Szkocję też zasypało.
Bruno tiruje sobie drogę do domu :-)
Potem życie to temperuje. Niestety ...A każdy ma w sobie coś z dziecięcej energii. Szkoda

Szkocję też zasypało.
Bruno tiruje sobie drogę do domu :-)
Witam zdziwiona, bo włączam TV, latam po kanałach, a tam żadnego programu, tylko napis-dziękujemy za zrozumienie, akcja media dla wyboru??? Jesssu, prawie jak kiedyś w niedzielę... :zajeta:
Witaski :hejka1: i mioego dziona.
Tymczasem xaczynam dzuen od :kawa1: w kuchni i od odkamieniania znow czajnika i ekspresu przelewowego.
Straszna ta woda tutaj bardzo twardaa i szybko zbiera sie kamień.Czesto musze odkamieniac:bezradny:
Dzis napadalo wecej sniegu musze raz lopata machnąć :hihi:
Udanego dnia :welcome::upup:
Dzień dobry. Witam w środę, smutny dzień w kraju, bynajmniej dla mnie. Nie jestem zagorzałym zwolennikiem Platformy, bo wg retoryki pisowskiej, jeśli nie jesteś za PiS, to musisz być albo platformersem,albo lewakiem, albo komuchem,albo dawnym esbekiem. Jestem obywatelem gorszego sortu, bo jestem zdeklarowanym przeciwnikiem PiS. Bo to oni oszukali wielu ludzi w 2015, nie rozwijam tematu, bo to forum opiekunkowe. Byłem, jestem i zawsze będę orędownikiem wolnych i niezależnych mediów.
Życzę wszystkim spokojnego dnia :buziaczki:
Witam w środę. Za oknem :piekna_zima2: i ciągle sypie. Dziś dzwonię do agencji i poruszam ważne sprawy na szteli, na które się nie zgadzam. :do bani: tak więc zobaczymy jaki będzie rezultat tej rozmowy. Może szybszy wyjazd? Dla Was spokojnego dnia bo mój może być burzowy. :-(:kawa:
Dusia i jak samopoczucie?? Rzucasz piorunami czy wszystko udało sie zalatwić polubownie??