Powitajki przy kawie 73

31 marca 2023 06:43 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Ja już przy kawce ☕ bo moje kochanie ❤️ zrobiło mi niespodziankę i dziś już przyjechał o 4 rano.  Teraz śpi i słychać , że chlop jest w domu bo chrapie. Ja zaraz wyruszam do biedronki i na skład elektrosmieci bo mi córcia parę gratów oddała z Lublina . O a ma tam daleko i bez auta a prościej mamie do auta rzucić. i niech mama wywozi. 
Do mnie wczoraj odezwała się firma co rekrutuje opiekunki do Szwajcarii. Może spróbuję? ?
Damessa i Gusia spokojnej drogi i super urlopu. Nabierać siły do kolejnej pracy. 
Wszystkim super dnia i optymizmu. 
31 marca 2023 06:52 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. Ja już przy kawce ☕ bo moje kochanie ❤️ zrobiło mi niespodziankę i dziś już przyjechał o 4 rano. :radosc1: Teraz śpi i słychać , że chlop jest w domu bo chrapie.:smiech3: Ja zaraz wyruszam do biedronki i na skład elektrosmieci bo mi córcia parę gratów oddała z Lublina . O a ma tam daleko i bez auta a prościej mamie do auta rzucić. :-)i niech mama wywozi. :smiech3:
Do mnie wczoraj odezwała się firma co rekrutuje opiekunki do Szwajcarii. Może spróbuję? ?
Damessa i Gusia spokojnej drogi i super urlopu. Nabierać siły do kolejnej pracy. 
Wszystkim super dnia i optymizmu. 

Dziękuje bardzo
31 marca 2023 07:10 / 8 osobom podoba się ten post
Witaj opiekunkowo w piątek piatunio piatunieczek zaczynamy weekend wszystkim udanego i spokojnego dzionka 
31 marca 2023 07:26 / 8 osobom podoba się ten post
Witajcie Kochani.Damessa i Gusia-cudownego urlopu życzę.Spałam do teraz i to bez tabsa,bo wczoraj ryłam jak wół.Wynosiłam dobre,ale za małe na mnie rzeczy do pokemnika PCK,potem kilka rund z drugiego piętra z workami-robiłam porządki w swoich szafach, choć nie wiem,czy do Bozego Narodzenia zdążę.I tak ciurkiem poszły książki,których nigdy nie obejrzę,do zniszczarki zbedne papiery...Jak wielbład dwugarbny wracałam też z marketu,mimo że miałam listę zakupów.Ale był 12rolkowy klo papier w angebocie i jak tu nie kupić ?? Wszystko to pod kątem dzisiejszego zakupu wykładziny w moim pokoju,bo na starą już patrzeć nie mogę bo oby tylko Piotr nie wymyslil czegoś innego.Nawet zdazyłam zamowic wizytę u fryzjera,bo moje włosy straszą nie tylko w Halloween.Narazie tyle,spadam na kawę,pa.
31 marca 2023 07:38 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry a ja  na luzie nie wiem nawet jaki jest dzień . Pomalutku bez pośpiechu zdążam ze swoimi sprawami . Pogoda typowo wiosenna , ciepło ale wilgotno wymarzoną pogoda do wysiewu kwiatków . Są dni , że mogę świat wywalić do góry nogami . A są też takie , że nic na nogi postawić nie może 
Jestem zodiakalnym bliźniakiem i ciężko za mną nadążyć . Taki mam przypisany charakter . 
Życzę spokoju i zdrowia .Dobrego dnia 
31 marca 2023 07:41 / 8 osobom podoba się ten post

