Powitajki przy kawie 64

10 lutego 2021 07:00 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Szkocję też zasypało. 
Bruno tiruje sobie drogę do domu :-)

Dzieciaczki czegokolwiek by nie robiły , dają z siebie wszystko. Od początku do końca.
Potem życie to temperuje. Niestety ...A każdy ma w sobie coś z dziecięcej energii. Szkoda 
10 lutego 2021 07:04 / 6 osobom podoba się ten post
Witam witam opiekunkowo o zdrowie pytam  i oto mamy środek tygodnia spokojnego dzionka pracusie
10 lutego 2021 07:23 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku!
10 lutego 2021 07:24 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam zdziwiona, bo włączam TV, latam po kanałach, a tam żadnego programu, tylko napis-dziękujemy za zrozumienie, akcja media dla wyboru??? Jesssu, prawie jak kiedyś w niedzielę... :zajeta:

Wszystko zmierza do scenariusza węgierskiego, niestety. Jeśli społeczeństwo nie położy tamy zapędom PiS, to niedługo obudzimy się, oglądając jedynie TVP, Telewizję Trwam i słuchając Polskiego Radia i Radio Maryja. Nie wiadomo tez, czy innych portali społecznościowych nam nie zablokują, wg pomysłu Ziobry.
10 lutego 2021 07:35 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam w środę, smutny dzień w kraju, bynajmniej dla mnie. Nie jestem zagorzałym zwolennikiem Platformy, bo wg retoryki pisowskiej, jeśli nie jesteś za PiS, to musisz być albo platformersem,albo lewakiem, albo komuchem,albo dawnym esbekiem. Jestem obywatelem gorszego sortu, bo jestem zdeklarowanym przeciwnikiem PiS. Bo to oni oszukali wielu ludzi w 2015, nie rozwijam tematu, bo to forum opiekunkowe. Byłem, jestem i zawsze będę orędownikiem wolnych i niezależnych mediów. 
Życzę wszystkim spokojnego dnia 
10 lutego 2021 07:46 / 4 osobom podoba się ten post
10 lutego 2021 08:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, zima, zima,dalej trzyma 
Nie napadało  więcej ,mrozik -8 ,ale szaro jakoś jeszcze.
Powolny rozruch, zabieram się za szykowanie śniadania, owsianka na dwa sposoby-ja mam więcej różności w niej, babci wrzucam to drobno pokrojone,świeże  owoce, bo jak trafi na cis innego, to już koniec jedzenia, tylko zabawa w wyławianie najmniejszych kawałków. 
Trzymajcie się ciepło, przyjemnego dnia 
10 lutego 2021 08:34 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w środę. Za oknem  i ciągle sypie. Dziś dzwonię do agencji i poruszam ważne sprawy na szteli, na które się nie zgadzam.  tak więc zobaczymy jaki będzie rezultat tej rozmowy. Może szybszy wyjazd? Dla Was spokojnego dnia bo mój może być burzowy. 
10 lutego 2021 08:57 / 5 osobom podoba się ten post
Witaski i mioego dziona.
Tymczasem xaczynam dzuen od  w kuchni i od odkamieniania znow czajnika i ekspresu przelewowego.
Straszna ta woda tutaj bardzo twardaa i szybko zbiera sie kamień.Czesto musze odkamieniac
Dzis napadalo wecej sniegu musze raz lopata machnąć 
Udanego dnia  

10 lutego 2021 09:00 / 4 osobom podoba się ten post
Clio

Witaski :hejka1: i mioego dziona.
Tymczasem xaczynam dzuen od  :kawa1: w kuchni i od odkamieniania znow czajnika i ekspresu przelewowego.
Straszna ta woda tutaj bardzo twardaa i szybko zbiera sie kamień.Czesto musze odkamieniac:bezradny:
Dzis napadalo wecej sniegu musze raz lopata machnąć :hihi:
Udanego dnia :welcome::upup: 

Taki dzień.Ty odkamieniasz, Dusia grzmi od rana  Ja zaczełam syczeć. Dobrze, że się na tym skończyło, bo się juz anakonda we mnie budziła 
10 lutego 2021 10:49 / 5 osobom podoba się ten post
Tymczasem w zaśnieżonym Bayernie w cieplutkiej kuchni ....
bo po  11.15 wsadzam dziadka do  potem manikjurr i Dziadek gotowy będzie i pachnący na przyjecie nowej dziuni opiekuni na piatek rano.
Jak juz pisalam ja przenosze sie w inne miejsce teraz .Okolo 44 min jazdy busem wiec mala wycieczka i rozrywka 
Wiec jeszcze zostanę ale troszkę w de 
Do potem 
10 lutego 2021 11:42 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo śniegu nie napadało więc oddaje się w pełni gotowaniu
10 lutego 2021 12:20 / 6 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry. Witam w środę, smutny dzień w kraju, bynajmniej dla mnie. Nie jestem zagorzałym zwolennikiem Platformy, bo wg retoryki pisowskiej, jeśli nie jesteś za PiS, to musisz być albo platformersem,albo lewakiem, albo komuchem,albo dawnym esbekiem. Jestem obywatelem gorszego sortu, bo jestem zdeklarowanym przeciwnikiem PiS. Bo to oni oszukali wielu ludzi w 2015, nie rozwijam tematu, bo to forum opiekunkowe. Byłem, jestem i zawsze będę orędownikiem wolnych i niezależnych mediów. 
Życzę wszystkim spokojnego dnia :buziaczki:

Znowu kasy szukają tam gdzie ją mogą wyrwać. Na początku pandemii miałam nadzieję, że może pomyliłam się oceniając rządzacych. Jednak nie. Mam tak, że się przygladam , nie chcąc niczego, ani nikogo pochopnie oceniac i ciągle chcę wierzyć w ludzi, oraz jatka między wyborcami dwóch obozów przyprawiała mnie o ból głowy. Teraz czasem tylko zaglądam w politykę, aby jako tako być na bieżąco, bo jej nie znoszę. A PiS miał już wczesniej zapędy do kontroli. Musiałam się z konta walutowego w polskim banku tłumaczyć. Nie mogli mi nic zrobić, bo przesłałam wszystkie stosowne dokumenty, ale już miałam tak dość, że otworzyłam konto tu w CH. Polskie w złotówkach słuzy mi tylko do przewalutowywania. 
Tak będą dalej szukac- dziś padło na podatek od reklam. A ludzie będą finansować ich hurraoptymistyczne, marnujące państwowe pieniądze-pomysły.
10 lutego 2021 13:31 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam w środę. Za oknem :piekna_zima2: i ciągle sypie. Dziś dzwonię do agencji i poruszam ważne sprawy na szteli, na które się nie zgadzam. :do bani: tak więc zobaczymy jaki będzie rezultat tej rozmowy. Może szybszy wyjazd? Dla Was spokojnego dnia bo mój może być burzowy. :-(:kawa:

Dusia i jak samopoczucie?? Rzucasz piorunami czy wszystko udało sie zalatwić polubownie??
10 lutego 2021 13:32 / 4 osobom podoba się ten post
magmab

Dusia i jak samopoczucie?? Rzucasz piorunami czy wszystko udało sie zalatwić polubownie??

Odpowiedź znajdziesz w części obiadowej.