"Niestety" ale z uśmiechem,znaczy dobrze jest ?
"Niestety" ale z uśmiechem,znaczy dobrze jest ?
Czy ja miałam z Tobą do Ustronia jechać ?:smiech3:
A masz skierowanie do "senatorium", jak mówi moja teściowa? ??
Obojętnie jak to się mówi, chętnie bym pojechała, a skierowania nie trzeba mieć, zawsze można pojechać prywatnie :-)
Zgadza się, teraz i tam, od wielu lat, można i prywatnie jeździć i się leczyć. Sanatoria z reguły są w rękach prywatnych i jest pula miejsc dla komercyjnych, NFZ i ZUS. Więc, póki co, nie mam zamiaru być kuracjuszem komercyjnym. Tak samo służba zdrowia. Zdarza mi nam korzystać z wizyt prywatnych, jednak generalnie korzystam z państwowej służby zdrowia :-)
Zgadza się, teraz i tam, od wielu lat, można i prywatnie jeździć i się leczyć. Sanatoria z reguły są w rękach prywatnych i jest pula miejsc dla komercyjnych, NFZ i ZUS. Więc, póki co, nie mam zamiaru być kuracjuszem komercyjnym. Tak samo służba zdrowia. Zdarza mi nam korzystać z wizyt prywatnych, jednak generalnie korzystam z państwowej służby zdrowia :-)
O jakbym to przewidziała, to teraz na zapas. Szczęśliwej podróży w sobotę i udanego urlopu :-)?
Jo już nazot?Urlop miałam ,pofigliwalam z mężusiem i powrót?
Szybka jesteś :oklaski1:
Ja na figlowanie jeszcze muszę poczekać, ale będę miała całe 2 miesiące na to :radosc1:
Dzień dobry we wtorek 4 kwietnia :-)
magmab - 2 ??
Luke - 8 ?♂️
Tamara - 13 ??
Kika67 - 16 ??
marta74 - 21 ??
Malgi - 32 ??
Konwalia08 - 34 ??
creyzy - 35 ??
:kawa::kawa1::kawa: