A ja mam czarnego kota, który ciągle mi się pląta pod nogami.:kotek:
Za poważna sprawa .Mój mąż jest tylko mój .A kto wie czy przysłowie " przez żołądek do serca" nie stało by się ciałem ? Nie będzie gotował dla innych pan , chyba, że się wyprowadzi .....:placze1::placze1:
Też mam czarną w domu i 2× już przez nią straciłam równowagę bo się płacze pod nogami a to ci pech i kilka siniaków ?
Dzień dobry
Witam Wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia :slodki krolik:
Luke chyba znów dzisiaj zaspał ?
Biegnę rano pędem do Odliczajek, bo według moich rachunków zmiana kodu, tam na mnie powinna czekać, a tu główno odliczający sobie smacznie śpi, pewnie ?
Rano śnieżek prószył i była mgła, co moim zdaniem zapowiadało ładną pogodę, chyba się nie pomyliłam, bo teraz słonko już pięknie przyświeca.
Mała rzecz, a cieszy :radosc:
Kot Ci szczęście przynieść może, jeśli tylko chcesz.... ?
Dobrze, że mój piesio nie reaguje tak jak poprzedni na przypadkowe nadepnięcia, bo bym pewnie ślady ząbków miała nie raz na nodze ?
Przyzwyczajona jestem do zwierzaków od lat, a jednak czasami się zdarzy, że gdzieś pod nogami się zapląta.
Chyba cos zle spojrzalas. Odliczał przed 7 godzina.
Zwierzęta nie przynoszą pecha?
Ciekawski :) Ten co nas odwiedza, to juz w każdy kąt zajrzy-może ze skarbówki jest :)
No i dobry wieczór wszystkim :)
:kotek:
Dzien dobry,wypilam kawę i jeszcze się przytulę.A moze uda dospać mi się godzinkę?Wam miłego i spokojnego dnia życzę ☕☘️??