Dopiero dzisiaj odczytałam wpis .
Pewnie już w domku jesteś
Odpoczywaj i odwiedzaj nas
Powodzenia .
Dopiero dzisiaj odczytałam wpis .
Pewnie już w domku jesteś
Odpoczywaj i odwiedzaj nas
Powodzenia .
Witam z trzeciego dnia pobytu w Ustroniu:chaplin:
Dziś pierwszy dzień w sanatorium. Rozpiska zabiegów zrobiona po wizycie lekarskiej, jutro rano przed śniadaniem ją otrzymamy i potem zaczynamy rehabilitację. Zaraz powitanie przez dyrekcję, o 17 kolacja i po niej planujemy ze współlokatorem spacer po Ustroniu. On jest tu pierwszy raz, więc posłużę mu za przewodnika. Weekend był cudowny, także pogodowo. Dziś troszkę chłodniej, ale to przejściowo.
Poniżej fotka (selfie)
Życzę Wam miłego popołudnia :buziaki2:
Dziś pierwszy dzień w sanatorium. Rozpiska zabiegów zrobiona po wizycie lekarskiej, jutro rano przed śniadaniem ją otrzymamy i potem zaczynamy rehabilitację. Zaraz powitanie przez dyrekcję, o 17 kolacja i po niej planujemy ze współlokatorem spacer po Ustroniu. On jest tu pierwszy raz, więc posłużę mu za przewodnika. Weekend był cudowny, także pogodowo. Dziś troszkę chłodniej, ale to przejściowo.
Poniżej fotka (selfie)
Poniżej fotka (selfie)
Pozdrawiam po dłuzszej przerwie.Dołacze do Was w niedzielę, narazie dogladam Piotra i powoli wyciagam walizkę.Nie wiem jaką pogodę tam zastanę.Milego dnia Wszystkim.