Nie życzę Tobie źle ale przyjdzie taki moment , że bomba wybuchnie i powiedz STOP!!!! Wiem, że łatwo się pisze. Ja właśnie z moim ❤️ jesteśmy w takim punkcie. Pieniądze to nie wszystko. Czasami łzy potrafią wytłumaczyć wszystko.
Nie życzę Tobie źle ale przyjdzie taki moment , że bomba wybuchnie i powiedz STOP!!!! Wiem, że łatwo się pisze. Ja właśnie z moim ❤️ jesteśmy w takim punkcie. Pieniądze to nie wszystko. Czasami łzy potrafią wytłumaczyć wszystko.
Ja nie mam problemu z moim kochaniem ?
Zapętoliłam się w pracy i nie wiem jak to się skończy. Napiszę wprost, firma wie, że mi zależy na tym zleceniu i bezczelnie to wykorzystuje, a ja mam dwa wyjścia (jak zwykle) albo postawić się firmie, co może skutkować, że już tu nie przyjadę, przy okazji oczywiście powiedzieć o działaniach firmy Józka bratowej, bo ona tu rządzi, albo cierpliwie to znosić, tylko, że moja cierpliwość już się wyczerpała.
W związku z tą sytuacją, idę nad jezioro popływać statkiem, bo nie wiem czy jeszcze będę miała okazję ?
Ja musiałam się odciąć od siostry bo mnie tylko finansowo doiła na różne sposoby.Nie żałuję, bo znów ma komuś do zapłacenia 15tys.i jak zwykle byloby" Tamcia pożyczysz..?"
Ja musiałam się odciąć od siostry bo mnie tylko finansowo doiła na różne sposoby.Nie żałuję, bo znów ma komuś do zapłacenia 15tys.i jak zwykle byloby" Tamcia pożyczysz..?"
Dusiu,najważniejsze to żyć w zgodzie z samą sobą. Dbać o siebie,wtedy jesteśmy zadowolone i pewniejsze siebie,a tym samym i innym jest z nami dobrze. Wszystkiego dobrego i życzę Ci,żebyś znów zaczęła kończyć wpisy takimi emotkami :dobranoc2:,jak często to czyniłaś :aniolki:
Gusia miłość kwitnie tylko czasami pewne sprawy trzeba wyjaśnić i nie stawiać pracy jako proritet bo potem i uczucia padną. Kocham i czuję się kochana jednak trzeba było coś wyjaśnić.
Dzień dobry :chaplin:
Mamy już szósty dzień kwietnia 2023 roku :-)
Luke - 7 :oklaski1:
Tamara - 11 :super1:
Kika67 - 14 :super1:
marta74 - 22 :super1:
Malgi - 30 :super1:
Konwalia08 - 32 :super1:
creyzy - 33 :super1:
:kawa1::kawa::kawa1:
Ja cały czas ma szarym końcu :placze1:
Ja cały czas ma szarym końcu :placze1:
Nie martw się po Świętach na pewno ktoś dojedzie i już nie będziesz na końcu, a potem Ty pojedziesz na urlop, a inni będą zaczynać pracę. Tak to się plecie w tych Odliczajkach. Ja mam jeszcze 14 dni, a czuję się jakbym się wlokła na szarym końcu.
Uważaj bo Konwali na tylne koło najedziesz ???
A czemu Mammuelki nie dodałeś? :bezradny:
Ona ma dzisiaj 20 chyba?:aniolki:
Nic nie mówiła, a ja się nie narzucam?