Odliczam dni 24

05 kwietnia 2023 07:38 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Witam w środę 5 kwietnia 2023 roku :chaplin:
Święta już tuż, tuż:wielkanoc2:

magmab -  1  :flaga Polski: szczęśliwej podróży i udanego urlopu      
Luke  -  8  :hustawka:   
Tamara  -  12  :hustawka1:
Kika67  -  15  :pranie:
marta74  -  20  :suszenie:
Malgi  -  31  :gazeta1:
Konwalia08  - 33  :gitara:
creyzy  -  34  :kocha nie kocha:

:kawa1::kawa1::kawa1:

Luke, trafiłeś,to mam dziś w planie 
05 kwietnia 2023 07:58 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Witam w środę 5 kwietnia 2023 roku :chaplin:
Święta już tuż, tuż:wielkanoc2:

magmab -  1  :flaga Polski: szczęśliwej podróży i udanego urlopu      
Luke  -  8  :hustawka:   
Tamara  -  12  :hustawka1:
Kika67  -  15  :pranie:
marta74  -  20  :suszenie:
Malgi  -  31  :gazeta1:
Konwalia08  - 33  :gitara:
creyzy  -  34  :kocha nie kocha:

:kawa1::kawa1::kawa1:

Ja już wszystko mam porobione. Dzisiaj po sklepach idę połazić i może jeszcze coś dokupię. Chleb na Święta dopiero w sobotę mam zamiar kupić. 
Nic mi się nie chce i chciałbym żeby już było po Świętach. 
Popołudniu nad jezioro się wybieram, muszę zebrać myśli w ciszy i spokoju. 
Wczoraj doszłam do wniosku, że sama zapędziłam się w kozi róg i chyba będzie szach, mat, bo na tej  szachownicy życia każdy mój ruch będzie niewłaściwy. Pozostaje mi tylko czekać jak sprawy się potoczą. 
Na całe szczęście, to tylko sprawy zawodowe. 
05 kwietnia 2023 08:01 / 5 osobom podoba się ten post
marta74

Luke, trafiłeś,to mam dziś w planie :-)

Widzisz, jak czytam w Twoich myślach? 
05 kwietnia 2023 08:27 / 6 osobom podoba się ten post
Kika67

Ja już wszystko mam porobione. Dzisiaj po sklepach idę połazić i może jeszcze coś dokupię. Chleb na Święta dopiero w sobotę mam zamiar kupić. 
Nic mi się nie chce i chciałbym żeby już było po Świętach. 
Popołudniu nad jezioro się wybieram, muszę zebrać myśli w ciszy i spokoju. 
Wczoraj doszłam do wniosku, że sama zapędziłam się w kozi róg i chyba będzie szach, mat, bo na tej  szachownicy życia każdy mój ruch będzie niewłaściwy. Pozostaje mi tylko czekać jak sprawy się potoczą. 
Na całe szczęście, to tylko sprawy zawodowe. 

U mnie ostatnio podobnie tylko bardziej chodziło o sprawy rodzinne . Teraz zaczynam myśleć i sobie a nie o wszystkich w koło . 
05 kwietnia 2023 08:28 / 5 osobom podoba się ten post
Magmab szerokiej drogi do  i super zasłużonego urlopu. 
05 kwietnia 2023 11:01 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

:aniolki: U mnie ostatnio podobnie tylko bardziej chodziło o sprawy rodzinne . Teraz zaczynam myśleć i sobie a nie o wszystkich w koło . 

Nie wiem czy ja kiedyś zmądrzeje ??
05 kwietnia 2023 11:30 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Nie wiem czy ja kiedyś zmądrzeje ??
:aniolki:

Nie życzę Tobie źle ale przyjdzie taki moment , że bomba wybuchnie i powiedz STOP!!!! Wiem, że łatwo się pisze. Ja właśnie z moim ❤️ jesteśmy w takim punkcie. Pieniądze to nie wszystko. Czasami łzy potrafią wytłumaczyć wszystko. 
05 kwietnia 2023 11:35 / 5 osobom podoba się ten post
Oczko 21 dni
05 kwietnia 2023 11:43 / 4 osobom podoba się ten post
U mnie kontrakt troszkę się wydłuży Luke, poproszę od jutra 22 dni, dziękuję 
05 kwietnia 2023 12:26 / 2 osobom podoba się ten post
marta74

U mnie kontrakt troszkę się wydłuży :-)Luke, poproszę od jutra 22 dni, dziękuję :kwiatek dla ciebie:

Zrobi się 
05 kwietnia 2023 13:00 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Nie życzę Tobie źle ale przyjdzie taki moment , że bomba wybuchnie i powiedz STOP!!!! Wiem, że łatwo się pisze. Ja właśnie z moim ❤️ jesteśmy w takim punkcie. Pieniądze to nie wszystko. Czasami łzy potrafią wytłumaczyć wszystko. 

Ja nie mam problemu z moim kochaniem ?
Zapętoliłam się w pracy i nie wiem jak to się skończy. Napiszę wprost, firma wie, że mi zależy na tym zleceniu i bezczelnie to wykorzystuje, a ja mam dwa wyjścia (jak zwykle) albo postawić się firmie, co może skutkować, że już tu nie przyjadę, przy okazji oczywiście powiedzieć o działaniach firmy Józka bratowej, bo ona tu rządzi, albo cierpliwie to znosić, tylko, że moja cierpliwość już się wyczerpała.
W związku z tą sytuacją, idę nad jezioro popływać statkiem, bo nie wiem czy jeszcze będę miała okazję ?
05 kwietnia 2023 13:53 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ja musiałam się odciąć od siostry bo mnie tylko finansowo doiła na różne sposoby.Nie żałuję, bo znów ma komuś do zapłacenia 15tys.i jak zwykle byloby" Tamcia pożyczysz..?"
05 kwietnia 2023 16:40 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Magmab szerokiej drogi do :flaga Polski: i super zasłużonego urlopu. :moje_wakacje:

Dziękuję Dusiu ?
05 kwietnia 2023 16:48 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Widzisz, jak czytam w Twoich myślach? :smiech3:
:super:

Oj,czułabym się niebezpiecznie,gdybyś w moich czytał 
05 kwietnia 2023 16:52 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

:aniolki: U mnie ostatnio podobnie tylko bardziej chodziło o sprawy rodzinne . Teraz zaczynam myśleć i sobie a nie o wszystkich w koło . 

Dusiu,najważniejsze to żyć w zgodzie z samą sobą. Dbać o siebie,wtedy jesteśmy zadowolone i pewniejsze siebie,a tym samym i innym jest z nami dobrze. Wszystkiego dobrego i życzę Ci,żebyś znów zaczęła kończyć wpisy takimi emotkami ,jak często to czyniłaś