Powitajki przy kawie 74

12 kwietnia 2023 20:56 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mnie to zmartwiło, że Malgi tak "zwężyło" nagle :lol1:

Raczej żmijka ze mnie wychodzi...
12 kwietnia 2023 21:19 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Raczej żmijka ze mnie wychodzi...:strzela z bicza:

No ok, ale dlaczego mnie bijesz? 
12 kwietnia 2023 22:11 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

No ok, ale dlaczego mnie bijesz? :lol1:

To żmijkę obijam, nie Ciebie. Ciebie koffam i mogę najwyżej
13 kwietnia 2023 05:00 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry obudziłam się na dobre .To jakąś choroba czy co , że dzień w dzień budzę się wcześnie rano ale tylko wiosna i latem . Przypadek kliniczny . Jeszcze nie pada choć wczoraj prognozowali deszcz na zachodzie .Dzisiaj wyjątkowo jadę do pracy na nocną zmianę .Zastępstwo mam .Ccsly dzień będzie do zagospodarowania . Kawy bym się napiła , express dość głośny a cały dom jeszcze śpi .Odczekam do pierwszych ruchów .
Dobrego, spokojnego dnia życzę .
13 kwietnia 2023 06:19 / 6 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
Dziś muszę wcześniej wstać, bo ogrodnik przychodzi w czasie naszego normalnego wstawania
Miłego i spokojnego dnia wszystkim
13 kwietnia 2023 06:38 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dnia  zbliża się kolejny weekend 
13 kwietnia 2023 06:44 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.   Śniadanko zjedzone kawka się pije ☕ . Dziś wizyta u kobiecego lekarza i odwiedziny rodziców. Sporo km przede mną za kierownicą. Dobrze , że nie pada tylko słońce ☀️ za oknem. 
Miłego dnia opiekunkowo. 
13 kwietnia 2023 07:18 / 6 osobom podoba się ten post
13 kwietnia 2023 07:33 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo w czwartek wszystkim miłego i spokojnego dnia
13 kwietnia 2023 08:22 / 5 osobom podoba się ten post
Allo Allo dzieńdybry
13 kwietnia 2023 09:03 / 6 osobom podoba się ten post
marta74

Dzień dobry :chaplin::kawa::kawa1: spokojnego dnia :kwiatek dla ciebie2: zbliża się kolejny weekend :radosc1:

Lecą te dni ;) Ale to dobrze. Dobrego dnia :) 
13 kwietnia 2023 10:42 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,witam radośnie. Kolejny przyjemny dzień przede mną. Po śniadanku z przyjaciółką u Niej w domu. Niestety,na tarasie chłodno bo słońca dzisiaj brak.. O 11tej masaż, później trochę sklepów i stolarz. A po południu,w większym gronie wyjazd do Reszla na najlepszą pizzę w okolicy. Dobrego dnia życzę 
13 kwietnia 2023 10:50 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry,witam radośnie. Kolejny przyjemny dzień przede mną. Po śniadanku z przyjaciółką u Niej w domu. Niestety,na tarasie chłodno bo słońca dzisiaj brak.. O 11tej masaż, później trochę sklepów i stolarz. A po południu,w większym gronie wyjazd do Reszla na najlepszą pizzę w okolicy. Dobrego dnia życzę :angel3:

Przestań Gusiu objadać się nie zdrową żywnością . A cholesterol ? Wpadnij do mnie na rosołek, już pachnie smakowicie 
13 kwietnia 2023 14:59 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Przestań Gusiu objadać się nie zdrową żywnością . A cholesterol ? Wpadnij do mnie na rosołek, już pachnie smakowicie :mniam:

Aj tam,od czasu do czasu trzeba coś niezdrowego przekąsić
A cholesterol? Tabletki mam
14 kwietnia 2023 05:45 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry to ja poranny ptaszek . Pada deszcz ,cieplutko , mam całą noc okno otwarte .Dobrego słonecznego dnia życzę