Powitajki przy kawie 74

16 kwietnia 2023 09:53 / 4 osobom podoba się ten post
16 kwietnia 2023 10:06 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, szary,mokry,wiosenny dzień. Musimy włożyć trochę wysiłku ,żeby minął pogodnie i przyjemnie. Zadbajmy o małe przyjemności ,poczujemy że jesteśmy lepsi dla siebie,a tym samym dla innych. Dobrego dnia życzę 
16 kwietnia 2023 10:55 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piękny słoneczny poranek .Dla mnie to wczesna pora, ponieważ wczoraj musiałam jechać do pracy i wróciłam o 4.30 do domu .Wróciłam z pysznym tortem , kawkę już wypiłam i kawałek tortu spróbowałam .Pyszny ,puszysty, wilgotny i... słodki .
Teraz z czystym sumieniem pośpie , bo noc była wyjątkowo ciężka .
Dobrego dnia wszystkim 
16 kwietnia 2023 11:04 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, szary,mokry,wiosenny dzień. Musimy włożyć trochę wysiłku ,żeby minął pogodnie i przyjemnie. Zadbajmy o małe przyjemności ,poczujemy że jesteśmy lepsi dla siebie,a tym samym dla innych. Dobrego dnia życzę :angel3:

Ja nie muszę się czuć  lepsza . Dla mnie to normalność .I nie chce opisywać swoich uczynków,.bo wystarczy, że sama wiem co robię dla innych . Szacunek, uwaga ,współczucie, empatia jest przypisana dla całej populacji ludzkiej .I nie traktujmy tego jak coś nadzwyczajnego .
16 kwietnia 2023 11:18 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ja nie muszę się czuć  lepsza . Dla mnie to normalność .I nie chce opisywać swoich uczynków,.bo wystarczy, że sama wiem co robię dla innych . Szacunek, uwaga ,współczucie, empatia jest przypisana dla całej populacji ludzkiej .I nie traktujmy tego jak coś nadzwyczajnego .

To wszystko o czym piszesz,empatia, szacunek itd nie są mi obce i nie są też czymś nadzwyczajnym. O sobie zdarza mi się zapominać. Ale tylko zdarza. To już wiem na pewno,jak jestem dobra dla siebie,to i innym jest ze mną dobrze . Nie widzę też nic złego w tym,jak ktoś coś o "uczynkach" pisze. Czytając o innych, może nie inspiruję się,ale rozglądam się wokół siebie, jestem bardziej uważna na innych 
16 kwietnia 2023 12:03 / 4 osobom podoba się ten post
Zaraz obiadek, zmienniczka się położyła.Po południu przyjdzie córka poznać.Kobietka stwierdziła że może z 5tyg.max zostanie(warunki jej przedstawione:osobne piętro..).Izba na strychu od razu wysłała zdjęcia do firmy że niezgodność z opisem.Powiedziala, chce cnj.2wolne popołudnia w tyg. Bo będzie ciepło, a ona dużo spaceruje i zwiedza.Fajnie że taka konkretna. Po obiadku i ja się położę na dole (bagaże zniesione, tylko dopakowac z łazienki resztę).Bus dopiero wieczorem, wyjazd stąd po16. Odezwę się z domu.Milej niedzieli wszystkim
16 kwietnia 2023 12:06 / 3 osobom podoba się ten post
Tamara

Zaraz obiadek, zmienniczka się położyła.Po południu przyjdzie córka poznać.Kobietka stwierdziła że może z 5tyg.max zostanie(warunki jej przedstawione:osobne piętro..).Izba na strychu:strach na wroble: od razu wysłała zdjęcia do firmy że niezgodność z opisem.Powiedziala, chce cnj.2wolne popołudnia w tyg. Bo będzie ciepło, a ona dużo spaceruje i zwiedza.Fajnie że taka konkretna. Po obiadku i ja się położę na dole (bagaże zniesione, tylko dopakowac z łazienki resztę).Bus dopiero wieczorem, wyjazd stąd po16. Odezwę się z domu.Milej niedzieli wszystkim:kwiatek dla ciebie1:

Przyjemnej i bezpiecznej podróży do domu i fajnego urlopu
16 kwietnia 2023 12:11 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Przyjemnej i bezpiecznej podróży do domu i fajnego urlopu:flaga Polski:

17 kwietnia 2023 06:39 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Nowy tydzień czas zacząć. Wstałam wcześniej bo musiałam sobie gloweumyc . Wczoraj padłam jak kawka . Teraz filiżanka aromatycznego napoju . Wszystkim życzę żeby był.sookojny i pogodny. 
17 kwietnia 2023 07:08 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dnia opiekunkowo 
17 kwietnia 2023 07:25 / 4 osobom podoba się ten post
Allo, allo  - myślami, że dzisiaj niedziela, więc leżę sobie dobrze, że mam TVN .Tak mi czas umyka , aż niemoralne to jest .
Miałam plan ale się rozwalił , postaram się nadrobić i dogonić czas.
Dobrego dnia .
17 kwietnia 2023 07:25 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo w nowym tygodniu miłego i spokojnego poniedziałku 
17 kwietnia 2023 07:50 / 3 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Zaczynam trzeci tydzień "na adresie"
Miłego dnia wszystkim
17 kwietnia 2023 08:16 / 3 osobom podoba się ten post
Tamara

Zaraz obiadek, zmienniczka się położyła.Po południu przyjdzie córka poznać.Kobietka stwierdziła że może z 5tyg.max zostanie(warunki jej przedstawione:osobne piętro..).Izba na strychu:strach na wroble: od razu wysłała zdjęcia do firmy że niezgodność z opisem.Powiedziala, chce cnj.2wolne popołudnia w tyg. Bo będzie ciepło, a ona dużo spaceruje i zwiedza.Fajnie że taka konkretna. Po obiadku i ja się położę na dole (bagaże zniesione, tylko dopakowac z łazienki resztę).Bus dopiero wieczorem, wyjazd stąd po16. Odezwę się z domu.Milej niedzieli wszystkim:kwiatek dla ciebie1:

Dopiero dzisiaj odczytałam wpis .
Pewnie już w domku jesteś 
Odpoczywaj i odwiedzaj nas  
Powodzenia .

17 kwietnia 2023 08:32 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. I już mamy nowy tydzień . Przede mną dzisiaj jeszcze zakupy,masaż i domykanie walizki. O 17:30 wyjazd na lotnisko w Gdańsku. I polecę późnym wieczorem do dzieci i wnuków. Ciągle się dzieje . Przyjemnego poniedziałku i dobrego całego tygodnia