Nikt nie uogólnia, niemniej takie sytuacje mają miejsce często.
Bynajmniej nie krytykuję takich postaw, każdy jest dorosły:-)
Nikt nie uogólnia, niemniej takie sytuacje mają miejsce często.
Bynajmniej nie krytykuję takich postaw, każdy jest dorosły:-)
Tylko tam wzrosły a nam chcą stawki obniżyć.Dzis gadałam z 1firma w której też kiedyś byłam i mówię 1800 1 osoba i 5,5 tyg.ona ze to są duże koszty(a wiem że faktycznie opłacają składki).Wychodzi na to że jak się jeszcze pojedzie(wiadomo zarobić, nie na wakacje). To trzeba będzie posiedzieć, wtedy jakieś tomy do czytania, puzzle itd.Niby ofert za trzęsienie ale place b.marne a jak lepsze to bardzo ciężkie przypadki. Pożyjemy zobaczymy
Witam! Wyrobiona już jestem:super:Żurek na zakwasie,swojski majonez, sos tatarski...itp .Najważniejsze, że wnuczęta już są. Spacer,świecenie koszyczka,cmentarz...już wykonane :-)Pozdrawiam Was serdecznie:buziaki2::wlk11::wlk14::wlk15:
Też racja. Ostatnio śmignęła mi oferta za 1400, kto jedzie dziś za takie stawki :przeklina:
Desperaci, którym się wmawia że bez języka to dużo..
Jeśli ktoś bardzo potrzebuje pracy,nie ma z czego zapłacić rachunków,nie zna jezyka i za pierwszy wyjazd dostaje taką ofertę,to agencje nie muszą mu niczego wmawiać ani specjalnie namawiać. Pewnie się narażę,ale myślę że te 1400 w takim przypadku jest ok. Wiele doświadczonych opiekunek pracuje za 1600-1650. Wiem na pewno,znam takie osobiście
No, to też prawda niestety