Powitajki przy kawie 72

05 stycznia 2023 14:22 / 6 osobom podoba się ten post
Witam już w kraju
Podróż kombinowana, z, udziałem dwóch przewoźników Ale jestem  cały i zdrowy. Wszystkiego dobrego dla Was. Tego Wam życzę z całego serca 
Urlop czas zacząć
05 stycznia 2023 14:44 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Witam już w kraju:chaplin:
Podróż kombinowana, z, udziałem dwóch przewoźników:-) Ale jestem  cały i zdrowy. Wszystkiego dobrego dla Was. Tego Wam życzę z całego serca :serce:
Urlop czas zacząć:super::buziaki1:

Wypoczywaj, chociaż w zasadzie nie ma po czym .Będzie Ci Jana brakowało 
05 stycznia 2023 14:59 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Wypoczywaj, chociaż w zasadzie nie ma po czym .Będzie Ci Jana brakowało :lol3:

No ba. Powiedzieli mi, że zawsze mogę tu wrocić
Ale..... Nie mówię nie
05 stycznia 2023 15:42 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. 
Ja już po robocie, jeszcze tylko kolacje podam Józkowi i nie płacz kiedy odjadę 
O 19 05 ma bus po mnie przyjechać 
Trzymta się cieplutko i dbajcie o siebie, do zobaczenie, po tej lepszej stronie 
05 stycznia 2023 16:04 / 5 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry. 
Ja już po robocie, jeszcze tylko kolacje podam Józkowi i nie płacz kiedy odjadę :smiech3:
O 19 05 ma bus po mnie przyjechać :radosc1:
Trzymta się cieplutko i dbajcie o siebie, do zobaczenie, po tej lepszej stronie :flaga Polski:

i wracaj szczęśliwie do domku i najbliższych 
06 stycznia 2023 05:45 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam się  z Wami  wraz z  Trzema Królami Czekam na busa...Milego dnia  kochani.
06 stycznia 2023 07:55 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim!

Cieszę się, że wolne dzisiaj, muszę chatę ogarnąć, bo jutro przyjeżdża z wizyta dłuuugo niewidziana kuleżanka :D aż machnę z tej okazji swoje najlepsiejsze brownie z truskawkami :)
Zdrowia załodze, bo czytam że kilka z was choruje, straszny czas, pogoda idealna dla tej zarazy wszelakiej, mróz by się przydał.
Ściskam każdego!
06 stycznia 2023 08:15 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry. Witam się  z Wami  wraz z  Trzema Królami :-)Czekam na busa...Milego dnia  kochani.

Spokojnej drogi
A w temacie witam piątkowo
Już się niby lepiej czułam, ale... no właśnie ciągle jest jakieś "ale".
Właściwie to nawet z domu nie wychodzę, nie licząc otwierania okna kotu, który ciągle wchodzi lub wychodzi
Wczoraj wieczorem mój całe popołudnie i wieczór przespał, z małymi przerwami na kaszel i katar. Ja sobie zrobiłam wieczorek filmowy do prawie drugiej w nocy. A potem zasnać nie umiałam Za to teraz jestem znowu jakaś niewyraźna, a już trzeba by było autko zapakować, bo jutro rano kierunek Niemcy. Tak sobie myślę, że jeszcze do południa sobie pofolguję, a potem ruszę swoje cztery litery i spakuję wszystko co mi będzie potrzebne czy niepotrzebne. Dobrze, że mam duże auto - to spokojnie wszystko się zmieści.
Wszyskim spokojnego świętowania i nie przemęczajcie się
06 stycznia 2023 08:27 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  po jaja jadę 
Malgi zdrowiej 
Damessa 

06 stycznia 2023 08:33 / 7 osobom podoba się ten post
Witam Piątkowo.  Dziś już bez pomyłki.  Szaro, buro i deszcz za oknem ale wiatr trochę ucichł. 
Czekam na info kiedy mój wyjazd bo nowe zjecenie pomiędzy 8-10 mam tam być. Narazie nawet umowy na meilu nie ma. Dziś mają wolne ale może się cis wyjaśni. Dziś popołudniu moje kochanie ❤️ już wyjeżdża więc póki co to pakowanie. Jeszcze mu zaraz mielonych nasmażę to sobie Świerże pozabiera. 
Damesa i Malgi zdrowia i szerokiej drogi. 
Wszystkim spokojnego dnia. 
06 stycznia 2023 08:59 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  u na pogodnie , wiatr ustal niebo się przetarło .Zanosi się znośny dzień .Nie wiem co on dzisiaj przyniesie, oby dobre chwile .Jeszcze leżakuje w domu cichutko i cieplutko .Moje koty ??? już po śniadaniu śpią i chrapią .Noc spędziły gdzieś po za domem w miejscu tylko im wiadomym .Moja kawka dymi , oglądam " Nędzników" i ożyje jak skończy się film .
Dobrego dnia życzę, musi taki być .
06 stycznia 2023 09:40 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  Życzę Wam spokojnego dnia 
06 stycznia 2023 09:57 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo :slodki krolik: po jaja jadę :wielkanoc2:
Malgi zdrowiej :najlepszego2:
Damessa :najlepszego2:

06 stycznia 2023 09:58 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam Piątkowo. :chaplin: Dziś już bez pomyłki. :-) Szaro, buro i deszcz za oknem ale wiatr trochę ucichł. 
Czekam na info kiedy mój wyjazd bo nowe zjecenie pomiędzy 8-10 mam tam być. Narazie nawet umowy na meilu nie ma. Dziś mają wolne ale może się cis wyjaśni. Dziś popołudniu moje kochanie ❤️ już wyjeżdża więc póki co to pakowanie. Jeszcze mu zaraz mielonych nasmażę to sobie Świerże pozabiera. 
Damesa i Malgi zdrowia i szerokiej drogi. 
Wszystkim spokojnego dnia. 

06 stycznia 2023 10:58 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry już z domu 
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia