Powitajki przy kawie 73

30 marca 2023 09:47 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dziękuję. Tutaj gdzie ,marka teraz seniorka też nie mogłam narzekać. Rodzaj na dobrą i współpracująca z opiekunką . Wiedziała i rozumiała że nic od spania i babcia miała tabletki na sen. A cóż chora babcia i dobrze, że ja Pan Bóg zabrał bo to męka była. Dobrze, że morfne miała i odeszła w śnie , bardziej w spiaczce bo była od niedzieli.  Nigdy chyba nie zapomnę tej jej charczenia w ostatnich godzinach. ? Bardzo nie przyjemny i widok i dźwięk. Nie uciekłam. Byłam z nią do ostatniego tchnienia. :-(

30 marca 2023 09:51 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie też dziś deszczowo , ale spacer na przerwie, choćby krótki, musi być  spokojnego dnia życzę 
30 marca 2023 11:02 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry około południa ..Pogoda piękna , wiosenna, cieplutko i spokojnie .
Może wreszcie wiosna rozgości się  na dłużej .
Spokojnego dnia  
30 marca 2023 11:33 / 7 osobom podoba się ten post
U mnie też wiosennie i cieplutko. Witam się szybko życząc dobrego dnia. Już dopadła mnie ta reiserfiber,jakaś podenerwowana jestem,tak wewnętrznie,bez powodu. Babcia pojechała do dentysty w towarzystwie Giseli a ja w kuchni urzęduję. Spokojnego,przyjemnego czwartku 
30 marca 2023 11:49 / 6 osobom podoba się ten post
Gusia29

U mnie też wiosennie i cieplutko. Witam się szybko życząc dobrego dnia. Już dopadła mnie ta reiserfiber,jakaś podenerwowana jestem,tak wewnętrznie,bez powodu. Babcia pojechała do dentysty w towarzystwie Giseli a ja w kuchni urzęduję. Spokojnego,przyjemnego czwartku :angel3:

Wczoraj tak miałam.Ale dzisiaj już  ok.Bez spiny,robię  w/ g planu....Jutro leżakuję  i czekam na zmienniczke.
30 marca 2023 13:07 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek czwartkowo, dziś wyspana,bo niestety wczoraj zapodałam sobie tabsa na spanie.Tak dłużej nie mogłabym funkcjonować.Ale ja z innej beczki.Wiecie, że zbliża się czas rozliczenia podatkowego.Jezeli mogłabym,to wspomnę o oddaniu 1,5% na rzecz naszej koleżanki,walczącej z rakiem jelita grubego.Ja już to zrobiłam.Marta nie jest już na tym forum,ale mam z Nią miły kontakt do dziś.To tyle.

To ta rackn"rollowa zbiórka tak? 
30 marca 2023 13:15 / 6 osobom podoba się ten post
U nas trzmiele w ogrodziechyba gdzieś blisko mają gniazdo 
30 marca 2023 13:54 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Wczoraj tak miałam.Ale dzisiaj już  ok.Bez spiny,robię  w/ g planu....Jutro leżakuję  i czekam na zmienniczke.

A ja zmienniczki pewnie nie zobaczę. Nie kontaktowała się też ze mną,myślęże to dobrze. Zostawię list powitalny z najważniejszymi informacjami. Nie chcę niczego sugerować,co i jak,to ona będzie teraz rządzić. Zostawię swój nr telefonu,jak będzie chciała,to będzie mogła się skontaktować. Ona przyjeżdża ok 11-13,a ja muszę wyjechać z domu najpóźniej o 10:30. Już potwierdziłam w agencji gotowość do powrotu tutaj,od połowy maja do końca czerwca. Dosłałam też szybko kolejne referencje,które wczoraj przysłała mi siostra Pedepci. Bardzo dobre oczywiście A co,niech wiedzą z kim pracują ?
30 marca 2023 15:59 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

A ja zmienniczki pewnie nie zobaczę. Nie kontaktowała się też ze mną,myślęże to dobrze. Zostawię list powitalny z najważniejszymi informacjami. Nie chcę niczego sugerować,co i jak,to ona będzie teraz rządzić. Zostawię swój nr telefonu,jak będzie chciała,to będzie mogła się skontaktować. Ona przyjeżdża ok 11-13,a ja muszę wyjechać z domu najpóźniej o 10:30. Już potwierdziłam w agencji gotowość do powrotu tutaj,od połowy maja do końca czerwca. Dosłałam też szybko kolejne referencje,które wczoraj przysłała mi siostra Pedepci. Bardzo dobre oczywiście :lol1:A co,niech wiedzą z kim pracują ?

Referencje  zawsze biorę, teraz oczywiście  też 
30 marca 2023 18:40 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Referencje  zawsze biorę, teraz oczywiście  też :super:

ja jestem ciekawa co by mi tu napisal Córka pewnie zamiast sama napisać to ojcu by dała..
30 marca 2023 20:12 / 5 osobom podoba się ten post
Tamara

:-) ja jestem ciekawa co by mi tu napisal:boi sie: Córka pewnie zamiast sama napisać to ojcu by dała..

Z referencjami to jest tak: są  tylko dobre!!! Zlych nie piszą  bo przecież wylądują w koszu na śmieci. Reasumujac : Referencje to  tz.pochwała....
30 marca 2023 20:52 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Z referencjami to jest tak: są  tylko dobre!!! Zlych nie piszą  bo przecież wylądują w koszu na śmieci. Reasumujac : Referencje to  tz.pochwała....:upup:

No logiczne, ale też potrafią pisać tzw.kodami "Die habe sich die muhe gegeben" się starała..(nie znaczy to jednak że dobrze pracowała).Albo "sie mag geselschaft" była towarzyska (nie wszędzie będzie to dobrze odbierane). Jak takich dziwnych tekstów nie ma-znaczy ok. Akurat jeszcze tak nie miałam(mam 4ref po 3,2 lata na  stalych sztelach gdzie byłam ale już Pdp.odeszli) ale wiem że tak potrafią napisać. 
30 marca 2023 21:02 / 3 osobom podoba się ten post
Tamara

No logiczne, ale też potrafią pisać tzw.kodami "Die habe sich die muhe gegeben" się starała..(nie znaczy to jednak że dobrze pracowała).Albo "sie mag geselschaft" była towarzyska (nie wszędzie będzie to dobrze odbierane). Jak takich dziwnych tekstów nie ma-znaczy ok. Akurat jeszcze tak nie miałam(mam 4ref po 3,2 lata na  stalych sztelach gdzie byłam ale już Pdp.odeszli) ale wiem że tak potrafią napisać. 

Nie spotkałam  się  z takimi wpisami...
30 marca 2023 21:11 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Nie spotkałam  się  z takimi wpisami...
:boi sie:

Osobiście też, ale tak piszą nie raz 
31 marca 2023 06:39 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo!