Powitajki przy kawie 73

31 marca 2023 12:54 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję bardzo,jak do domciu,to tylko na luzie,oby pilot nie był jutro za bardzo wyluzowany :lol1:
W tym miesiącu dostałam też o 550 zł więcej,podobno tak zostanie bo to chyba ta rewaloryzacja,o której pisałaś :radosc:

Aaa okrojona 13 tke wypłacili razem z kwietniowa emerytura 
 W marcu to był dodatek na chusteczki higieniczne do otarcia łez 
31 marca 2023 13:34 / 3 osobom podoba się ten post
Mleczko

Aaa okrojona 13 tke wypłacili razem z kwietniowa emerytura 
 W marcu to był dodatek na chusteczki higieniczne do otarcia łez :-(

Kwietniową to ja dostanę dopiero 19 kwietnia
31 marca 2023 13:36 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo ??? serdecznie pozdrawiam z :moje_wakacje:
Czas tak szybko mija jak to w domu :gwiazdki_niebo:
Damessa u Gusia szerokości jutro :ferrari:
Malgi w niedzielę :ferrari:

Bardzo dziękuję 
31 marca 2023 19:56 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję bardzo,jak do domciu,to tylko na luzie,oby pilot nie był jutro za bardzo wyluzowany :lol1:
W tym miesiącu dostałam też o 550 zł więcej,podobno tak zostanie bo to chyba ta rewaloryzacja,o której pisałaś :radosc:

Toż na pewno nie będzie Leslie Nielsen ani nikt z jego świty  Nie te czasy :)
Doleć spokojnie do domku :)
31 marca 2023 19:58 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry Opiekunkowo!

Szerokości :)
31 marca 2023 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Toż na pewno nie będzie Leslie Nielsen ani nikt z jego świty :lol1: Nie te czasy :)
Doleć spokojnie do domku :)

Dziękuję 
31 marca 2023 22:25 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Szerokości :)

Dziękuję 
01 kwietnia 2023 01:30 / 6 osobom podoba się ten post
Już jest dzisiaj  więc witam, bo rano będę spala jak dzidziuś .Tak żeśmy się rozglądały, że zapomnialysmy o czasie . Jeszcze odwiozłam koleżankę na wieś  wynagrodziła  mnie jajkiem  Nie będę więcej pisala , bo wszystkich pobudze . Zakupy zrobiłam , takie jadalne  przy okazji kupiłam trzy doniczki begonii . Jutro posadze na tarasie w małych doniczkach, żeby  w  razie przymrozku zabrać do domu . Ah, zapomniałam napisać awansem " Dzień dobry ' to na  poranek .
01 kwietnia 2023 06:13 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo witam wszystkich w nowym miesiącu u o zdrowie pytam życząc miłego u spokojnego dnia 
01 kwietnia 2023 06:18 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio.Wczoraj ryłam w domu jak ...Posprzatałam ,wybrałam wykładzinę do swojego pokoju-w środę mają dopiero dowieźć a ja będę służyła za tragarza,bo muszę to ustrojstwo wnieść na drugie piętro.Spiesze się z wszystkim,bo w czwartek Piotr kładzie się na kardiologię i to dla Niego to bee or not to bee..

Muszę myśleć pozytywnie,ale niestety rozmawialiśmy wczoraj i o testamencie i...o naprawie auta,życie...Nie będę Was dalej dobijać, smacznej ☕lub ?.
01 kwietnia 2023 07:23 / 7 osobom podoba się ten post
01 kwietnia 2023 07:54 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo  witam i pozdrawiam serdecznie 
01 kwietnia 2023 08:01 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,całe szczęście że mój dzisiejszy wyjazd to nie psikus primaaprilisowy .
Z niepokojem zauważam,że oprócz Heetsów i IQosa,doszło uzależnienie od Forum. Zamiast się szykować do bloków startowych,to ja tutaj?.Łazienka zajęta,ja zdążyłam już pościel swoją ściągnąć,jak się wyszykuję to domknę walizkę.Pokój dla zmienniczki wysprzątany,powitalne tulipany w szklanym wazonie,swieczuszka i czekoladki na stoliku. Zaraz kawusia,nie chce mi się ale coś zjeść trzeba ,po 10tej w drogę ,bo już czas. Dziękuję wszystkim za życzenia szczęśliwej podróży a ja życzę Wam dobrego ,spokojnego dnia. I pogodnego,bo u mnie leje . Ale co tam,na sucho czy na mokro,ważne że do domku.
Trzymajcie się 
01 kwietnia 2023 08:13 / 5 osobom podoba się ten post
01 kwietnia 2023 08:24 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w nowym miesiącu
Jakoś nie mam ochoty na żarty, bo roboty jeszcze dużo, ale chęci już nie za dużo (do tej roboty)
Wczoraj jeszcze posadziłam kwiaty cebulowe w doniczki - frezje i inne pięknie pachnące letnie, kolorowe.
Przy okazji uprzątnęłam następny kącik w ogrodzie, ale jeszcze dużo zostało do zrobienia, ale teraz już nie zdążę z tymi pracami.
Za miesiąc będę miała co robić, a i pogoda pewnie będzie sprzyjająca.
Miłego dnia wszystkim