Powitajki przy kawie 69

07 kwietnia 2022 08:22 / 3 osobom podoba się ten post
Czuwaj wiaro!
Kawa, kawusia,
ciacho, ciasteczko,
No pycha, pychota,
Śniłem, wyśniłem,
Chodzę nie leżę...

07 kwietnia 2022 08:23 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo przy kawie . Myślałam że z łóżka mnie w nocy wywieje, tak wiatr żaluzjami łomotał i na dachu harcował. Teraz trochę się uspokoił, zmęczony pewnie nocną zabawą. Znów padać zaczyna,jeszcze do niedzieli ma tak pozostać. 
Ale już czwartek, więc damy radę? 
Dobrego dnia życzę 
07 kwietnia 2022 08:33 / 7 osobom podoba się ten post
Cześć 
Ja dziś zakupy te duże, potem pieska dostaniemy na 2 godz i przeleci .Fajnego dnia życzę ?
07 kwietnia 2022 09:14 / 6 osobom podoba się ten post
Dzieki będzie fajny, bo w domciu juz ok , a bardzo się zwłaszcza o synową martwiłam. Dziś dzien prania faktycznie :) A pierzemy naszego Leffka- dziadka 
Spokojnego dnia :) 
07 kwietnia 2022 09:17 / 7 osobom podoba się ten post
Witam!Dzisiaj wspólna pauza z młodą koleżanką. Jedziemy autkiem na lumpyMiłego dnia życzę nam wszystkim 
07 kwietnia 2022 18:51 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa:) I co? Nałapałyście tych lumpów?  Pewnie się spóźniłam z radą, ale w taką pogodę, z ogródków piwnych pewnie wszystkich wywiało 
07 kwietnia 2022 19:09 / 5 osobom podoba się ten post
Może mi ktoś z Was wyjaśnić, jak to się dzieje, że często, chociaż się wyloguję z Forum, to widnieję jako zalogowana?
07 kwietnia 2022 19:10 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Damessa:) I co? Nałapałyście tych lumpów?  Pewnie się spóźniłam z radą, ale w taką pogodę, z ogródków piwnych pewnie wszystkich wywiało  :-)

Takie małe  cacko od Tom Tailor .Wielka hala,dużo ludzi,ciekawie  było.Taki prawdziwy  lumpexZeszło nam 1,5 godz.a wszystkiego  nie obejrzałyśmy. Pogoda  okropna,na drodze leżała  trampolina,tak hulał wiatr.
07 kwietnia 2022 19:11 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Takie małe  cacko od Tom Tailor .Wielka hala,dużo ludzi,ciekawie  było.Taki prawdziwy  lumpex:-)Zeszło nam 1,5 godz.a wszystkiego  nie obejrzałyśmy. Pogoda  okropna,na drodze leżała  trampolina,tak hulał wiatr.:zaskoczenie1:

07 kwietnia 2022 19:19 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Praktyczna rzecz. Klapka się Tomowi domknęła.Cacy jest.
07 kwietnia 2022 19:20 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Takie małe  cacko od Tom Tailor .Wielka hala,dużo ludzi,ciekawie  było.Taki prawdziwy  lumpex:-)Zeszło nam 1,5 godz.a wszystkiego  nie obejrzałyśmy. Pogoda  okropna,na drodze leżała  trampolina,tak hulał wiatr.:zaskoczenie1:

Można znaleźć perełki, albo i coś lepszego . 
07 kwietnia 2022 19:22 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Może mi ktoś z Was wyjaśnić, jak to się dzieje, że często, chociaż się wyloguję z Forum, to widnieję jako zalogowana?

Z komputera jak się wyloguję, to nie swiecę na zielono. Z tel. nie zwróciłam uwagi. Może wersja mobilna ma jakies opóznienia. To nie u Ciebie. 
07 kwietnia 2022 20:04 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ja tylko na Smartku i problemu nie ma 
07 kwietnia 2022 20:07 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Ja też lubię duże torby no bo my  z tych wyższych dziewczynek ☺️fajna
08 kwietnia 2022 06:04 / 8 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo
Dziś dopycham resztę klamotów, nie mamy nic zaplanowane, oprócz wizyty kuzynostwa mojej pedepci, którzy wpadli na 3 dni z okazji jej urodzin
Nagotuję zupy na dwa dni, aby jutro zmienniczka musiała tylko podgrzać
Miłego dnia i nie przemęczajcie się