Powitajki przy kawie 74

11 kwietnia 2023 21:02 / 2 osobom podoba się ten post
Tamara

Dom już miałam, ale nigdy nie dopuszczałam do stanu zaniedbania(wręcz odwrotnie) teraz mam mieszkanie i inwestuje w nie żeby drożej sprzedać i kupić coś innego.

Na ,,Przyjaźni "ładnie chociaż Os.J też znośna ?
11 kwietnia 2023 21:12 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Na ,,Przyjaźni "ładnie chociaż Os.J też znośna ?

Nie znam
11 kwietnia 2023 21:44 / 1 osobie podoba się ten post
Tamara

Nie znam

Myślałam że znasz te osiedla,pisałaś że z TG jesteś albo mieszkasz...juz nie pamiętam dokładnie ☺️
Ok, nie na tematu:)
11 kwietnia 2023 21:45 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Milośc zakwitnie?

A co to jest miłość ? W sanatorium interes  się liczy 
11 kwietnia 2023 21:50 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

A co to jest miłość ? W sanatorium interes :-) się liczy :-)

W góralskich lasach miłość zakwita ....do natury ?
Może w sanatorium jaki baca z interesem też się znajdzie ?

11 kwietnia 2023 22:51 / 9 osobom podoba się ten post
Witam późnym wieczorem. Zaglądałam tutaj wcześniej ale nawet się nie logowałam. Mogłabym pod wpływem emocji,tych byle jakich(po poczytaniu dzisiejszej wymiany zdań tutaj), napisać coś,co mogłoby kogoś urazić . Już ochłonęłam,widzę że niektórzy nie chcą jednak złagodnieć. Szkoda . Świąteczne dni radosne,nawet ci,którzy z daleka od domu,pogodnie i z miłymi słowami witali się ze wszystkimi. A dzisiaj?  Zamiast cieszyć się wiosną,tym że świat coraz piękniejszy bo natura do życia się budzi,zamiast pozachwycać się piękną magnolią u Damessy,na przykład,to piszemy o szarym życiu i nie zauważamy,że to nasze słowa "szare" ,bo niemiłe,przyćmiewają jego kolory.Chyba nigdy nie zrozumiem powodów i potrzeby docinania sobie czy obrażania osób,których nawet nie znamy. Po co to wszystko? Bo ktoś musi mieć ostatnie słowo? Nawet w życzeniach dobrej nocy,złośliwości nie zabrakło
12 kwietnia 2023 05:17 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dla odmiany wczesna pora . Witam wierzących i niewierzących , niech ten dzień będzie krótki, ciepły i bezrobotny  .Dzisiaj u nas nie pada  ( taka prognoza ) wysieje nasturcje, aksamitki i słoneczniczek .Trochę się pobawię w ogrodnika i już będzie fajnie .
Dobrego dnia .
12 kwietnia 2023 05:23 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witam późnym wieczorem. Zaglądałam tutaj wcześniej ale nawet się nie logowałam. Mogłabym pod wpływem emocji,tych byle jakich(po poczytaniu dzisiejszej wymiany zdań tutaj), napisać coś,co mogłoby kogoś urazić . Już ochłonęłam,widzę że niektórzy nie chcą jednak złagodnieć. Szkoda :-(. Świąteczne dni radosne,nawet ci,którzy z daleka od domu,pogodnie i z miłymi słowami witali się ze wszystkimi. A dzisiaj?  Zamiast cieszyć się wiosną,tym że świat coraz piękniejszy bo natura do życia się budzi,zamiast pozachwycać się piękną magnolią u Damessy,na przykład,to piszemy o szarym życiu i nie zauważamy,że to nasze słowa "szare" ,bo niemiłe,przyćmiewają jego kolory.Chyba nigdy nie zrozumiem powodów i potrzeby docinania sobie czy obrażania osób,których nawet nie znamy. Po co to wszystko? Bo ktoś musi mieć ostatnie słowo? Nawet w życzeniach dobrej nocy,złośliwości nie zabrakło:-(. 

Lubię magnolie, najbardziej tulipanowa . Gwieździstej nie lubię bo wygląda tak jakby wiatr  papier toaletowy  pozawieszal 
Oczywiście w cudzych ogrodach niech sobie kwitnie . Mam taki gust i mogę chyba to napisać . Forsycja żółtymi plamami podkreśla czas wczesnej wiosny,inne też już okraszając ogrody i trawniki  Cuda, cuda ,cuda .Ktoś nad tym wszystkim czuwa 

12 kwietnia 2023 06:09 / 7 osobom podoba się ten post
Witam.  Środa przeleci tydzień obleci. 
Nie ma co za dużo tutaj pisać bo nie wszystkim się podoba więc tylko dzień dobry smacznej kawki ☕ i pięknej pogody. ☀️☀️☀️
12 kwietnia 2023 06:35 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo we środę środa minie tydzień zginie ja już połowę mam za sobą i oby do 9 maja i do domku miłego i spokojnego dzionka wszystkim 
12 kwietnia 2023 06:54 / 8 osobom podoba się ten post
Witam środowo
Środa minie - tydzień zginie
Wczoraj za dużo złych słów tutaj padło, nie chciałam komentować, by nie nakręcać atmosfery
Ja też z potulnego byka zamieniam się czasem w oślizgłego gada - zwłaszcza jak mi ktoś "na odcisk nadepnie". Już dawno przekonałam się, że czasem lepiej nie reagować na dziwne wpisy - zwłaszcza gdy nie wiadomo dokładnie "co autor miał na myśli".
A co do kolorów to nie lubię szarości - uwielbiam tęczę i wszystkie jej kolory, a w "szarej codzienności" staram się zawsze znaleźć jakieś promyki słońca, ostatecznie zakładam "różowe okulary" i ubarwiam sobie swój mały świat.
Miłego i spokojnego dnia wszystkim

12 kwietnia 2023 07:12 / 10 osobom podoba się ten post
Witam, pozdrawiam i życzę spokojnego i miłego dnia 
12 kwietnia 2023 07:57 / 8 osobom podoba się ten post
12 kwietnia 2023 07:57 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ranek u mnie deszczowy,mimo to radości i słońca w sercach życzę 
12 kwietnia 2023 08:03 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam środowo:chaplin:
Środa minie - tydzień zginie:niebo pieklo:
Wczoraj za dużo złych słów tutaj padło, nie chciałam komentować, by nie nakręcać atmosfery:modlmy sie:
Ja też z potulnego byka zamieniam się czasem w oślizgłego gada - zwłaszcza jak mi ktoś "na odcisk nadepnie". Już dawno przekonałam się, że czasem lepiej nie reagować na dziwne wpisy - zwłaszcza gdy nie wiadomo dokładnie "co autor miał na myśli". :bezradny:
A co do kolorów to nie lubię szarości - uwielbiam tęczę i wszystkie jej kolory, a w "szarej codzienności" staram się zawsze znaleźć jakieś promyki słońca, ostatecznie zakładam "różowe okulary" i ubarwiam sobie swój mały świat.:wielkanoc4:
Miłego i spokojnego dnia wszystkim:angel1: