc czasu wolnego było nie za wiele.
Dzień dobry
Ja już powoli zaczynam się pakować, teraz mam wesoło, bo koleżanki opiekunki wyrastają jak grzyby po deszczu ?
Wczoraj się dowiedziałam, że od dwóch tygodni tuż za rogiem pracuje opiekunka z mojej firmy, oczywiście firma nie raczy poinformować o tym żadnej z nas, ale bratowa Józka powiedziała, że da mi numer telefonu do niej, może akurat ktoś konkrety :-)
Miłego dnia :-)
Witam w słoneczny,niedzielny poranek☀️. Słonko grzeje od rana ale już nie wspina się tak wysoko po niebie jak w letnich miesiącach. Cisza jeszcze dookoła. W myślach układam plan dnia,jeszcze kilka rzeczy mam do zrobienia przed wyjazdem. Nie wiem o której jutro przyjedzie po mnie bus. Wolałabym później niż wcześniej?. Tym razem zdecydowałam się na przewoźnika Mazurskie busy,jeszcze z nimi nie jechałam . Nie dociera jeszcze do mnie,że we wtorek zamelduję się na nowym miejscu.
Szacun wielki dla naszej koleżanki z dwójką podopiecznych na wózkach?:aniolki:.Creyzy,nie mam śmiałości prosić o to,żebyś coś więcej napisała,jak sobie radzisz,jak wygląda Twój dzień. Domyślam się że wolnego czasu nie masz za wiele a jak już go masz,to odpoczywasz . Ale pewnie nie tylko ja dowiedziałbym się chętnie czegoś więcej.
Kawusia na balkonie smakuje wybornie,słońce grzeje,posiedzę sobie jeszcze trochę.
Spokojnej,przyjemnej niedzieli życzę :najlepszego3: