Powitajki przy kawie 74

17 kwietnia 2023 09:26 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich u mnie od rana na wariata. nnoz ale wkoncu spokuj pojechali do lekarzy więc sobie  porobie na spokojnie.Milego dzionka???
17 kwietnia 2023 10:42 / 6 osobom podoba się ten post
Witam z Polskiej Ziemi teraz tylko luz bez tego leku o starsza osobe Wszystkim Zycze byście po prostu dali rade
17 kwietnia 2023 10:43 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dopiero dzisiaj odczytałam wpis .
Pewnie już w domku jesteś 
Odpoczywaj i odwiedzaj nas  
Powodzenia .

Właśnie dotarłam 
17 kwietnia 2023 14:43 / 7 osobom podoba się ten post
Witam z trzeciego dnia pobytu w Ustroniu
Dziś pierwszy dzień w sanatorium. Rozpiska zabiegów zrobiona po wizycie lekarskiej, jutro rano przed śniadaniem ją otrzymamy i potem zaczynamy rehabilitację. Zaraz powitanie przez dyrekcję, o 17 kolacja i po niej planujemy ze współlokatorem spacer po Ustroniu. On jest tu pierwszy raz, więc posłużę mu za przewodnika. Weekend był cudowny, także pogodowo. Dziś troszkę chłodniej, ale to przejściowo.
Poniżej fotka (selfie)

Życzę Wam miłego popołudnia 
17 kwietnia 2023 18:38 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Witam z trzeciego dnia pobytu w Ustroniu:chaplin:
Dziś pierwszy dzień w sanatorium. Rozpiska zabiegów zrobiona po wizycie lekarskiej, jutro rano przed śniadaniem ją otrzymamy i potem zaczynamy rehabilitację. Zaraz powitanie przez dyrekcję, o 17 kolacja i po niej planujemy ze współlokatorem spacer po Ustroniu. On jest tu pierwszy raz, więc posłużę mu za przewodnika. Weekend był cudowny, także pogodowo. Dziś troszkę chłodniej, ale to przejściowo.
Poniżej fotka (selfie)

Życzę Wam miłego popołudnia :buziaki2:

Kuruj się kuracjuszu , bo zdrowie to skarb .   
17 kwietnia 2023 19:26 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Poniżej fotka (selfie)

Miłego pobytu , pięknej pogody i korzystaj ze wszystkiego co się da. 
17 kwietnia 2023 19:55 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Poniżej fotka (selfie)

Zwiedzaj lasy i góry i wracaj zdrow
18 kwietnia 2023 05:47 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo
Wczoraj wspaniale spędziłam popołudnie z koleżanką mieszkającą w Berlinie
Oczywiście nie byłabym sobą gdybym jadalnych grzybów nie znalazła. W sumie nawet sporo udało nam się pozbierać. Wszystkie oddałam koleżance, bo ja je mam nawet za płotem u siebie w Polsce
Miłego dnia wszystkim
18 kwietnia 2023 06:55 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry..  Ja wczoraj na spacer po okolicy się wybrałam. Obczailam najbliższe sklepy bo zmiana nie zdążyła mi pokazać a tutaj chyba za często z babka się na zakupy nie jeździ z tego co słyszałam  Wszystkim życzę miłego i pogodnego wtorku. 
18 kwietnia 2023 07:29 / 6 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam po dłuzszej przerwie.Dołacze do Was w niedzielę, narazie dogladam Piotra i powoli wyciagam walizkę.Nie wiem jaką pogodę tam zastanę.Milego dnia Wszystkim.
18 kwietnia 2023 07:31 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo i mamy kolejnt dzień przed soba wszystkim miłego i spokojnego dzionka i do przodu 
18 kwietnia 2023 07:47 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dnia opiekunkowo 

18 kwietnia 2023 07:58 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Pozdrawiam po dłuzszej przerwie.Dołacze do Was w niedzielę, narazie dogladam Piotra i powoli wyciagam walizkę.Nie wiem jaką pogodę tam zastanę.Milego dnia Wszystkim.

Nie strasz zimnem.  Bierz letnie rzeczy to wiosna przyjdzie na dobre. Ja mam same cienkie już . Oprócz tych grubszych cibw nich przyjechałam i dobrze bo wczoraj dżinsowa kurtkę ubrałam już bo tak tu ciepło się zrobiło. 
18 kwietnia 2023 08:11 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ja tylko na chwilkę, bo lete do pracy .
Spokojnego dnia życzę 
18 kwietnia 2023 09:27 / 4 osobom podoba się ten post