A ile ciast w ogóle pieczecie na święta?
A ile ciast w ogóle pieczecie na święta?
Jakie ciacho na weekend? :-)
Z braku laku, to mogą być i pączki???????
Mnie naszło na karpatkę lub ptysie. Tym razem bez współlokatorów. Ale blacha XXL!!!???????
Jak karnawał, to karnawał, pączki albo faworki, będziesz mógł łatwo zapakować i rozesłać po Opiekunkowie :-)
Karpatka była u mnie dwa tygodnie temu. I też w rozmiarze XXL?
Syn z synową sprawili sobie prezent gwiazdkowy w postaci Thermomixa i chcieli wypróbować przed wyjazdem do domu. Powiem Wam, że zaczęłam zazdrościć wszystkim, którzy takie ustrojstwo posiadają. Karpaty na karpatce piękne i wysokie, krem aksamitnie gładki, ciasto na pizzę najlepsze jakie jadłam a chałki drożdżowe puszyste jak puch. Tyle zdążyliśmy zrobić jednego dnia. Super sprawa, ale nie stać mnie w tej chwili na taki wydatek :-(
Karpatka była u mnie dwa tygodnie temu. I też w rozmiarze XXL?
Syn z synową sprawili sobie prezent gwiazdkowy w postaci Thermomixa i chcieli wypróbować przed wyjazdem do domu. Powiem Wam, że zaczęłam zazdrościć wszystkim, którzy takie ustrojstwo posiadają. Karpaty na karpatce piękne i wysokie, krem aksamitnie gładki, ciasto na pizzę najlepsze jakie jadłam a chałki drożdżowe puszyste jak puch. Tyle zdążyliśmy zrobić jednego dnia. Super sprawa, ale nie stać mnie w tej chwili na taki wydatek :-(
Zgadzam się z przedmówcą...świetne ustrojstwo :gotowanie:
Zmyślne ale nie świetne ☝️??
Nie było tematu.
Nie było tematu.