Powitajki przy kawie 73

02 kwietnia 2023 20:13 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

O własnie. Te pulpeciki jaglane chętnie zrobię. Moja mama robiła wegetarianskie potrawy i w tym gołąbki i tak mi te pulpety zapachniały. 
A so. Jeśli pozwolisz to się wieczorem na polską karte przełączę i przesle ci coś. Ktos szuka w CH, wygląda na to że są dość wymagający. Sama zresztą zobaczysz i nawet bedziesz mogła unterlagi sobie przesłac do nich czy pogadać. Nr tel, wszystko jest podane. 

Pozwolę ,nawet bardzo pozwolę . Toś mnie ,Tina,zaskoczyłaś??
02 kwietnia 2023 20:16 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Pozwolę ,nawet bardzo pozwolę :-). Toś mnie ,Tina,zaskoczyłaś??

O jezdeś :) Za 10 odpale tel z polską kartą i ci prześlę. Wsio objasnione przez córkę dziadków. Przeczytasz, zdecydujesz. 
02 kwietnia 2023 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

O jezdeś :) Za 10 odpale tel z polską kartą i ci prześlę. Wsio objasnione przez córkę dziadków. Przeczytasz, zdecydujesz. 

Dzięki ?
02 kwietnia 2023 20:50 / 7 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór a może już dobrej nocy powinnam życzyć. ??
02 kwietnia 2023 22:30 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Powinnaś ??
Dobranoc ?
03 kwietnia 2023 05:03 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dla nas młodych babek  to jeszcze wieczór.
03 kwietnia 2023 05:07 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ja już na nogach  dzisiaj znów wizyta w laboratorium . Teraz kąpiel i suszenie o 7.30 wyjazd.
Dobrego, słonecznego dnia życzę .
03 kwietnia 2023 07:10 / 8 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Wczoraj dotarłam spokojnie do Berlina, tzn trochę mną wiatr po szosie pomiatał, ale udało mi się bez szwanku na miejsce dotrzeć
Dziś zmienniczka jedzie do domu, a ja spokojnie przejmę pałeczkę.
Miłego i spokojnego dnia wszystkim
03 kwietnia 2023 07:36 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo w poniedziałek w nowym tygodniu wszystkim dobrego i spokojnego dzionka 
03 kwietnia 2023 07:54 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim w nowym tygodniu  dobrego dnia 
03 kwietnia 2023 08:02 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Kawa wypita śniadanko zjedzone . Co będę robić ?  bo za oknem  więc chyba za łopaty się weźmiemy .  Gdzie ta wiosna? Miłego dnia. 
03 kwietnia 2023 08:30 / 10 osobom podoba się ten post
A tutaj się ochłodziło, chociaż słonecznie i pogodnie 
Dzień dobry 
Życzę miłego i spokojnego dnia 
03 kwietnia 2023 09:23 / 7 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Witamy na pokładzie ???
03 kwietnia 2023 09:50 / 7 osobom podoba się ten post
Witam Wszystkichmyśmy dziś spali do 9 i dopiero niedawno po śniadaniu.Akurat żadnych porannych terminów.Jutro trzeba będzie przed 8 wstać bo ogrodnik 
03 kwietnia 2023 10:25 / 8 osobom podoba się ten post
magmab

Witamy na pokładzie ???

Mam nawet dobrą przyczepność do pokładu ?Dziekuje?
Dzień dobry  Wam .
Spitex odmówili bo jak babcia na tyle w formie ,że  właściwie sporo czynności koło siebie sama wykonuje, tylko duszowanie robimy razem i trzeba ją czasem przypilnować bo nogi słabe i może się przewrócić.  Wczesniej S. przychodził  2× dziennie bo nie było opiekunki. Ja pierwsza tu a rodzina pracująca.Teraz zaoszczędzą i to sporo(S.prywatny) a my zyskamy czas i nikt nas nie będzie o 7.20 z łóżka wyciągał  .Babcia zachwycona spala dziś do 9-ej jak na feriach w górach.Poza tym jak pcia męska Spitexu a tylko taka tu była Bh podopiecznej ubrała to do wieczora ryczalyśmy ze śmiechu. Ściągać każdy umie gorzej ubrać ??Jednemu tylko należy się medal najmlodszemu?
Miłego dnia?