Thermomix mam ale córka mi " ukradła" do Lublina do siebie. :smiech3: a może i dobrze bo nas tyle nie ma zeby stał i pokrywał się kurzem a serniczek niezależnie jakim sprzętem chętnie zrobię bo smakowicie wygląda. Więc czekam na przepis. :buziaki1:
Thermomix mam ale córka mi " ukradła" do Lublina do siebie. :smiech3: a może i dobrze bo nas tyle nie ma zeby stał i pokrywał się kurzem a serniczek niezależnie jakim sprzętem chętnie zrobię bo smakowicie wygląda. Więc czekam na przepis. :buziaki1:
No właśnie ten mój poczciwy Kenwood służy i służy i nie do zdarcia
Już chciałam czymś go zastąpić, ale bez wariacji, nie ma potrzeby to niech dalej mnie wspomaga ?
Masz rację, jest tego dużo
Siostrzeniec ma Lidlomixa i on, i jego żona są zadowoleni. Miałam przyjemność spróbować kilku dań w nim przyrządzonych-szarlotka, krupnik z pulpecikami, gulasz wołowy czy warzywny, różne smarowidła czy pasztety warzywne. Wszystko smaczne i szybko przyrządzone.
Moje dzieci sprawiły sobie najnowszy model Vorwerk. Jest różnica, ale czy warta prawie 3 krotnie wyższej ceny, to mocno trzeba się zastanowić. Syn twierdzi że to jeden z ich najlepszych zakupów w ostatnim czasie. No ale i on,i synowa to gadżeciarze,szczególnie jesli chodzi o nowinki techniczne "muszą "mieć to,co najnowsze. Ja z wielu funkcji tego urządzenia nie umiałabym pewnie korzystać?.
Sernik na zimno chodził za mną i chodził aż mnie dopadł i wczoraj wieczorem trafił do lodówki
Miało być Butterzopf:-)
Sernik na zimno chodził za mną i chodził aż mnie dopadł i wczoraj wieczorem trafił do lodówki
Vorwerk odkurzacze tez produkował. Nie wiem czy dalej to robi, ale bardzo możliwe :lol2:
Pięknie wygląda, taki kwiatuszek:kwiatek dla ciebie2: Ja przymierzam się do ciasta ,, pszczółka "z neta.Urodziny wnuczki tematyczne: Pszczółka Maja:gotuje:
Produkuje, różne, i duże i te małe ręczne. Jak wszystko od nich bardzo drogie. W Bonn, na Wenzelgasse jest sklep firmowy. Mają tam jeszcze inne produkty. Luke jest aktualnie w Bonn, to jak będzie chciał, może sobie pooglądać ?
Teraz Dyson w modzie :-)
Tak,to prawda
Kupę lat temu miałam okazję nim odkurzać, dwa razy w tygodniu, bo dwie rodziny u których pracowałam, już dysona posiadały. Jak dotąd uważam że to jeden z najlepszych odkurzaczy, a przetestowałam ich wiele, sprzatając "pod niemieckimi łóżkami "?
Domyślasz się chyba, że moi norwescy gadżeciarze już takowy posiadają, o c z y w i ś c i e pionowy,bezkablowy. Model o c z y w i ś c i e najnowszy w ubiegłym roku ?
U mnie młodzi też mają .I to syna gadżet-pilnuje jak mój mopa parowego . My nie mamy Dysonów, ale Dirt Devile -mop i odkurzacz , kupione 3 lata temu - nie taka cena jak państwo Dyson, ale reklama na jutubie wcale nie taka na wyrost :lol1:
Pięknie wygląda, taki kwiatuszek:kwiatek dla ciebie2: Ja przymierzam się do ciasta ,, pszczółka "z neta.Urodziny wnuczki tematyczne: Pszczółka Maja:gotuje: