No jasne ze rozmawiamy ale on chyba nie potrafi wyrazac uczuc....wszystko w sobie trzyma.Nie wiem jak go zmusic zeby mowil.Niby okazuje mi uczucia ale nie w slowach a ja lubie sobie pogadac :)
gosia35 said:
wlasnie Sylwunia nie tylko faceci ale ogolnie ludzie uciekaja...
a co do klawiatury to masz racje teraz taka mozna sobie sprawic ,ze nie poznasz czy to prawdziwe czy nie.....hihihihihihhihii Sylwunia cos napisze hihihihihihi jak jezdze busem to nieraz ogladam te strasze opiwkunki i prawie wszystkie maja klawiatury hihihih
jejku ja mam nadzieje,ze nie ty nie masz.....ups
gosia35 said:
proteza radosna proteza......ta z zebami hihihihi
wiewiorka said:
Gosia,za pare lat Ty tez bedziesz "starsza" i Co wtedy ?mLODOSC NIE TRWA WIECZNIE111
No jasne ze rozmawiamy ale on chyba nie potrafi wyrazac uczuc....wszystko w sobie trzyma.Nie wiem jak go zmusic zeby mowil.Niby okazuje mi uczucia ale nie w slowach a ja lubie sobie pogadac :)
No wlasnie (usunięto ze względów bezpieczeństwa) draze temat a on sie pyta...chce cie sie tyle gadac...?No i taka to dyskusja. Dobry pomysl z tym listem,chyba wyprobuje,jak sie nie uda to chociaz bedzie ajna zabawa he,he...
A co nas polaczylo? Na poczatku normalnie...sex i jakas fascynacja a moze tesknota za kims bliskim?Potrzebowalam zeby ktos okazal mi troche zainteresowania,milosci,chcialam czuc sie kobieta... A on? No to nie wiem.Pewnie to co ja a teraz nasza milosc dojrzala ale jakos inaczej...
Nie dubluj postów. Moderator