Dzień dobry 
Deszczowo, ale ciepło. Może później się rozpogodzi. 
Miłego dnia 
31 marca 2023 07:54 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry mnie też deszcz dziś przywitał ale tak było i wczoraj, a po południu sucho i nawet słoneczko się pokazało. Może i  dziś tak będzie. Życzę wszystkim spokojnego dnia 
31 marca 2023 07:58 / 7 osobom podoba się ten post
31 marca 2023 08:07 / 8 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo - weekendowo
Mój ostatni w domu - w niedzielę rano dołączę do ludu pracującego i odliczającego.
Dziś fryzjerka na mnie czeka i małe zakupy podstawowych produktów.
Wczoraj zrobiłam trochę remanentu w spiżarni i wiem czego ewentualnie mogę szukać.
Miłego dnia ludkowie i spokojnego weekendu
31 marca 2023 08:17 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Witajcie Kochani.Damessa i Gusia-cudownego urlopu życzę.Spałam do teraz i to bez tabsa,bo wczoraj ryłam jak wół.Wynosiłam dobre,ale za małe na mnie rzeczy do pokemnika PCK,potem kilka rund z drugiego piętra z workami-robiłam porządki w swoich szafach, choć nie wiem,czy do Bozego Narodzenia zdążę.I tak ciurkiem poszły książki,których nigdy nie obejrzę,do zniszczarki zbedne papiery...Jak wielbład dwugarbny wracałam też z marketu,mimo że miałam listę zakupów.Ale był 12rolkowy klo papier w angebocie i jak tu nie kupić ?? Wszystko to pod kątem dzisiejszego zakupu wykładziny w moim pokoju,bo na starą już patrzeć nie mogę bo oby tylko Piotr nie wymyslil czegoś innego.Nawet zdazyłam zamowic wizytę u fryzjera,bo moje włosy straszą nie tylko w Halloween.Narazie tyle,spadam na kawę,pa.

Dzięki  bardzo!
31 marca 2023 08:44 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Piękny dzień się zapowiada na Bawarii, słoneczko dzisiaj przyświeca i jest ciepło. Józek od spaceru się nie wymiga 
Wczoraj był trochę stresujący dzień, ale przynajmniej pozbyłam się mojej niezbyt fajnej zmienniczki, znaczy się rodzina się jej pozbyła, taką wiadomość przekazała mi bratowa Józka, a ja nie mam zamiaru się za nią wstawić i ingerować w czyjeś decyzję, zresztą nie zasłużyła sobie na to. 
Pobyt przedłużyłam do 20 tego kwietnia, bo wtedy pasuje przyjazd mojej koleżance. 
Mam nadzieję, że będzie zadowolona z pracy i liczę na stałą współpracę. 
Miłego i spokojnego dnia Wszystkim życzę
Niestety kolejne Święta będę spędzała z Józkiem ??

31 marca 2023 08:54 / 6 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry a ja  na luzie nie wiem nawet jaki jest dzień . Pomalutku bez pośpiechu zdążam ze swoimi sprawami . Pogoda typowo wiosenna , ciepło ale wilgotno wymarzoną pogoda do wysiewu kwiatków . Są dni , że mogę świat wywalić do góry nogami . A są też takie , że nic na nogi postawić nie może 
Jestem zodiakalnym bliźniakiem i ciężko za mną nadążyć . Taki mam przypisany charakter . 
Życzę spokoju i zdrowia .Dobrego dnia :-)

Mleczko,luz luzem,ale mamy dzisiaj piątek,ostatni dzień marca i ostatni ,dla mnie i Damessy,dzień w pracy,jutro ruszamy do domków. No takie rzeczy wiedzieć należy 
I dzień dobry wszystkim z źyczeniami pięknego dnia
31 marca 2023 09:20 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ??? serdecznie pozdrawiam z 
Czas tak szybko mija jak to w domu 
Damessa u Gusia szerokości jutro 
Malgi w niedzielę 
31 marca 2023 10:08 / 7 osobom podoba się ten post
Gusia29

Mleczko,luz luzem,ale mamy dzisiaj piątek,ostatni dzień marca i ostatni ,dla mnie i Damessy,dzień w pracy,jutro ruszamy do domków:radosc:. No takie rzeczy wiedzieć należy :lol1:
I dzień dobry wszystkim z źyczeniami pięknego dnia:angel3:

Życzę Wam bezpiecznej podróży i na luzie .
Ja na luzie zapatrzona swoje konto bankowe , które właśnie zostało zasilone przez ZUS . Wiele rzeczy należy wiedzieć a niektóre nawet powinno .

Odpoczywajcie w domu i cieszcie się życiem. Gdybyście wybierały się do  mnie na obiad to dajcie cynk .
31 marca 2023 12:34 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Życzę Wam bezpiecznej podróży i na luzie .
Ja na luzie zapatrzona swoje konto bankowe , które właśnie zostało zasilone przez ZUS . Wiele rzeczy należy wiedzieć a niektóre nawet powinno .

Odpoczywajcie w domu i cieszcie się życiem. Gdybyście wybierały się do  mnie na obiad to dajcie cynk .

Dziękuję bardzo,jak do domciu,to tylko na luzie,oby pilot nie był jutro za bardzo wyluzowany 
W tym miesiącu dostałam też o 550 zł więcej,podobno tak zostanie bo to chyba ta rewaloryzacja,o której pisałaś